Sevgilimin eski sevgilisi mesaj attı? Sevgilimin bakir olmadığını öğrendim. Ayrılmak istiyorum detaya bakar mısınız?

Ben onu tanimiyordum kendini tanıttı. Sonra saçma sapan konuşmaya başladı. Ss ler uzun diye yazı olarak özet gececem. İlk kendini tanıttı sonra şu mesajı atti. Aynısını kopyaladım. "Sevgilin olay tadını çıkar vaktinde az çıkarmadım ben heem arada biraz rahat bırak da eski günleri yad edelim bizim aramızda çok farklı bir bağ vardı sen olmasan barışırdıkda birtakım sorunlar olsada beni unutamaz ve yaşananları😂 bir ilişkini gözden geçir derim hepimiz için cünkü sen benim yerimi alamazsın tatlım " Sonra çıldırdım kavga ettik. Hakaretler vs. Dedim o senin problemin yüzsüzlük yapıp bana yazan da sensin. Sen gram umurumda bile değilsin vs vs çok uzun oralar. Neyse sevgilime ss attım sonra hakketiysem eyvallah yazdım sadece. Defalarca aradı açmadım. Mesaj atmış o da. 1 defalık ilişki yaşandığını söyledi ondan da çok pişman olduğunu yıllar önce olduğunu. Birde kızın da ilk ilişkisi olmadığını. Sonradan da aldatma mevzusu yüzünden ayrıldığını anlatti (Kız aldatmış, aldatma dediği başka erkeklerle +18 konusmalar videolu şekilde. ) ondan sonra ayrılmışlar. Neyse çok pişman olduğunu bir daha kimseyle böyle bit şey olmadığını söyledi. Ama midem bulandı. Kıza da aşırı sinir oldum. Ayrılmak istediğimi söyledim. Sonra

Güncellemeler
10 ay
Sonra sevgilim bu sabah dedi bir kez yüz yüze dinle. Fikrim degiseceginden değil ama tamam dedim. Aldığı tüm hediyeleri falan götürdüm. Sakinleşip kpnusalim dedi. Arabasında gidiyorduk. Sonra kavga ettik yine. Bir çok özür diledi. Birde çok hızlı sürüyordu otobana çıktık. Sağ şeritten bir anda tır sol seride geçince zor yavaşladı bu da. Az kala tırın altına giriyorduk. Daha da sinirlendim. Sonra eve bıraktı. Daha aramadı zaten eve bıraktığından beri. Bilmiyorum sinirlerim aşırı bozuldu ayrılmam
Sevgilimin eski sevgilisi mesaj attı? Sevgilimin bakir olmadığını öğrendim. Ayrılmak istiyorum detaya bakar mısınız?