Sevgilime fazla mı anlayışla yaklaşıyorum?

Arkadaşlar altı aydır çok güzel giden bir ilişkim var sevgilimin bir yıl önce beş yıllık bir ilişkisi bitmiş hatta nişanlanmışlar fakat hep böyle ayrıl barış gibi devam etmiş süreç karşı taraf sinir krizleri geçiren sinirli gergin birisiymiş o yüzden hani kurtuldum gözüyle bakıyor hatta senin bu kadar anlayışlı olman beni çok mutlu ediyor diyor bir gün evine gittiğimde tabletinden bir şeye bakarken onun fotoğrafını gördüm kızın ama sevgilim işi dolayısıyla hiçbir fotoğrafı silmiyor bunu ona sordugumda sile sile bitiremedim gerçekten bilinçli tuttuğum bir şey değildi dedi çok çok özür diledi ve davranışları da bana güven veriyor hep gelecekten bizden bahsediyor fakat dün buluştuğumuzda da para gönderirken gönderici listesinde sevgilisinin adını fark ettim ve gözlerim doldu çok üzüldüm kendimi sıktım o da gerçekten önceden kalmıştı bilinçli olarak tuttuğum bir şey durum değil dedi senin en çok sevdiğim özelliğin anlayışlı olman mesela önceki sevgilim olsa onunla böyle bir durum yaşasak arabadan bile inip giderdi dedi kriz çıkardı dedi ben ona çok anlayışla yaklaşıyorum çünkü onu çok seviyorum gerçekten o da bana sevgisini belli ediyor ama sizce bu büyük bir problem olur mu?
Sevgilime fazla mı anlayışla yaklaşıyorum?