Sizce flörtüm bana karşı ne hissediyor, beni test mi ediyor?

Arkadaşlar biz neredeyse 2 aydır konuşuyoruz ve bir defa da buluştuk sohbetimiz sarıyor çünkü ben çok eğlenceli bir kızım sohbetim sarar benimle sohbet ederken çok eglendigini dile getirdi bi kaç defa hatta benik yüzümü kimse bu kadar güldürmemisti demişti genelde ilk msjları o atar fakat hep güldüren taraf vs ben olurum o benim sohbetime ayak uydurur ben bu güldürme şeyini istemsizce yapıyorum karakterim eğlenceli kendisi de demişti aslında bana sıkıcı olduğunu ben de bu yüzden biraz geri çekildim son zamanlarda yani kısa cevaplar verdim öyle konu açan güldüren taraf ben olmadım msjlarına geç döndüm ha 2 aydır hiç mi konu acan taraf o olmadı evet yapmaya çalışıyor ama flortlesmeyi beceremiyor gibi her neyse buluştuğumuz gün de kafede sandalyeyi kendine çekiyordu önüne hemen ben atladım😅yani sandalyeyi kendine cekerken bana çekmiş sayıldı sonra oturdum ve sandalyeyi arkamdan iterek sen tam bi prensessin ya dedi arabanın kapısını falan da ona açtırdım inerken ve binerken biraz zorlandı ama yine de yaptı biraz utanarak vs ben böyle romantik degilimdir hiç anlamam lafları yaptı ama yine de yaptı ben yaptırdım tabi emir kipiyle değil tatlılık yaparak yaptırdım ama sorun şu ki 5 gündür yazmıyor bugün de yazmazsa 6 gün olacak dedigim gibi genelde ilk msji o atar ve son zamanlarda biraz geç dönüp msjina kısa cevaplar verdim ama yine keyifli cevaplar verdim öyle soguk yapmadım haa bu yazmadigi sürede de hikayelerime erken bakıp beğeni attı peki sizce neden yazmıyor beni mi deniyor benim ona mesaj atmamı mı bekliyor sizce ve benden hoşlanmaya başlamış mıdır bu arada ben buluştuğumuzda çok güzel giyindim bordo dar bilek boyu kalem elbise arkadan yırtmaçlı ve beyaz topuklu sandalet giymiştim evet sizce napmaya çalışıyor? Bu arada cinsel muhabbet asla geçmedi öpmek bile

Güncellemeler
10 ay
Biliyorum biraz uzun oldu kusura bakmayın ama lütfen okuyunn
Sizce flörtüm bana karşı ne hissediyor, beni test mi ediyor?