Arkadaşça da konuşma gerek var mı konuştuğu kelimelere bak ayrıca sende yanlış konuşuyorsun boşluktan ne yaptığınızı bilmiyorsunuz daha güzel sevilebilirsiniz bu şekilde kendini düşürme
Ben şakasına takılıyorum onunla olan Samimiyetime dayanarak yanlış bir konuşma görmüyorum senin nasıl baktığın onemli kimseden sevgide beklemiyorum aciklamami okumadın galiba boşluktada değilim bir sevgilimin olmasını istemiyorum ve zaten konuştuğum kişiye karşıda bir duygum yok
@Aydınlı009 yazıp yazıp engellemeyle olmuyor bu işler korkak gibi kaçmışın😀neyse mesajım şuydu:
Canadalı doktor sana diyorum😂asıl senin kafan iyi mi? Daha 3 gün anca olmuştur eski hesabımdan bana sataşalı. İlaçlarını almayı unutma böyle olmaz. İnsanlara faydalı olmak yerine zarar verirsin sen. Tip
@Aydinli009 'de' ayrı yazılır. Özel mesajlardan insanları tanımadan hakaret etmeye devam mı? Seni takip eden 117 kişiye de hakaret ediyor musun 'siz TC'dekiler siz ne anlarsınız siz ne bilirsiniz vs' diyerek?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
tabiki seni dudukleme derdinde. sen bunj istiyormusun
Ay hayır
Ama istiyor net belli
Eski sevgilinle hala neyin kafasını yaşıyorsun ne gerek var
Yakın arkadaşımdı bir hatayla sevgili oldum olmaz olaydım hala yazıyor arkadasca konuşuyorum ama onun amaçları farklı göründüğü gibi
Arkadaşça da konuşma gerek var mı konuştuğu kelimelere bak ayrıca sende yanlış konuşuyorsun boşluktan ne yaptığınızı bilmiyorsunuz daha güzel sevilebilirsiniz bu şekilde kendini düşürme
Ben şakasına takılıyorum onunla olan Samimiyetime dayanarak yanlış bir konuşma görmüyorum senin nasıl baktığın onemli kimseden sevgide beklemiyorum aciklamami okumadın galiba boşluktada değilim bir sevgilimin olmasını istemiyorum ve zaten konuştuğum kişiye karşıda bir duygum yok
Kendini kandır sen
Kendimi niye kandırayom çok bilmiş insanlar 🙄🤷🏻♀️
bence gayet güzel bir ilişkin var nerden çıkardın kullanmayı?
Hahahhahah
Koyun can derdinde kasap "et" derdinde 😂
Vallahada öyle 😂
Sen böyle yaparsan o da öyle yapar
Ay ne yapmışım ben saka yaptım yani 😂
@Aydınlı009 yazıp yazıp engellemeyle olmuyor bu işler korkak gibi kaçmışın😀neyse mesajım şuydu:
Canadalı doktor sana diyorum😂asıl senin kafan iyi mi? Daha 3 gün anca olmuştur eski hesabımdan bana sataşalı. İlaçlarını almayı unutma böyle olmaz. İnsanlara faydalı olmak yerine zarar verirsin sen. Tip
Başkasıyla karıştırdın galiba ne dedin anlamadım
Etiketlemeye çalıştığım kişi bana laf edip kaçmış da ona buradan cevap vermek istedim. Ergen gibi engellemiş😅
@soran senin iq düşük herhalde? Az önce kendi yorumumda yazdım anlamadın mı hala? Her yere yazmadım ayrıca😃sen git fingirdemeye devam et fjfjfjjfjf
Mayonezi bilmemde ketçap güzel detay
😂😂
😂😂😂😂 gülme bak bende gülerim 😂😂😂😂😂
Gül gül gülmek güzeldir 😂😂
😁😂
Kaçır beni memos diyen sensin JDNWJXJJE
😂😂😂😂
Eski sevgilinle neden konuşuyon
Yakın arkadaştık sevgili olmadan önce arkadaşça konuşuyorum ama onun niyeti farklı daha fazlada konuşmayo düşünmüyorum zaten
Bencede konusmamalısın
Yakaladım mı kıstıracak dikkat et
Kolay değil jfjdjjf
Aman
Uyan Mamoş uyan bu kız başını yakacak 🤔
Ne alaka
Mamoşu yakacakmısın 🤔
Onu çiğ çiğ dogrucam 😂
Abbuuuuu Mamoş itiraf etti seninki nerdesin 😂
Hayvan otlatırr 😂😂
Sende yardıma git herifi yanlız bırakma 😄
Hayvani bırakır benimle uğraşır 😂
Daha iyiya
Beraber pişpirik oynarsınız 😂
Sanada alay konusu çıktı 😂
Maksat muhabbet işte ne yaparsın 😄
Seviyesini kaçırma istersen
Seviyeyi kaçıran varsa oda sensin canım ne alakası var benle
Sen git mamoşunu sev 😄
Kanka derdi gayet açık bence
Evet
Sevinsin garip git ya kdkd
Defolsun 😄
Ayıp ayıp bütün kadınlar aynısınız 😂 Ne var yani gitsen
Canım onunla yapmak istemiyor
He o zaman başka demek ki çirkin 😂
Tipim değil 😄
Kimmiş tipin 😆
Her önümüze gelenede vermiyoruz 💅
Tamam ya niye kızıyorsun tipinin kim olduğunu sordum
Versen tokatlayacak
18 yaşında mısınız siz
Karşımdaki mal olunca onun ağzıyla konuşuyorum beyin basmiyor
Çocuksu konuşmalar
Evet erhen
seninde gönlün var
Ne alaka
@Aydinli009 'de' ayrı yazılır. Özel mesajlardan insanları tanımadan hakaret etmeye devam mı? Seni takip eden 117 kişiye de hakaret ediyor musun 'siz TC'dekiler siz ne anlarsınız siz ne bilirsiniz vs' diyerek?
@Doğasevenbiri sen kimsin la kafan mı iyi sdfjkgnqjkwndas
Ay bende anlamadım bütün yorumlara mesaj yazmış hfjfjfjj