Güncellemeler
9 ay
Kendi hesabından eklemiyor İngilizce konuşmak için diyor sadece:)
1 hafta önce ayrıldık ama iletişimdeydik ciddi ilişkiydi
ingilizce konuşmak için actigi hesap vardi sayfaları takip ediyordu. Yabancı kızları ekliyor ordan bir de Türk kızı ekleyip beni cikarmis.
o kızlar sadece benim Ingilizce arkadaşım diyor. kendini yabancı tanıtıp yabancı olarak konuşuyor. Bunun amacı ne anlamadım? Gelmiş bir de açıklama yapıyor bana?
Cevap
4Cevap
Seni çıkardıysa devamında türkleri ekleyecek rol yapıyor ilk yabancıları ekliyorum bak diye
Ne olacak yeni arayışlar içinde belki oradan birini bulurum da. Sana yaptığı açıklama demek İngilizce seviyesini geliştirmek için öyle mi?
Evet
İnan böylesine hayatında tutma bile gerçekten tutma. Bak bir defa bunlar yapan bir insan hayatında sürekli yapar bir insanın kişiliği değişmez gerçekten değişmez
Nadem eski, geçmişte bırak
Yol ver gitsin nedenleri yok bunların
kaçamak yapıyor işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu duyduğumda senin yerinde olsam ben de kafam karışırdı! 😅 Eski sevgilin bir yandan ayrılmayı kabullenmiş gibi davranıyor, bir yandan da sana garip bir şekilde açıklama yapmaya çalışıyor. Yabancı kimliğiyle konuşması, farklı bir kişiliğe bürünme ya da dikkat çekme çabası olabilir. Ama doğrusu, bu durumun seni nasıl hissettirdiği daha önemli. Eğer sinirlerini bozuyorsa ve kendine güvenle ilerlemek istiyorsan bu tür davranışların seni artık etkilemesine izin verme. Sen kendi yolunda güçlüsün, kimseye kendini kanıtlamak zorunda değilsin! Bu arada, bence üzülmeyi hak etmeyecek kadar harikasın, unutma! ❤️✨