Ben 32 :((
Sevgilim benden 4 yaş küçük?
Ben 32 :((
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evlilikte sorun olur varsa öyle bir plan erkeğin bu olgunluğa ulaşacağı 27-28 li yaşlar beklenmeli tabi psikologların bu konuyla ilgili daha bilimsel açıklamaları olacakgır ben tamamen kendimden yola çıkarak cevap verdim seviyorsan mücadele et tabiki
Zaten 28 yaşında kendisi. 2. Yılımıza girdik
O yaşta bir erkek zaten olgundur. Yani her alanda her şeyde olgunluğunu ortaya koyar. Seviyorsanız birbirinizi zaten problem olmaz ablacım. Temel nokta da burası. Gayet olgun bir ilişkide de yaşın "abartılmadıkça" bir önemi yoktur.
Benden olgun demek istemiştim. Seviyoruz birbirimizi zaten o hiç problem etmiyor bu konuda. Ben biraz fazla düşünüyorum bunu
Evet, düşünmekte haklısınız ablacım. İster istemez kaygılanabilir insan. Çevrenizden de olumsuz tepkiler alabilirsiniz. Ancak insanların bu ülkede anlamadan etmeden yorum yaptığını bilirseniz zaten problem kalmaz. Yani kim ne derse desin ben mutluluğu buldum sonunda diyeceksiniz ve insanlara güzel bir örnek olacaksınız.
Çevremden olumsuz tepkiler almıyorum ama dalgaya alınıyorum. Cillop gibi çocuğu kaptın falan konuşuyorlar.
En fazla 4 weya 5 yas fazla buyuk yaz ya da kucuk yas bence dogru bulmuorum asla ki en guzeli yasina uygun olmasi yoksa fikir uyusmzlik olur ki dedigin gbi senden dha buyuk gosterior olgun sa sende kucuk gosteriorsann hic sorun olmaz
Sen mutluysan kimin ne dediğini umursama. Önemli olan senin mutluluğun. Benim teyzemle kocasının arasında 7 yaş var teyzem 7 yaş büyük. Gayet mutlular iki tane çocukları var. Takıntı yapma
7 yaş mı vauvvv. Allah mutluluklarını daim etsin. Sevindim buna
Amin. O yüzden kasma kendini oluruna bırak :)
Tamam teşekkürler :))
Rica ederim :)
Cevap
54Cevap
hiç dert etme seviyorsa sorun yok bir kardeşin olarak görüp sözümü ciddiye alacaksan eğer benim eşimlede benim aramda böyle bir durum söz konusu ama şimdi bunu anlatıp sizin moralinizi bozmak istemem :)
Hadi ya :((
Niye öyle dedin ama
8 yıl oldu hala CAN derken canımı altın tepside sunuyormuş gibi hissederim o basit kelimeyi söylerken bile içimden birşeyler kopar anlamsızca gözlerine bakarken gözlerim dolar
Birbinizi seviyorsanız ilişkinizde saygı sevgi dürüstlük güven gibi konularda sorun çekmiyorsanız iyi anlaşıyorsanız din mezhep yaş güzellik çirkinlik hiçbiri sıkıntı olmuyor.
Haklısın.
Takılma böyle şeylere. En basit örneği Hz. Muhammed.
Haklısın
Eğer çevre diyorsan sorun etme. Başkalarına göre yaşama bırak o insanları hep eleştirirler zaten görende onları kusursuz varlık sanır. Tabi illa sorun edicem dersen ya sevgilin yaşını büyültsün ya da sen küçült böylelikle farklı bir şehre filan taşınırsanız millet laf yapmaz.
Bazen çevremin gazına geliyorum, iş arkadaşlarım cillop gibi çocuğu kaptın falan diyorlar. Kendimi biraz ezilmiş hissediyorum. Ama ilişkimiz çok iyi.
İlişkiniz iyise gerisin boş ver. İş arkadaşlarını kafana takma sonuçta sen işini yapıp para kazanıyorsun iş hayatın ile ilgili yorum yapmaya hakları vardır bence senin özelin hiç kimseyi ilgilendirmez. İnsanlar garipser ama sen nasıl mutlu oluyorsan öyle yap yerinde olsam ilişkimde sorun yoksa çevremin gazına filan hiç aldırmam sonuçta ben mutluyum derim. Sırf anlayışsız insanlar yüzünden sevgilin ile bu sorunu dert etme. İnsanlar eleştirecek yer arar hatta ben zamanında staj yaptığım yer vardı. Yangın var ama yangın söndürmeye yardım etmeyip yangının önünde selfie çekilen insanlardır yani bu tip insanlar doludur böyle gereksiz insanları kafana bile takma. Kendi hayatın nasıl mutlu oluyorsan öyle devam etmelisin bence.
Yaşlar küçük olsaydı belki ama ikinizde gayet olgunsunuz. Kafana takacak hiç bişey yok. Mutluluklar dilerim
Teşekkürler :))
Sanmıyorum sorun olacağını umursama bile. Allah mutlu etsin.
Teşekkürler
Arkadaşın ileride kendinden 4-5 yaş küçük çıtırlara merak salmayacak karakterdeyse sorun olmaz...
Öyle bir tip değil kendisi.
O zaman sıkıntı yok 3-4 yaştan bir şey olmaz.
hal ve hareketleri çocuksu ve sen onun yanında aynı yaş civarı gözükmeseydin belki sorun olabilirdi ama bu şekilde sanmıyorum. siz mutluysanız gerisinin önemi yok
teşekkürler kendisi çok olgun öyle cıvık hareketleri yok.
Olmaz.. Mühim olan olgun olması, yaşının bir önemi yok.
Bu yaş konusu düşündürüyor da nesi düşündürüyor?
Mesela ileride genç bir kadın için senden vazgeçer gibi bir düşünce mi?
Evet o düşünce var aklımda, ondan böyle bir şey beklemem ama yine de kadın düşüncesi. Birileri aklını celerse diye
ben hayatım boyunca hep kendımden yasca buyuk hatunlarla beaber oldum. o yuzden bu bence normal 5-6 yas farkının oldgu bıle olmustu bence.
tad alıosan gerısını bosver
Seviyorsun bitmiştir olay rahat ol. Hayat sizin hayatınız kime ne?
Doğru dedin başkası ilgilendirmiyor zaten de bazen benim kafama takılıyor işte
Zaten olgunmuş 25 yaşını geçtikten sonra çocukça davranışlar olmaz
Evet tanıdığımdan beri hep olgun, beni tamamlayan birisi.
İkinci yıla girdik aileler tanıştı kısmetse o da olacak inşallah
Umarım teşekkürler
Gayet doğal bir şey. Unutmamak lazımki
•Yaş baştadır
• Aşkın yaşı olmaz
Teşekkürler orası öyle ama biraz pimpirikliyim galiba :))
Bizde aynı durumdayız bir sıkıntı yok taraflar mutlu olduğu sürece
ya yaslarla sorun olmaz insanin kendisi sorun yaratir korkma
Sevgiliniz yaş olarak normal yalnız ilerde sizin açınızdan sıkıntı olabilir biraz yaş ilerleyince farklı durumlar ortaya çıkabilir ama ikinizinde yüreğinde aşk varsa bunu kimse deviremez...
İlerde ne gibi sıkıntı olur ki?
Birbirimizi çok seviyoruz bu konuda onun sevgisinden hiç kuşku duymadım. Hep hissettirdi bana.
Sıkıntı şu şekilde olur 5- 10 yıl sonra yaş biraz daha ilerleyince sizi beğenmeyip başka kişilere bakması açısından doğabilir ama aşk varsaki var diyorsunuz ozaman bu sıkıntıların olacağını zannetmem.
Gayet normal hic kafana takma :) lisede olsaniz tamamda
Hahaha yok aman lisede çekilmeyiz.
Hiç takılma anlaşıyorsan seviyorsan hiç sorun değil gerisi aşılır şeyler gerçekten aşkın yaşı yok
Evet haklısın aşkın yaşı yok
Yaşlar küçük olsaydı sorun olurdu bence ama bu durumda sorun olmaz bence
Onun tarafından sorun yok zaten. Bazen ben böyle düşünüyorum. ilerde sorun olursa diye
İnşallah
sıkıntı olmaz mutlulugunuza bakın düşünmeyin bişeyi
Teşekkürler
Son sürat devam yaşı büyük olupta beyni. olmayan vr
Haklısın
Hiçbir sorun olmaz bence bende büyük bir kadın alıcam küçükler çok çocuksu.
:)))
Hiç olmaz bence aralarında 6yaş olan bir çift tanıyorum gayette mutlular
Evet bende şahit oldum burada bir çok kişinin tanıdıkları bizim gibiymiş.
Kafanızın uyması dışında başka bişeyi önemseme derim
Teşekkürler, kafamız çok uyuşuyor, aynı şeyleri seviyoruz desek yeridir :))
Çok teşekkürler
Evet olur erkek büyük olunca sıkıntı olmaz ama kadın olunca büyük sıkıntılar olur
Ne gibi bir sıkıntı olur?
Bizim ailelerin mi?
Ailelerimiz tanıştı bile hiç bir sorun etmediler.
Amin. Teşekkürler
Sıkıntı yok. arkadaşımla eşi arasında da 4 yaş var. kız erkekten 4 yaş büyük.
Bir tek ben değilmişim sevindim buna
siz mutluysanız sorun olmaz ablası :)
nasıl bir yokluktaydın da 4 yaş küçüğüne gittin :D
Saçma sapan yorum yapmazsanız olmuyor değil mi?
Ne yokluğu
şaka yapıyorum ya :(
akıl yaşta değil baştadır senden daha olgun görünüyorsa sıkıntı olmaz zaten minyon biriymişsin.
Eğer birini sevip değer veriyorsan ki öyle yaşın boyun kilonun önemi yok başkalarının ne düşündüğü umrunda bile olmasın mutluluklar dilerim
Olgun düşündükten sonra sevdikden sonra yasin bir önemi yok
yaşların değil kalplerin uyuşması gerek
Doğru haklısın
Mutlu musunuz? Boşver gitsin gerisini..
Mutluyuz evet :)
tamam o zaman sorun yok kardeşim Allah daim etsin mutluluğunuzu..
sevgı varsa yası onememeyın :)
Sevgi ve saygı çok :))
Yok be ablacim sacmalama sakin lutfen
Tamam teşekkürler :)
bence mutlu olman gerek
Evet mutluyum hemde çok ama bazen ilerde sorun yaratır mı diye düşünüyorum hep :(
Annem babamdan 4 , tam 4 yas buyuk :) dert etme :)
Aa öyle mi bunu duyduğuma sevindim
olab, ilir dogaldir yai mutluysaniz sorun yok
Mutluyum mutluyuz
Ahahaha birer çeyrek alırım ama :D
böyle şeyler sorun olmamalı artık
Olmaz keyfinize bakın
Bence sorun olmamalı. Yaşa takmayın.
4 yastan bir sey olmaz
Mutluluk onemliij mutluysaann herseyee deqerr
Yaşlar normal sorun olmaz
Sorun mu bence olmamali
Cok sorun olur 60 yasinda birini bul bence
60 genç değil mi mezardan birini çıkarsak?
Onu sen istiyorsun ufaklık
Bir de okuduğunu anlasan !
bence anlaşıyor vede mutluysan takılma bunlara
Evet mutluyum ve anlaşıyorum ama yine de geliyor böyle sorular
Hagir sorun olmaz seviyorsa tabiki
Evet seviyor yani hissettiriyor bana
erken çökmezsen sorun yok ablam
Çökersem sorun olur mu
Olur tabi sen yaşlanınca genç kızlara bakar:p
Öyle deme :(
Tamam demem :)
kac yıldır tanısıyorsunuz