Sevgilim benden 4 yaş küçük...

Merhabalar arkadaşlar.. sevgilim benden 4 yaş küçük.. Biz tanıştıgımızda o 18 bense 22 yaşımdaydım.. şuanda o 24.. askerde.. dönünce evlenmeyi planlıyoruz allahın izniyle... sevgilim yaşını göstermiyor.. ben de öyle.. aksine ben ondan daha küçğk daha genç görünüyorum.. kimse bılmez farketmez biz söylemezsek.. cok da iyi anlaşıorz.. 5 yıl olucak nisanda.. maşallah çok iyiyiz... ancaaak: gectiğimiz hafta anneme onun benden 4 yaş kücük olduğunu söyledim...nerden söyledim.. bana demediğini bırakmadı.. evet senden büyük görünüyor cok da olgun ama tanıştığınızda 18miş..sen sübyancı mısın vs vs vs.. o kdr üzüldüm agladım ki.. anne ne istıosun ayrılalm mı yani dedim.. yok ben onu demiyorum sadece o zaman 18miş buna nasıl göz yumdun diyor.. anne önemli olan sonuç dedim.. yani inanın onun ailesi buna takmıyor.. hadi yanında kart dursam anlıycam da asıl o kart duruyor ben cıtır gibiyim :D offf moralim cok boyuk ınanın.. annem de onu cok sevıyor aslında..takmış durumda 4 yıl öncesine..seviyoruz biz birbirimizi..ne önemi var allah aşkına ya... sanki benden 30 yaş küçük.. yorumlarınıza ihtiyacım var arkadaşlar..sağolun şimdiden arkadaşlar..
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar buarada annem artık bu konuyu açmıyor.. sanırım ilk duyduğundaki şoktu o... alışmış durumda.. yine aynı şekilde devam ediyor.. iyiyiz yani.. sen mutlu ol ben başka bir şey istemem.. onu da çok seviyorum, çok iyi .ok olgun biri, benim takıldığım tek nokta onun o zamanlar 18 olmasıydı ama o geçmişte kaldı artık diyor :) mutluyum yani :) sağolun her şey için..
Sevgilim benden 4 yaş küçük...