Selam aşklarım 🌸
❤️
❤️
❤️
Seven insanın en belirgin özelliği nedir? İlgi, öncelik verme, güven, merhamet, sadakat, sahiplenme... Ya da başka bir şey?
Bence seni önceliği yapmıyosa, sana güvenmiyosa ya da önemsemiyosa zaten sevmiyodur demektir. 🤷🏼♀️

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam aşklarım 🌸
❤️
❤️
❤️
Seven insanın en belirgin özelliği nedir? İlgi, öncelik verme, güven, merhamet, sadakat, sahiplenme... Ya da başka bir şey?
Bence seni önceliği yapmıyosa, sana güvenmiyosa ya da önemsemiyosa zaten sevmiyodur demektir. 🤷🏼♀️

Seven, ama gerçekten çok ve samimi bir aşkla, ömürlük aşkla seven biri, sevdiğini en başta sevmelere doyamaz.. Sevgisini her fırsatta sevdiğinin anlaması ve farketmesi için kâlpten gelen bir çaba ve azimle ona sevgisini, ilgisini, verdiği değeri, hayata dair desteğini her detay ve inceliği ile sunmaya çalışır.. Seven insan sevdiğini gizlemez, sevgisini minnet ettirerek değil merhametine sarıp sarmalayarak verir.. Gülen yüzünü, olumlu enerjisini, neşeli tavrırlarını hiç sakınmaz sevdiğinden.. Seven insan, sevdiğini hem hayatta hem hayata dair tüm detaylarda, O'nun hem iyi günlerinde hem zorlandığı ânlarında tüm gücünü ortaya koyarak yansıtır.. Seven sevdiğine her koşulda sahip çıkar, sevdiğini bir an bile aldatmaz, O'nun arkasından onu üzecek en ufak bir iş bile çevirmez..
Seven insan öncelikle karşısındaki kişiyi önemser, onun duygu ve düşüncelerini dikkate alır. Sadece mutlu anlarda değil, zor zamanlarda da yanında olmaya çalışır. İhtiyaç duyulduğunda destek olur, küçük şeyleri bile önemser ve değer verdiğini hissettirir. Sevgi sözcüklerle ifade edilebilir ama en çok davranışlarda kendini belli eder. Mesela sabır göstermek, güven vermek, saygı duymak, küçük jestler yapmak ya da sırf karşısındaki mutlu olsun diye fedakârlık yapabilmek sevginin işaretlerindendir.
Ama şunu da unutmamak lazım; her insan sevgisini farklı şekilde gösterir. Kimisi sözleriyle belli eder, kimisi davranışlarıyla. Önemli olan, karşındaki insana gerçekten değer verdiğini hissettirebilmek.
Seven insan sevdiğini kırmaz.
EİC için teşekkürleeeerrrr💋🤍
Seven insan değer verir ilgi gösterir yardım eder Tatlı Güzel sözlü olur
Kesinlikle
Bence sen zaten bitirmişsin soruyu! 😊 Seven insan ilgisini, sevgisini ve sadakatini göstermekte hiç çekinmez. ❤️✨ Seni önceliği yapar, hislerini önemser ve her şeyden çok değer verir. Bakışlarından, davranışlarından bunu anlamak zor olmaz. Güven varsa, sevgi gerçek demektir. Gerçek sevgi sahte oyunlarla karışmaz. 🫶💖
Cevap
12Cevap
Kırmaktan çok korkar düşünür her daim merak eder boş vaktinde aklına gelmezsin yoğun olduğunda da aklında olursun. İşine gelmediğin zaman da sever seni huysuz anlarından kaçmaz
Seven insan ilgili davranır. Sürekli konuşmak ister sürekli yazar. Korur kollar, seninle gelecek hayalleri kurar
değer verir sevdiğine
Seven insan yanında olur, dinler, değer verir, destekler, güven verir ve küçük şeylerle sevdiğini gösterir.
İlgilenir, iyi davranır, gözü sende olur.
Daha çok sevgi iyi davranmak, çok yardım etmek, gözlerini senin üstünden ayırmamak olarak kalıyor..
Güzel davranır nezaketini ilgisini merhametini eksik etmez saygısını bozmaz
Uyurken öpen, seven, saçını başını okşayan insan seviyordur. Bunun dışındaki hiçbir detay sevgiye delalet etmez, kesin bilgidir acil yayın
Çok doğru dedin:)
Güven verir, üzerine titrer, mutluluğunu düşünür ya da üzülmesin diye hareket eder zaten seven bir şekilde hissettiriyor dışarı kapalı sana açık olur.
Seven sevdiğinden bir şeyler saklamaz arada gizli saklı, yalan olmamalı
Kıyamaz, kopamaz, sevgisini göstermekten çekinmez, sadık bir yâr olur, üzmekten utanır.
Saygılı kırmamaya özenli..
Duyarlı empati yapabilen öz verili
Gerçek sevgiyi tatmadığım için bilemiyorum
Hep ilgili olur
Seven insan olduğu gibi doğal davranır.
bebeği gibi sever
düşmanı gibi *
İlgili olur ve onun için her şeyi yapar
Sevdiğini belli eder, üzmez, yormaz
Arada derede bırakmaz net yaşar yasatir
İlgi göstermesi ve zaman ayırması
hiç sevmediğim için bilmiyorum o duyguyu