Sanırım sevgilim beni aldatıyor?

Öncelikle sevgilimi çok seviyorum bu yüzden ayrılığı aklıma getirmek istemiyorum o yüzden kendimi kandırma eğiliminde olabilirim o yüzden sizlerin fikrine ihtiyacım var. Sevgilim daha önceden yapmadığı şeyleri yapmaya başladı mesela birlikte oyun oynardık şu an yoğun bir şekilde ders çalışma isteği var bana basit de olsa yalanlar söylüyor hoşuma gitmeyen bir düğüne gittiğini söyledi ve bir şey yapmadığını sadece oturduğunu söyledi ama megersem sadece oturmamış gezmiş oynamış eglenmiş neyse.. bunun yalanı gerekmiyor ama nedense söyledi ayrica önceden gün içinde çok fazla konuşurduk artık eskisi kadar konuşmuyoruz bana karşı konuşma tavrı çok sert önceden çevresinin benim hakkımda olumlu konuştuğunu söylerdi ama artık en ufak bir hoşuna gitmeyen şey olduğunda çevresi hakkımda kötü bir şey söylüyormuş bunu söylüyor ya da beni çevresine şikayet ediyor kız kardeşim de fark etti bana olan tavırlarının sert olduğunu bunu onun yüzüne gidip beni sevmiyor musun diye sorduğumda hiçbir insanın gelip sevmiyorum veya evet aldatıyorum demesini beklemiyorum. Anlayacağınız çok arada kaldım günahını da almak istemiyorum sizce aldatıp aldatmadigini nasıl öğrenebilirim

Sanırım sevgilim beni aldatıyor?