İyi akşamlar sevgilimle aramız biraz limonu gibi şu aralar, az önce instagramda gezinirken başka bir hesabı çıktı karşıma daha önceden biliyordum başka bir hesabı olduğunu ama kullanmıyordu bugün tesadüfen denk geldim hesaba, kullanıcı adını değiştirmiş, profil fotoprafını değiştirmiş, biyografiyide değiştirmiş sordum kendisine ama saçma canım bi şekilde cevap verdi siz beni aldatıyor mudur?
Arkadaşlar yardımcı olur musunuz Bu kız benim 4 senelik platoniğimdi Ama geçen aylar ben bu kızın bi arkadaşıyla flörtleştim sonra aramızda sıkıntı oldu ama bu kızın en yakın arkadaşıyla bu kız arkadaş Platoniğim duymuş olabilir aramızda geçenleri Ben bu platoniğime istek attım kabul etti geri dönüş yaptı bende bugün selam yazdım Mesajıma görüldü attı takipten çıktı sizce neden
Arkadaşlar yardımcı olur musunuz Bu kız benim 4 senelik platoniğimdi Ama geçen aylar ben bu kızın bi arkadaşıyla flörtleştim sonra aramızda sıkıntı oldu ama bu kızın en yakın arkadaşıyla bu kız arkadaş Platoniğim duymuş olabilir aramızda geçenleri Ben bu platoniğime istek attım kabul etti geri dönüş yaptı bende bugün selam yazdım Mesajıma görüldü attı takipten çıktı sizce neden