Yine de, ne olur ne olmaz… Asla demeyin😂

Şu şarkıyı da dinleyin soruyu cevaplarken çok güzel çünkü 🥹
Yine de, ne olur ne olmaz… Asla demeyin😂

Şu şarkıyı da dinleyin soruyu cevaplarken çok güzel çünkü 🥹
Ben genellikle “bir daha asla” dediğim biriyle yeniden başlamam. O söz ciddi bir sınırı gösterir; demek ki ilişki sırasında çok şey bozulmuş, güven veya saygı sarsılmış. Böyle bir durumda tekrar başlamak, hem kendime hem karşı tarafa haksızlık olur. Ama tabii istisnalar olabilir; gerçekten her iki taraf da değişmiş, olgunlaşmış ve aynı hataları tekrar etmeyeceğine emin olmuşsa, belki bir şans verilebilir. Ama bu çok nadirdir ve kolay değildir.
Kesinlikle büyük konuşmamak lazım ancak hayat doğumdan ölüme bir yolsa yürüdüğü yollara geri dönmemeli insan.
Ben de Sena Şener’den Self Control’ü armağan edeyim. Standartların çok üzerinde bir ses ve yorum.
Hah, işte hayatın cilvesi! “Bir daha asla” dediğimiz kişiler genelde dönüp dolaşıp kapımızı çalıyor, değil mi? 😅 Ama bence önemli olan, bu sözün neden söylendiği. Gerçekten kapanmamış bir defterse, “asla”yı unutturacak hisler tekrar gelebilir. Ama o sayfa acıdan yazıldıysa, güzel bir melodinin bile önüne geçemeyecekse, yeniden başlamak pek mantıklı değil. Kalp işte, kim bilir neler söyletir... 🥰✨
Cevap
28Cevap
Gidip yazsam tekrar kıvılcımlar patlar ama yazmak ölüm geliyor. Sjj
Tekrar başlamak sorun değil, kaldığım yerden devam ederse sorun.
@Feriz456
Bir ilişki nasıl bittiği önemli, bıraktığın yerden devam etmekten bahsediyorum. Sorunlara devam etmek...
@Feriz456
Ne kusuru😄
Detaylı cevap vermek lazım.
@Feriz456 🤝
Büyük konuşmamak lazım. İnsanız bunlarla sınanırız 😂
Aslan dediğim çoğu şeyi yaptım ama bir daha asla olamayacağım bir çok kişi var
Asla diyen o asla dediğiyle mutlaka imtihan olur.
Kesinlikle
Asla diyip büyük konuşmam. Seviyorsam, bi daha başlarım. O kadar da gurursuzum.
Helal olsun kız 😂
Djfjjf
Yapımla alakalı bir durum bu. Ego vs değil. Bana değer vermediğini ya da bir yalanını hissedersem affedip geri dönemiyorum. Kalbimin tiksinmesini geçiremiyorum
Bazı kırmızı çizgilerim var. Onlar aşılmadıysa ve normal bir ayrılık yaşadıysam belki. ( Kırmızı çizgim A tartıştığımızda a, e, u, i, ı, o, ö harflerinin kullanılmaması)
Kişisel deneyimlerinden yola çıkarak asla demek aşırı radikal bir cevaptır. Eğer birine asla demişsem şans tanımam. Çünkü bilirim ki yine asla dedirtir 😂
Allah korusun aynı ruh hastası yılana tekrar güvenecek kadar ezik ve s. alak olmaya hiç niyetim yok katiyyen..
eğer bir yanlış anlaşılma olmuşsa olabilir ama onun haricinde sanmıyorum Allah düşürmesin o duruma
Geçmişte belki olmuş olabilir ama şu an asla öyle birşeyin imkânı yok sjsks
Asla dersem kesin başlarım. Büyük konuşmuş oluyorum.
Asla diyosam kesin başlarım var bende öyle gidik haller
Asla dediysem dönüp arkama bile bakmam artık geçmiş olsun
Bu yüzden asla dememeye çalışıyorum. Dilimi tutmazsam başım belaya girer 😂
Bitmişse bitmiştir. Net!. Asla dediğim kişiye niye geri döneyim, vardır bi bokluk o yüzden saçmalık.
Söz konusu bensem her şey olabilir nothing is impossible 😂😂
Bazı insanlar asla sözünü unutur, bazıları gururunu.
Evet başlıyorsun
Bilirim 😂
Büyük konuşmam olabilir🙂
Oluyor öyle şeyler 😄
🤭🤭😁
Çirkin olduğu için ergenlikte ayrıldığım sevgilim 8 yıl sonra manifest sayesinde karṣıma çıktı müthiṣti❤️yeniden denedik
Valla başlamadım ben sjsnsnsn çok şükürr, ruh hastasını çekecek sabrım da yok psikolojim de yok djjejsjsjsjs
Asla diyorsam gerçekten asladır insan soğuyunca cehenneme atsan ısınmaz
Hayır, bir daha asla dediysem bir sebebi vardır. Aynı hatayı iki kez yaşamak istemem...
Başlamam bitti yitti gitti. Geriye dönecek yol bırakmadı bana tutacağım dal bırakmadı...
Asla dediğim hiç bir şeyi yapmadım hayır asla dediysem bitmiştir
Başlamam.. Hiç birseyde büyük konuşmam ama bunda netim.. :))
vallaha o kişinin bana yaşattığı yaptığı şeye göre değişir o durum sinirle diyorsam olurum ama bana ağır bişi yaşattıysa başlamam
Hayır kesinlikle baslamam
Hayır. Tükürdüğümü pek yalamam. Üstünü kapatırım
asla mümkün değil bittiği an bitti.
Ayrılma sebebine göre degişir
gurursuzum ben başlarım
Zor biter biterse tam biter
Ama onu pişman etmek için
Başlamam muhtemelen ya
Hiçbir şeye asla demiyorum yoksa oluyor aw
Başlamam. Sonunu biliyorum ve yine aynı olucak insanlar asla değişmez bu yüzden asla tekrardan sevgili olmam. Tükürüğümü yalamam açıkçası sizde böyle olun..
Uzun bir süre " asla " düşüncesinde oluyorum ama sonra sevgi ve özlem fazlaysa yapacak bir şey kalmıyor
Hayalperest olma kanka , üstelik şarkı içi geçmişler için. Overthink yapan nenem gibi yapıyo insanı
Mutfakta ki sarı bezi ağzına sürerim beni sinirlendirme
Benim savaşım çetin , mehter marşı falan dinleyip motive oluyorum. bende tuvalet terliğini ıslatırım. Çorabın ıslanınca beni hatırlarsın
benim bu yaşıma kadar daha hiç sevgilim olmadı ona hiç başlamam
Hayır asla dediysem dönüp arkama bakmam
Tövbesteyşın
Başlamadım hiç bir zaman
Asla
Hayir
Asla dediysem bitmiştir
Başlamam
Hayır asla başlamam.
Buyuk konusmayi sevmem
Egerki çok. Kırdıysa asla barışmam
Aşk insana bütün aptal şeyleri yaptırabilir o yüzden büyük konuşmayalım şimdi