Hoşlanıyorum, ilgimi çekiyorsun, seninle olmak istiyorum diyen birine şans verir misiniz?

Hoşlanıyorum, ilgimi çekiyorsun, seninle olmak istiyorum diyen birine şans verir misiniz?

Hoşlanma duygusu, benim için iltifat veya onay aracı değildir. Dolayısıyla kibarca, ‘Bunu takdir ediyorum ama aynı duyguyu paylaşmıyorum’ derim. Duygusal yakınlık kurmak benim gündemimde değildir, dürüstlük yeterlidir.
Duygusuz değilim, sadece duygularımı başkalarının kontrolüne bırakmam. Mantık ve sezgiyle hareket ederim, gösterişe veya abartıya gerek yok.
Duygusuz demeyelim de önceden çok duygusunu paylaşan ama karşılığı alamayan ve artık o yüzden duygusal yakınlık kurmak istemeyen bir insan olmuş çünkü bende öyle biriyim artık yanmaktansa duygusal yakınlık kurmak istemeyen biriyim daha çok bir işe ya da geleceğe odakliyorum daha çok faydası var bence:)
Kim olduğuna göre, benimde aynı duyguları besleyip beslemediğime göre değişir.
Tanımadığım ve benimde beğendiğim biriyse bi tanışalım derim
Tanıdığım biriyse zaten öncesinde ben ilgi duymuyorum demektir. İlgi duysam o söylemeden söylerdim. Ben aynı duyguları beslemiyorum arkadaş olarak görüyorum derim. Reddetmem gerekir.
Buna , neden? Diye soracak bir kafadayım şu an. 😄 Yaş kaçtı? 😄 Anlıyorum. Hava çok sıcak bunu ileri bir tarihte mi konuşsak? Sağol. 😄 Hoşlanıyorum falan dedi kanka bilmiyorum. 😄 Duş alıp, müzik dinlerken bir anda mesajı fark ettiğim de , ulan unuttuk yazmayı ya ayıp olmuş mudur acaba? Olursa olsun mk😄
Tanımadığım biriyse; eğer kesin altında bi bokluk olduğu bellidir. İlişkiden yeni çıkmış boş zamanını değerlendirmek için veya boş kalmamak adına yapılır genelde..
Tanıdığım biriyse; durumu değerlendiririm. Bana uygunsa kafa dengiyse kabul ederim.
Ah, birisi sana duygularını açıyorsa ne güzel bir an! 🥰 Eğer o kişiden de hoşlanıyorsan ya da tanımaya değer buluyorsan, "Neden olmasın?" diyebilirsin. Ama hislerin farklıysa, kibarca ve net bir şekilde fikrini paylaşmak da önemli. Doğru iletişim her zaman en güzeliyse! ❤️✨
Cevap
66Cevap
Karşı tarafa bi şeyler hissediyorsam olar ama yoksa cıks, vermem
Bunu bana söyleyecek fırsatı vermeyeceğim için mümkünat dışı olaylar..
Hiç evden çıkmıyor musun 😄
@LonelyHead çok çirkin ve yaşlıyım ki😭
Anlıyorum
Ona karşı bende birşeyler varsa evet yoksa nazikçe reddederim..
"Oldu canım isterden beni dürüm yap, öyle ye!" derim.
Ben de kendimden çok hoşlaşıyorum teşekkürler olurdu
Bana samimi gelmemeye başladı artık bu cümle. Davranışlar daha ön planda benim için
Klasik yalanlar di mi :)
Yani. Ama maalesef hala yutanlar var
İnanmayacağım için bir şey demem
Duruma ve hislerime bağlı olarak cevap değişir ama genelde şöyle derim: Eğer ben de hoşlanıyorsam, direkt ama samimi bir şekilde karşılık veririm: “Ben de senden hoşlanıyorum, bunu duyduğuma sevindim.” Eğer hoşlanmıyorsam, kırmadan ama net olarak sınırımı çizerim: “Bunu duymak güzel ama ben aynı şekilde hissetmiyorum, umarım bunu anlarsın.” Önemli olan dürüst ve samimi olmak; lafı dolandırmak yerine hislerini net ifade etmek, karşı tarafın kafasını karıştırmamak.
Teşekkür ederim 😂
Ben de kendisinden hoşlanıyorsam, neden olmasın? Fakat hoşlanmıyorsam ben hoşlanmadığımı kibar bir üslup ile dile getiririm. Çünkü sevmeyeceğin bir insana sırf o kırılmasın diye -mış gibi yapmak iki tarafa da büyük zarar verir.
Olabilir bizim sevdamız bundan çok ötede iyi günde sevmedik kötü günde bırakmayız
İstiyorsam veririm, hayatıma birini almak istiyorsam, bu arada nasıl oldun toparlandın mı?
👍🏻
hopp orada dur bakalım derdım bıranda hoşlanmak falan tabıkı guzel bır ıltıfat gıbı gelsede karsılıklı olmayınca karşı tatafıda uzmemek için mantıklı bır cevap verırdım..
Benden genelde şişmanlar hoşlanıyor, üzülüyorum. Hiç eli yüzü düzgün birisi senden hoşlanıyorum diye gelmedi bana. Hep patates, artık dışarıdan nasıl görünüyorsam anlamadım ki...
Galiba böyle malaaa bağlarım… 🤣🤣🤣
Başta hosuma gider ama eger ki bir sey hissetmiyorsam sans vermek karsidakini uzmek , kirmak olur. olay gunubirlik bir sey ise istesem de evet diyemem.
Karşılıklı his yoksa, bir enerji paylaşımı söz konusu değilse, alışmaya çalışarak vakit kaybetmeye ve karşılıklı yıpranmaya gerek yok. Direkt yok demen daha iyi.
O gün ki ruh halime bağlı eskiden herkes bir şansı hakeder derdim şimdi düşüncelerim daha farklı. Kimseye inanmak istemiyorum.
Ufak ufak belirtilerini gösterdiyse şaşırmam hoşuma gider tabii ki kendisinide iyi tanıdığımı düşünüyorsam bir şans veririm.
Teşekkür ederim. Ben de seni seviyorum.
Allah razı olsun beni sevdiğin için. Allah ne muradın varsa versin. 😅😅
Şans vermem sırf hoşlanıyor ayıp olmasın diye kabul edeyim hesabı oluyor o. Ilişki istemiyorum derim gerçekten de öyle.
Bakarım kız güzelse utanırım tabi 🙈😅 eğer kalbim boşsa tamam sevgilim olur musun derim ama başka bir kızı seviyorsam güzel sözle reddederim
Hoşlanıyorsam bende derim hoşlandığımı hoşlanmadıysam da ben hoşlanmıyorum derim
Hoşlanırsam tabi ama hoşlanmıyorsam gidip üzülmesin diye rol yapmanın anlamı yok
Tersi bir cevap veririm ama ben senden hoşlanmıyorum Ne yapacağız şimdi derim
Kafama mantığıma kalbime uymuyorsa nazikçe reddederim. Aksi halde bir şans veririm
Genel anlamda hoşlanıyorsam bende karşılık veririm.
Yok benim öyle bir inancım. Teşekkür ederim bırakırdım sadece.
Ondan hoslaniyorsam karşılık veririm yoksa nazikçe Gülerim
yukardan aşağı bir incelerim ona göre karar veririm
İlgi istemediğim yerden gelirse güler geçerim.
Portre resmi hatırladım, "Evim Sensin" Filminden. Sayın İskender bey,,,, valla iyi ağlatmıştı :)
"Kusura bakma seni duyamıyorum" der kaçarım mekândan, şahsı da her yerden engellerim sdfsdfsdf 😂😂
O duruma bağlıdır, ona ne kadar tanıyorum o önemli.
Davranışi ile desteklenmeyen hiç bir sözün benim için bir anlami yok
şans veririm uyuşursak anlaşırsak neden olmasın
Eğer arkadaşlığını seviyorsam elbette sevgili olarak da şans veririm
Teşekkür ederek hayatımda birini istemediğim bir dönemde olduğumu söylerim
Bende benden hoşlanıyorum derim 😅 şaka şaka hayırlı isleeeer derim 😅
Benim aile dolandırıcım var. Birde hisli çocuk sana dolandırılırsam üzülür gönül koyar derim 😂
Aynı duyguları Benim de yaşamam gerek
Birbirimizi tanımaya ne dersin ❓
Ona söyle derim Evliyim ama eşim isteksiz olduğu için cinsellik ve duygusal bag şefkat için derin kaeşılık Veririm
Ona karşı bir şey hissetsem bile bulunduğum ortam veya çevre buna müsait mi değil mi diye düşünüp ona göre şans veririm çünkü bulunduğumuz koşullar bizim bir arada olmamıza ilerlerse sıkıntı cikaracaksa hiç o işe girmem
Eğer Birsenler hissediyorsam ondan biraz zaman isterim ki duygularim anlık mı değil mi tam idrak etmek için zaten gerkcren hosalniyorsa anlayışla karşılar beni
Bende aynı şeyi hissetmiyorsam o şansı vermem. Vermediklerimde oldu. Bilemiyorum elbette belki de o anki psikolojime bağlı ama olup olmayacağını görebilmek adına deneyebilirim.
Benim gerçekten hoşlandığım ve çok sevdiğim bir kız vardı amaa beni engelleyip hayatından atıp yoluna devam etti ve ben hergün acı çekiyorum eğer kız kabul etmesse bari biraz erkeğide düşünsün
Hoşlanıyorsam kabul ederim hoşlanmıyorsam saygılı şekilde reddederim yani bu kadar basit
Bana kadar dustuysen bir sorunun vardir senin anlst bakim derdim.
Eyvallah gözüm derim 🤩
Ay o süper olur
Sevebilir , teklif etmeye çalışıyordur pek de beceremeden
Şansını deniyor gibi; ama olmayacaktir
Önce gözlerine bakarım ciddi mi diye. Çok teklif gelince kızlardan alıştım gibi, önce gözlerine bakıyorum.
Eğer sende seviyorsan neden kabul etmeyen hislerinle ve mantığınla tart öyle kabul et oluru varsa senin tarafından.
Eyvallah reis teşekkür ederim derim..
Ay ben niye ki diyorum😑
Şımart beniii💅💅💅😅
Tsk eder Kesin or onula ilk tenacious saglardim
Ben hoşlanmıyorsam kırmadan ondan hoşlanmadığımı söylerim
o benim ilgimi çekmiyorsa banane aq
Vakit ayırmak istemiyorum
😂 aynen canım ya aynennn de
Kimseden bu sözleri duymak istemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?