Böyle kızlardan hoşlanıyorum ama hala flörtüm bile olmadı Bu arada 28 yaşındayım daha flörtüm bile olmadı bol bol red yedim sadece. 18 yaşından beri deniyorum ve hala flörtüm bile olmadı

Böyle kızlardan hoşlanıyorum ama hala flörtüm bile olmadı Bu arada 28 yaşındayım daha flörtüm bile olmadı bol bol red yedim sadece. 18 yaşından beri deniyorum ve hala flörtüm bile olmadı
Böyle tiplerdeki kızların sevgilisi olmaz. Etrafında bir kaç tane uydu erkek olur. Hepsini farklı bir amaç için kullanırlar. Birinin parasını yer birinin ilgisini kullanır birinin arabasını kullanır biriyle karnını doyurur... Sonra bir tane zengin zibidisi bulur kendine köpek çeken gider ona verirler.
Aslında bütün kızların amacı budur ama tabi hepsi hayalini gerçekleştiremez. Ama böyle kızlar gerçekleştirir.
Bu yüzden incelim işte
Nick öyle ya nicke göre cevap vereyim dedim jsjsjs
@Wayne_Jenkins Anladım sjsjs
Of dostum, bu durum seni baya üzmüş gibi görünüyor. Şimdi şöyle düşün, karşı cinsle iletişim kurmak biraz cesaret ve doğru yaklaşım meselesi, tamam mı? Ama her şeyden önce kendi tarzını ve o çekim gücünü bulman lazım. Sabırlı ol ve pozitif kal, çünkü bir gün mutlaka birileri senin o enerjini fark edecek. 😌✨
Bir de kendini yetersiz hissetmeyi bırak, çünkü sen kesinlikle birilerinin görmek istedikleri şeysiniz. Seni anlıyorum ve bu yaşadığın duygular normal, ama bak hayat sürprizlerle dolu. 🌸 Kim bilir, belki şimdiden sonra karşına tam istediğin biri çıkar! Seni seven birini bulman o kadar da uzak değil. 🎯
Cevap
10Cevap
Kız güzel değil ayrıca kafayı yemişsin bilimle uğraşsan atomu parçalardın , niye bu konu üzerine bu kadar enerji kaybettin?
Alt tarafı bi kez seks yapmış olsam bu kadar kafayı takmazdım
Bu gidişle bakir ölürsün snsjjs
evet öyle olacak muhtemelen ama neden böyle düşündün
E-girl... çoğunin şey hesabi var...
Onları si ken oclara da sinir oluyorum sanslı oc lar ya
parayla mı bende bi erkeği kendi seçiyor sanıyordum
Ali Rıza amca o kız sana bakmaz 😂
:D :D offff
Yakisikliysa cogu kiz pesinden kosar
Denemiyceksin kardeşim nokta atışı olacak.
Hayal kurup çavuşa veriyorum tokadı bende napacan
Aynıyız
Para yokki ne yapak
Paramız olsa yancıkta...
Evet yok maalesef
Reis 10 bine 3 saat veriyor bunlar
Normal sevgilim olsaydı buna benzeyen bi türk kızı mesela
boş ver çoğu seksten korkar istemez
Yok ya istiyorlar bakire kız kalmamış burdan bir kız 7 erkeğe vermişti aynı anda
isterler de bizi değil
Kimmiş o
Reis ben bedava istemiyorum veriyorsun harçlığını herkes mutlu
ben bedavaya isterdim kız beni isteyip vermiş gibi olurdu öyle ama o 7 erkeğe veren kızın adını hatırlayamadım şu an ama beni engellemşti urspu
Bedavaya ancak elini silkersin
İnsanlar yapıyor aslında
Off muazzam
Geçmiş olsun
Lan insanın ödü kopar be lastik gibi duruyir
Nasıl yani kız mı lastik gibi
yok ya doğal hali de güzel hannah uwu yaz bak google a
Benim tipim iyi de bana anca evlilik düşünen çirkin kızlar bakıyor
Kızlar da ayırıyor benim tipim iyi ve kaslıyım bu tarz kızlardan hoşlanmam normaldir
kızlarda yakışıklısın allah sahbine bağışlasın diyor sahibim ol demiyor
Olursun ilerde
hayal kurma bence.
hayal kurmak ta yasak değildir ya :((
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?