Ölümü öyle özlüyorum ki? Sessizce küstüm hayata. Artık yoruldum. Ne anlatmak ne de anlaşılmak istiyorum. Ölümü isteyebilir miyim? İşte bile Artık kaçmak istiyorum?
Ne yapabilirim?
Ölümü öyle özlüyorum ki? Sessizce küstüm hayata. Artık yoruldum. Ne anlatmak ne de anlaşılmak istiyorum. Ölümü isteyebilir miyim? İşte bile Artık kaçmak istiyorum?
Ne yapabilirim?
Cevap
5Cevap
Ölmek için ne bekliyorsun Bu senin elinde olan bir şey ne demiş Haluk Levent ne bekliyorsun be at kendini denize geriye de bekleyenin mi var aldırma
Evet sonlandirmak
Ne zamana kadar yıllardır ayni aci gerçeklerim bunlar.
İstemiyorum ki? Kadini da kizi da İstemiyorum ki? Allaha bile inancımı bitirdim.
Olabilir belki de ruhumun acisi boyle dinecek
neden böyle peki ne oldu?
Yaptığım hatalar ve zamanında olmayan şeyler
bahsetmek ister misin
Okumaya fazla zaman ayırdim. Diploma aldım. Okurken de çalıştım. Okumam hatamdi.
şimdi diyorsundur ki 5 sene önce olsa daha farklı olurdum ama bundan beş sene sonra da aynı şeyi dememek için bir şeyler yapmaya çalış. Evet hatalı seçim olmuş olabilir ama nefes aldığın müddetçe hayat devam ediyor
Seks yapmadın diyemi.
Seks degil. Yasim geçiyor. Genc bir kizla bir seyler yaşayamıyorum, yaşlanıyoruz... Hani artık doydum her şeye. Bir an sonlandırmak istiyorum. Yolun sonu görünüyor. Fazlaa acı çekmek istemiyorum
Bir kere yaşadım para karşılığı kadının göbek deliğine boşaldim.8 sene oldu. Kız arkadaşım hic olmadı.
Yolun sonu belli
İnsan bildiği, gördüğü yaşadığı şeyi özler
Nasil yani? Aksama kadar görüyorum usta
Acilar kurtulus guzel bir sey. Her gun ateslerede yapmaktansa salmak güzel bir sey.
Bende ayni
Yasin 23 ki. benim 35 gecrti
Eylulde 28 olcam yas dogru dehil ve hala bakirim bi kizi opmedim bile
Ayni yas geçiyor. Senin zamanin var. ben de o da yok
Benim de yok zaten reddetcekler yine
Para kazanip yuva kurabilirsin
Ben evlilik dusunmuyorum kizlara guvenmiyorum bekarken arkada verip bakkreyim diye efendilere kakaliyolar kendilerini
Olabilir
Neden
Bir sürü şey var. Ekonomik koşullar, imkansızlik, geçmişte mücadele ederken hep istediğim ama artik yasayamayagim seyler... Kiz arkadas olmamasi kabul gormeme. Yolun sonu belli. yas geciyor. Bitiş ve daha fazla yük olmamak lazım insanlara.
Mesleğiniz yok mu
Olsa ne olur ki? var. Meslek ile ne alakasi var ki? Yıllardır çalıştım okudum
Yani sanirim karşınıza birisi çıkmıyor ben de de aynı durum kimse hakettiği hayatı yasaamiyor bence
Bilemiyorum. Tat almıyorum artik. Yas 40 dogru gidiyor. Ne yapacagim ki? Zamani gelmis her şeyin
Nedne
Yalnızlık, kıza ulaşamamış olmak, hasret
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Söylediklerin içimizi burktu, çünkü anlıyoruz gerçekten zorlu bir ruh hali içerisindesin. Bu tür düşüncelerle başa çıkmak hiç kolay değil, ama unutma ki yalnız değilsin 🌻. Hayatın içinde böyle zamanlar olduğunda profesyonel destek almak çok değerli bir adım olabilir. Lütfen bir uzmana danışmayı düşün, çünkü sen değerli ve sevilesi bir insansın. 🌟 Bu hislerin geçiciliğini hep aklında tut, karanlık ne kadar yoğun olsa da güneş mutlaka doğar. 🕊️