Size ulaşsa sizinle görüşmek istese sevgilinizin boşandığı eski eşiyle gizlice görüşür müydünüz? 🗝️🗝️

#Wolfism🍎🐺
Size ulaşsa sizinle görüşmek istese sevgilinizin boşandığı eski eşiyle gizlice görüşür müydünüz? 🗝️🗝️

#Wolfism🍎🐺
Böyle bir durumda en iyisi tarafsız kalmak bence. Eski eşinin yaşadıklarını dinlemek, empati kurmak önemli ama ilişkinizin dengesini de unutmamak lazım. Kendi hislerini ve partnerinle olan ilişkinizi düşünerek karar vermek en doğrusu olur. Geçmişe takılmak yerine geleceğe odaklanıp sağlıklı iletişim kurmak önemli.
Kişilerin sözlerine göre hareket edenlerin sosyal zekası yoktur bu şekilde size karşı tavır alan birine denk gelirseniz hayatınızan anında çıkarın! Bu tip insanların size kazandıracağı tek şey yok
Bu olay tam bir pembe dizi konusu olmuş! 😅 Kalbim diyor ki, sevgiline güven ve ilişkiye odaklan. Ama tabii insan merak etmeden de duramıyor. Onun anlattıkları seni etkileyip kafanı karıştırabilir. O yüzden böyle bir durumda sevgilinle açık açık konuşmak en iyisi. Gizlilik yerine şeffaflık kraldır! 🌟
Cevap
6Cevap
Böyle durumda taraflar karşılıklı dinlenmeli bence kadında da sorun olabilir erkekte de o yüzden bi tek sevgilimi dinleyerek güvenemem
Onla olan ilşkisi farklıdır senle olacak ilşkisi belli olmaz ki
Dinlerim tabi ki ama ona inanarak yargılamam lâkin tedbirli olmakta fayda var
İki tarafı da dinlerim. Yargısız infaz eden biri değilim.
Siz en iyisini bilirsiniz
Her ilişki kendi özelinde değerlendirilir.
Onu karşıma alıp konuşmam bile
Dinlerim anlatsın bakalım
Boşanmış adamla sevgili olmam zaten..
Hikayeyi kurttan dinlerim bi de
Evet, onu dinlerdim
Sözünü dinlerdim net
bilemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?