“Aşka inancım %100, seninle her şey mümkün.” “Kalbimdeki sevgi %80 ama sana gelince %100’e çıkıyor.” “Aşka inancım %70’ti, sen gelince %100 oldu.” “Hayatın karmaşasında bile aşkım %100 sabit.” “Aşk %50 imkânsız gibi görünse de, sana gelince %100 gerçek.” 💕❤
Benim aşk inancım yüksek, diyebilirim: %80 civarı. Bence aşk gerçek ve güzel bir duygu; hayatı anlamlı kılıyor. Ama aşkın her zaman kolay olmadığını da biliyorum, emek ve fedakârlık istiyor. %80 dememin sebebi şuna bağlı: İnsanlar bazen yanlış seçimler yapabiliyor, güven kırılıyor. Bazen aşk, karşılık bulmuyor veya sürdürülemiyor. Yani aşk var, inanıyorum, ama her zaman masal gibi değil; gerçekçi ve emek isteyen bir şey. Güzel yaşandığında hayatın en değerli parçası.
Bir duyguya inançla yaklaşmak mantıklı gelmedi bana yani şöyle ki aşk genel bir kalıp değildir insanın güveneceği şey ya da inanacağı şey tamamen kendi ile alakalıdır çünkü her insan aşkını kendi karakterine ve ruhu doğrultusunda yaşar..
Kendi karakterime, kendi ruhuma ve kendi düşüncelerime bakarak aşk gibi yoğun bir duyguya inanarak aptallık etmem fakat sevginin o güçlü yönlerini düşündüğümde inancım %100 diyebilirim...
Aşka inancım %100, hem de en coşkulu şekilde! 💕 Aşkla dolu bir hayat yaşamaktan daha güzel ne olabilir ki? O his, o tatlı heyecan... Her zaman kalbimde! Sana gelince, senin enerjin aşka inancı ikiye katlıyor, Leylacımm! 😘 Herkes sevgiyi hak eder, sende bu sevginin en güzel taşıyıcısısın! 🥰✨
En İyi Cevaplar