AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
%50 - %50. tek başına kalp bir işe yaramıyor zevkleriniz uyuşmuyorsa zeka seviyeniz aynı değilse, sohbet edemiyorsanız falan filan
Özellikle zeka çok önemli bazı insanlar çocuksu ince fikirli olmayan empati yoksunu olabiliyor kalp bir yere kadar sever dediğin gibi
Bu yaşıma kadar aşk beni bulamadıysa bu yaştan sonra da bulma ihtimali çok az
Bence herkesin bir zamanı var yani yaşım kaç bu zamana kadar diye demek yanlış çünkü aşk meşk geldiği zamanı kendi seçiyor işte
Bilmiyorum ben yaşlandıkça şansımın azaldığını düşünüyorum
Öyle düşünmen çok doğal herkes aynı hisseder ama hayat sadece aşktan ibaret ama olsa güzel olur
İsteyince var olan bir şey değil ne yazıkki
Hayatımdaki tek eksiklik aşk değil tabi ama aşka da ihtiyacım olduğunu hissediyorum sevgiden mahrum kalmak o duyguyu heyecanı hiç yaşamamak eksiklik gibi geliyor kendimi şanssız hissediyorum bu dünyada sadece şanslı insanlar aşkı yaşıyor herhalde
Hatta aşk meşki seviye atlayıp evleniyorlar biz daha flört aşamasını geçemiyoruz yaa🫤
Ben daha hayatımda hiç flört bile edemedim nasıl bir şanssızlık ya da kader bilmiyorum zaten evlilik de bana sadece hayal geliyor ortada bir gerçek var maalesef yalnız yaşlanıyorum neyse hayırlısı olsun
Aşk var mı yok mu karar veremiyorum. Mantığım daha ağır basar
Tam olarak umudumu kaybetmedim.. %1 civarında inancım var..
Âska inancımız var ama bulmak zor bu yüzden mantıklı hareket etmek lazım
Bu zamanda mantık şart aşk meşk ile dönmüyor hayat
İşte ikisi birarada olmalı bu yüzden
Sıfır. Aşk yoktur, çıkarlar vardır.
Aşk var aslında ama denk gelmediğimiz için ya da yanlış insanlara gönül vermekten inancımız tükendi sadece hepsi bu
Her ikiside eşit bende...
Aşk diye bir şey bende
Aşk yoktur zaten
Bu denli inancın yok o zaman sen hiç aşık olmadın
Nereden biliyorsun? O hissi bilmesem zaten olmadığını iddia etmem , aşk dediğiniz şey düz testesteron cinsel çekimden başka bir şey değil neden kendinizi kandırıyorsunuz :))))
Sıfır.
Genel olarak sıfır durumdayız aslında
Çaldılar hepsini
Sıfır :)
Al bende de o kadar bu seviyedeyse aşk meşk insan inancını kaybedecek birine gönül vermiş demektir
Kimse yok ki hayaliyemi gönül verecez :)
Aşık olup hayal kırıklığına uğramış olduğun için inancın kalmadığını düşünmüş olabilirim buda bir seçenekti
Yok öyle bişey yoksa burada olmazdım
Belkide burada olmayı bırakmalısın
Niyeki burada zaman geçirmek hoşuma gidiyor
Vakit böyle bir yerde kaybetmeyecek kadar değerli çünkü daha gerçekçi şeyler yaşamak adına hayatın kendisine karışacak şeyler yapmak lazım
Her iki tarafta mekik çekiyorum mesela sigaram yok burada zaman öldürüyorum öyle düşün aşkta aramıyorum niye çabalayımki
Zaten aşk çabaladıkça var olan bir şey değil varsa vardır yoksa yok.
Çoğunlukla herkes öyle yapıyor bir sebepten vakit öldürüyor burada ama eskisi gibi tat vermeyen bir hayat düzenine alıştık.
Burası mutlu eder anı yaşamak gibi bir şey ve kalıcı mutluluk vadeden bir hayat düzeni yok artık
Kadınların elinde bu erkek sadece sonbaharda uçan yaprak misali ordan oraya süzülür ilkbaharı kadın getirecekki o yaprak dalda yeşere dursun ne yazıkki kadınlarımızda iş yok
Düzen birçok şeye bağlıdır bu hayat döngüsü sadece bütün canlılar birbirine bağlı olduğu şekilde yürüyor
Erkek şöyle olsun kadın bunu yapsın değil
Bir insan böyle yaşamalı diye düşünerek hareket etmek lazım
olur mu erkeğin kol desteğidir hatunu yuvayı dişi kuş yapar erkeğini güçlü yapan kadındır Allah sadece Hz Ademi yarattı sonra üzgün olduğunu görünce sol kaburgasindan yarattı Havva annemizi bence sen aşk yaşama daha bunların farkında değilsin
Bu konuda aşk yaşama fikrini vermeye de sahip değilsin ama ki ben aşk meşk konusuna girmedim kendimle ilgili
Beni tanımadan bir sonuca varamazsın zaten
Zaten benim umrumda değil aşk meşk konuları senin açtığın konulara göre ilerliyoruz yoksa banane senden
Ben açtım sende cevabını verdin tenezzül edecek kadar umursadın yani ama kadın erkek kavramından aşk meşk yaşama konusuna varman nasıl oldu anlamadım neyse
Gerçekler eskide kaldı 80lı 90lı yıllarda şimdi her şey yapmacık ve zevksiz
Benimde demek istediğim buydu zaten
Yo senin demek istediğin bir yerlerde aşk duruyor zamanını bekliyor anlamında
20 falan
aşıkmısın ki
Değlim ve aşka olan inancım bitti ne yazıkki
yaş kaç
30
evlilik yaptın mı
Hayır