Sinir problemi olan sevgilim tehdit ediyor. Böyle biri affedilir mi?

Daha doğrusu artık eski sevgilim ilişkimiz 3ay sürdü bu süre zarfında bazı birlikteliğimiz oldu bi süre sonra ilişkide istediği şeyleri yapmadıgımda ( oraya gitme ve ulaşamama durumları) beni mesajlarla tehtıt etti abine ailendekilerine söylerim diye ondan ayrıldım diye bu tehtıtlere başvurdu dün heryerden engelledim artık çok dolmuştum fake ifşa diye adıma sayfa açıp arkadaşıma istek atmış bana haber versinler engelleri kaldırım diye ablamla şikayet etmeye gittik oraya geldi ve konuşmak ıstedı kabul ettim tadavi göreceğini ilkdefa seni kaybetme korkusu yaşadığımı çok pişmanlığından bahsetti sizce böyle biri affedilirmi mi yanım hala seviyor onu bi yanımda hiç istemiyor ailemden iki kişi herseyi biliyor birkikteligimizi diğer kalanları abim annem babam hariç diğerleri eve gelirimle tehtit ediyor diye biliyorlar ben kabul etsem bile tekrarda bu durumlarda beni engelliyor napmalıyım sizce?

Güncellemeler
9 ay
Cvp verın ya napıcam diye düşünüp duruyorum bugün konumla enellerin kalkmasına ızın verim ablam yapma dedı saat 12civarında annen öğrendi eve gelmekle tehtit etmeni devam edemeyiz bu şekilde konumda kalmasın dıye yaz engelle dedi
Güncellemeler
9 ay
Eğer böyle olursa kötü hissettiğim bi tarafta kalıyor tamamen kopma düşüncesi kötü hissettiriyor beni
Sinir problemi olan sevgilim tehdit ediyor. Böyle biri affedilir mi?