Bir erkek arkadaşımın yorumunu aynen aktarıyorum. Benim hoşuma gitmişti. Ben bu güçlü kadın tabirine az çok uyuyorum hatta biraz erkeksi sayılarak boks ufc bile izler takip ederim 😂😂
"Erkekler güçlü kadın sevmiyor değil seviyorlar fakat kadınlar güç konusunda görmemiş oldukları için, bunu erkeğin gözüne soka soka yapıyorlar. Şundan 10 sene önce güçlü kadın diye bir tanım bile daha düzgünce yoktu. Feminizm dalgasıyla beraber her işi yapmak isteyen kadınlar grubu çoğaldı ve cinsiyetler arası ayrım çıktı. Hatta cinsiyetler arası nefret çıktı ve sosyal medayada da dikkat ederseniz erkeklerden kadınlara genelde acı keder ve dert tarzı paylaşımlar çoğalırken, kadınlardan erkeklere aşşağılayıcı, ezikleyici onu işlevsiz olduğunu söyleyen paylaşımlar çoğalıyor.
Güçlü bir erkeğin gücünü sergilemesi doğada milyon yıldır olan ve dişisinin hoşuna giden bir hareket bunu tartışmasız her kadın seviyor. Aynı hareketi dişi yaptığında aslında erkeğinde hoşuna gidiyor arkasında gözü kalmadan güvenebileceği bir kadının olması fakat siz örneğin "arabayla şuraya bırakayım" diye size nazik bir teklifte bulunan sevgilinize bile "benim arabam var, şurada giderim" diyorsanız veya bu tarz cevaplarla hareket ediyorsanız bu erkekten size karşı bir güven bekleyemezsiniz ve sizi de kabul etmez. Siz sürekli her olduğunuz yerde "ben şunu yaptım ben bunu yaptım" diyorsunuz. Erkekler çocukluklarından beri ev ekonomisine, sosyal hayata, insanlığa fayda sağlamaya başlıyor fakat bir kere işinden olsun bak bakalım kimse suratına bakıyor mu? Ama siz isterseniz çalışmayın o ana kadar, çalışan bir kadın isteyen erkekte bile sıradan asgari ücret iş yapsanız o erkek için gayet yeterli oluyor. Yani beklentileriniz elbet olacak, güçlü yönleriniz elbet olacak fakat doğanıza aykırı bir şekilde bunu sergilerseniz erkek size güvenmez ve sizde erkeğe doğasına aykırı bir şekilde sizin gücünüzün - ki emin olun bir erkeği bir şirkette aynı konumda kadınla başlatın, o kadının yükselme olasılığı çok daha fazladır. Dişilik her zaman önde geliyor erkekler arasındaki rekabet fazlasıyla yüksek zaten. Bu yüzden işsiz erkek çok fazla ve güçlenen kadın sayısı artıyor. Dişilik para getiriyor. En basit bir sorunu bile çözerken kadınsanız size daha ılımlı yaklaşılır ve var olan pozisyonunuz korunur. Fakat erkeğin sabrı sınana sınana yaklaşılır ve mobbing artışı sağlanır - onunkinden fazla olduğunu göze soka soka kabul etmesini bekler ve isterseniz o yüzden olmayacaktır.
Erkekten daha mı yüksek gelirin var? Kendini yine de erkeğe göre ayarlamak fakat elindeki imkanları da dişiliğini kullanarak karşıya aktararak yapılacak aktivite sayısını ve kalitesini arttırmak senin elinde olan bir şey.
Erkeğin arabası yok senin mi var? Burada yine direkt olarak benim arabayla gidelim tarzı bir yaklaşım sergilemek yerine, hafif dişilikle sanki o istemezse olmaz tarzı tavırlarla arabanı erkeğe pazarlarsan hiçbir sorun olmaaz.
Sürekli erkeklerden kadını anlamasını, kadın doğasına uygun davranmasını istiyorsunuz ama okun ucu size gelince erkeği anlamak değil erkeği ötekileştirip kendi doğanızın önceliklenmesini sağlamaya çalışıyorsunuz."
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
u 10 ay@KızlarSoruyor @cnrche aşk ilişkilerine alabilir miyiz soruyu 🥰🩷?
Erkekler kendilerine muhtaç kadınlardan hoşlanır. Bir kadının kendi kendini büyütmesinden korkarlar, çünkü kadın güçtür. Erkek bu güç altında ezilir. Aşağılık kompleksi vardır yani. Gider kendinden daha aşağıda olan birisi seçer. Bu sefer de mızmızlanmaya başlar işler yolunda değil diye.
23 Yorumla- 10 ay
Teşekkür ederim ❤️ güncelleme kısmına @ yazarak etiketledim olmadi
- 10 ay
Rica ederim 🩷. Üye adının yanına şu işareti @ koyarsanız tam etiketleme yapılmış oluyor 🩷.
- 10 ay
❤️🙏🏻
u 10 ayEvet onlar ellerinde oynatabilecekleri kadınları isterler, ona mecbur olsun, onsuz yapamasın. Aslında sevmemek demeyelim de, kendine güvenmeyen erkeklerin korktuğu kadın tipi diyelim.
31 Yorumla- 10 ay
Evet öyle
10 ayAslında güçlü olmak, kendi işini halledebilmek kötü bir şey değil; aksine çok değerli bir özellik. Ama çoğu zaman insanlar güçlü kadınların da sevgiye, desteğe ve yanında birine ihtiyaç duyduğunu görmüyor. “O zaten her şeyi yapıyor, bana gerek yok” diye düşünüyorlar. Bu da kadını ister istemez yalnız hissettirebiliyor.
Bazı erkekler de kendi içlerinde şöyle bir sıkıntı yaşıyor “Benim yanımda neye ihtiyacı var ki? Bana ihtiyaç duymuyorsa benim değerim ne olacak?” diye düşünüyor. Yani aslında mesele kadının güçlü olması değil, karşısındaki erkeğin kendi özgüveniyle, değer duygusuyla ilgili.
Ama şunu bilmek çok önemli Gerçekten seven, olgun ve kendinden emin bir erkek, güçlü bir kadından korkmaz. Onun gücünü tehdit olarak değil, hayran olunacak bir şey olarak görür. Hatta “biz beraber daha güçlüyüz” diye düşünür. Yani güçlü kadınların yalnız kalmasının nedeni “kimse onları sevmez” değil; doğru insanı bulmanın biraz daha zor olması. Çünkü herkes o gücü taşıyabilecek olgunlukta olmuyor.21 Yorumla- 10 ay
Tecrübelerle sabit...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Salça kapağını açan erkeğe çok güçlüsün diyince havalara girmesi jsjjsjs.
28 Yorumla- 10 ay
Kızlar soruyoru etiketledim olmadı. d temizlik ne ya 😅
- 10 ay
Yazdım bakalım görünce değişirler d
- 10 ay
Attım canım ☺️ kızlar soruyor hesabına at diyor" mod arkadaşlar iletişim diye almayin🙄
- 10 ay
❤️❤️
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
10 ayErkeklerin çoğunda bu var
Bana muhtaç olsun, bensiz kalınca çürüyüp gitsin
Bu yüzden kadını bir yerde çalıştırmaz, kendi ayakları üzerinde durmasın istemez
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
10 ayMerhaba,
Ben sevmiyorum! 😅
Birlikte çözmek isterdim! 😅10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
10 aySevmez, çünkü erkeklerin yaradılışı böyle...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
s 10 ayGüçlü kadın sevmiyorlar daha çok 🙃
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı.
10 ayBenim bu daha çok hoşuma gider gadası
Çünkü kendi ayaklarının üzerinde duran güçlü kadınları çok seviyorum
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 10 ayben güçlü ve kendi ayaklarının üzerinde duran kadını severim e
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
10 ayKadinin bir tanesi varmış bir yerin müdürüymüş calisanlara personellere kök söktürüyormuş ama eşinin yanındasüt dökmüş kedi gibi oluyormuş
Aslinda sizin suçunuz yok sizi bunhale getidiler ben yaparim ederim güclüyüm erkege muhtac degilim gibi hava yapip ama alttan alttan da erkege muhtaclik oynamak sizi bitirdi
Evin erkegi erkektir kadin degildir ama kadinlari evin erkegi yaptilar sonrada evlilikler şöyle böyle oldu
Hicbir kadin da cikip demedi ki ne oluyor biz ne yapiyoruz demedi gerci diyenleri de bastirdilar oda var
Türk kadını gercekten tavuklar gibi oldu ver yemini oldu bitti
11 Yorumla- 10 ay
Ya çok samimi bir şey soracağım ve bir daha yazdıklarına cevap vermeyeceğim. Seni de doğuran bir kadın değil mi? Neden sürekli kadınlari aşağılayıcı yorumlar yazıyorsun? Yorumların hoşuma gitmiyor lütfen bir daha sorularıma gelme
Sevmiyorlar 😃. Arada bir salağa yatıp, ya bunu yapamadım, yardım eder misin diyip egosunu tatmin etmek gerekiyor ki, kendini vasıfsız sanmasın.
Bir de bilsen ve yapabiliyor olsan bile bırak O yapsın, ben yaparım dedikçe her şeyi üstüne alıyorsun sonra kadir kıymet bilmiyorlar.23 Yorumla- 10 ay
Ahahah
- 10 ay
😂😄😄yorumlar çok komik
- Aşk İlişkileri konusunda 976 cevap paylaştı.
10 ayBence bu tamamen yanlış bir genelleme. Hiçbir erkek “her işini kendi çözen” kadını sevmez demek doğru değil. Hatta tam tersine, kendi ayakları üzerinde durabilen, güçlü ve bağımsız bir kadın çoğu erkek için çekici olur. Ama işin püf noktası şurada: Bazı erkekler kendilerini eksik hissetmemek ister. Eğer kadın her şeyi tek başına hallediyorsa, bazı erkekler buna “gerek yok, ben neyim ki” diye yaklaşabilir ve uzaklaşabilir. Ama olgun ve kendine güvenen erkekler için bu bir sorun değil; tam aksine saygı uyandırır. Çünkü böyle bir kadınla ilişki, ortak paylaşımlara ve destek olmaya dayanır, ezilmek veya üstünlük mücadelesi değil. Yani mesele “kadın her işini kendi çözüyor mu” değil; mesele erkeğin olgunluğu ve güven duygusu. Doğru erkek, bağımsız kadının yanında daha da güvenli hisseder ve ilişkiyi güçlendirir.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Temizlik var erkek temizliği kategori. dkdkkd
Erkeklerin %80 ni bence sevmez ilgi çeker ama bu sürdürülebilir bir ilişki olmaz özellikle kendini geliştiremeyenler için çünkü yetersizlik duygusu başlar. Onlar genelde kadını kendilerine muhtaç hissetmek isterler ki güçlü olanın asıl kendilerini olduğunu hissetmek için.
Yani kısaca erkek kendisinin daha güçlü olmadığı bir ilişkide çoğu zaman huzursuz hisseder.22 Yorumla- 10 ay
Bence de
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Her işini kendi çözen kadını sevmeyen erkek değil kendini yetersiz hisseden erkektir; çünkü gerçekten seven biri kadının gücünden korkmaz aksine ona hayranlık duyar ve birlikte güçlü olmanın keyfini çıkarır... sorunu kim temizlik ipuçları etiketine aldı?
14 Yorumla- 10 ay
Kendiliğinden olmuş düzeltmiyorum. d
- 10 ay
Düzeltemiyorum"
u 10 ayDüzeltmiş adminler 😊
- 10 ay
Gördüm ☺️
10 ayErkekler koruyup kollamak ister kadın benim kanatlarımda olsun ister bu yüzden güçlü bir kadından korkarlar onu yönetemezler. Kollarının altında olan kadın onlar için kedinin fare ile oynadığı gibidir. İstediği gibi davranabilir. Güçlü kadınlarda durum farklı hareketlerini, duruşunu ya da bir sesinden erkeğin ne demek istediğini anlar kendini geri çeker bu da erkek coğrafyasına tersdir
11 Yorumla- 10 ay
Aynen öyle
Gizli Üye(30-35)10 ayEvet doğru. Ben sevgili olduğumU dönemden beş her şeyi kendim yaparım kafasındaydım. Evlenim yine ay ı ve kocam doğum dahil birçok önemli olayda “nasılsa kendi halleder” diyip yanımda olmadı. En son geçen aylarda 5 aylık bebekle 2# yaşındaki hasta çocukla tek başıma hastaneye gidip rezil rüsva oldum açlıktan şekerim dğltü bayılacak hale geldim. Eve gelip çocukları uyutup kendime yemek söylerim. Kocam eve geldiğinde yaşadıklarımı öğrenime “çağırsaydın gelirdim” dedi: ama bir insanı locuğj hastaysa iki bebekle karısı hastaneye gidiyorsa illa gel demesi gerekir mi? Yani siz siz olun tırnağı kırılacak diye poşet taşımayan bardak kaldırmayan kızlardan olun. Yoksa ömür boyu tüm sorumluluk sizde olur tükenirsiniz
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
10 ayGüçlü kadın diye bir şey yok ama kariyerli kadınlar kendi istekleriyle yalnız kalıyorlar. Örneğin bir doktor erkek kasiyer bir kadınla evlenebilir ve çevremde de örneği var. Ama doktor bir kadının bir çobanla evlenme ihtimali güneşte su kadar. Statü olarak kendilerinden daha düşük birini asla kabul etmiyorlar.
10 Yorumla
10 ayBu herkes için geçerli değil belli kesimlerde böyle bazen özellikle bazı yaş jenerasyonları kadınların ön planda olmasını istemez ve hayatında kadının ondan ön planda olmasını kendisini erkeklik gururu olarak görür genelde 60'lı yaşlar böyledir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Hangi işlerini kendi hallettiğine göre değişir😅
Kendi işini çözen, akıllı, becerikli kadınları severiz tabiki
Ama ben çalışırım sanane, ben özgürüm, bana karışamazsın, sana ihtiyacım yok, ne istersem onu yaparım gibi laflar eden artistliği özgürlük sanan kadınlardan nefret ederiz18 Yorumla- 10 ay
Kadının çalışmasına karşı değilim. İstiyorsa tabiki çalışabilir bu doğal hakkı. SANANE demesi saçma
Ayrıca gerçek bir erkek karısına karşı asla pintilik yapmaz, kadını ezmez, başına kakmaz. Yeterki kadın ev ekonomisini bilsin, açgözlü olmasın, eve giren maaşa uygun davransın. Kısaca feminen bir kadın olsun.
O söylediğiniz erkekler adam değildir. - 10 ay
Bu durumu kadınlar istedi maalesef.
Feminizm ve kapitalizm kadınları birlikte bu hale getirdi.
Kapitalizme yeni işçi, köleler lazımdı kadınları feminizm ile çalışan kadın, dominant kadın, güçlü kadındır diye pohpohladılar. Erkeğe taviz vermeyin, göz açtırmayın, erkekler size karışamaz diye gaz verip kapitalizme işçi yaptılar.
Kadınlar iş hayatında güçlü olmak için erilleşti, dominantlaştı, erkeğe saygı duymadı, bana karışamazsın diyerek erkeğe söz hakkı bile sunmadı. Karışanı yobaz karışmayanı gvat diye sınıflandırdı.
Bunun sonucunda erkekler dişilleşti. Madem eşitlik istiyorsunuz alın size eşitlik çalışın, kira verin, eve para harcayın, hesap ödeyin, kendinizi koruyun diye diye saldılar erkekliği. Bu seferde prenses, dişil erkek diye aşağılanmaya başladılar.
Pardonda bu erkekler kadınlara nasıl yaranacak?
Efendi erkekleri bile sıkıcı deyip sevmeyip suç makinesi heriflerin peşinde koşan sürüyle kadın var🤦🏻
Maskülen, eril erkek istiyoruz diyorsunuz ama hiç feminen davranmıyorsunuz maalesef 😏 - 10 ay
Katılmıyorum bu kadınların yapmış olduğu bir şey değil erkekler kendi parasını kazanmayan kadınları köpek gibi eziyor kadınlar da gururuna yediremedikleri için çalışmak zorundalar tekrar diyorum kadınlar istedikleri için değil mecbur kaldıkları için çalışıyorlar çünkü hem ekonomi çok kötü hemde şimdiki zamanın erkekleri aşırı cimri kadınla evlendikten sonra bütün işleri kadına yıkıyorlar madem işlerine gelince kendileri esitligi kullanıyor madem hesap ödemek istemiyorlar eşitliği bahane ediyorlar o zaman evlenince de ev işlerine ortak olacaklar diyoruz buna bile karşı geliyorlar onlar istiyorlar ki kadın hem işte çalışsın para getirsin hem çocuklara baksın hem yemek yapıp evi temizlesin hemde yatakta tatmin etsin istiyorlar bu yüzden çoğu kadın şu an kariyer yapmaya bakıyor kimseye minnet etmeden kendi parasını kazanıp kendi hayatımı devam ettirmek istiyorlar bunun çoğu sebebi de erkekler
- 10 ay
Öncelikle bu söylediğin erkekler gerçek erkek değil, boş erkekler. Gerçek bir erkek eşini asla ezmez, el üstünde tutar. Gerçek bir kadında kocasına laf etmez, sözünü dinler. Kadın kocasına kral gibi, erkek karısına kraliçe gibi hissettirir.
Ancak bir çok kadında öyle boş erkekleri hem kendi tercih ediyor hemde öylesini hakediyorlar.
Kadınlar ev işlerini, çocuklarına bakmayı erkeğe bir su bile getirmeyi hizmetçilik olarak görüyor bu zamanda. Kadın ev hanımıysa evin tüm işleri kadının görevidir, erkeğin görevi çalışıp eve para getirmektir. Ev işlerine isterse yardım eder istemezse etmez keyfine kalmış. Ha çocuğa tabi yardım edecek o ayrı onunda çocuğu sonuçta. Ama eve para getirmek erkeğin, evi çekip çevirmek kadının görevidir. Görev paylaşımı budur.
Ama kadın ben hizmetçi miyim deyince ya da eve gelen parayı az bulup erkeği zorbalayınca haliyle o zaman erkeklerde sende çalış madem diyor. Kadının çalıştığı ilişkide ev işleri ortak olmalıdır kimse kimsenin üstüne yıkamaz. Kadını çalıştırıyorsa erkekte ev işine paşa paşa yardım edecek.
Bunun dışında dediğim gibi gerçek maskülen, eşini sahiplenen, koruyan erkeklere yobaz, geri kafalı, maço deyip,, ben özgürüm kimse bana karışamaz, sen kimsin diye zorbalarsanız, erkeği yönetmeye her istediğinizi yaptırmaya eşitlik değil ayrıcalık istemeye devam ederseniz böyle prenses, dişil erkeklerin sayısı daha çok artar öyle erkeklere mecbur kalırsınız. Bu erkekleri tercih edende sizsiniz. Kadınlar çoğunlukla ilişkide seçen taraftır bu bir gerçek. Kadın istemeden başlamaz çoğu ilişki
10 ayYalnız her işini kendi yapan kadınlar gelecekte çoğalacak, neden mi, çünki erkekler gittikçe karmaşıklaşan dünyada beceriksiz kalacaklar.. eril ve egemenliklerini kaybediyorlar.
22 Yorumla- 10 ay
Çok katılıyorum
- 10 ay
teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
10 ayErkekler gücü ve güçlü olduklarını göstermeyi sever güçlerini göstermeleri için güçsüz biriyle olmaları gerekir. Tam tersini söyleyende oluyor tabi ama erkek doğası bu güç gösterisi yapmayı severler
11 Yorumla- 10 ay
Doğru
10 ayErkeklerin işine gelen kadını sevdiklerini düşünüyorum bı anda maskelerini düşürüp çirkinleşebilirler de samimi insanı bulmak zor bence
21 Yorumla- 10 ay
Aynen öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
10 ayYoo ben severim
Aklı basında kadın egoist degilse yaptığı bir şeyi abartmıyorsa neden sevmiyeyim ki
Mıy mıy kadın sevmez Her bka bahane bulup gıcını sereni hiç sevmem12 Yorumla- 10 ay
Ne güzel
- 10 ay
Aynen Öylede güzel böylede güzel sertap erener 🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
10 ayGenellemeler çoğu zaman doğru değildir. Güçlü kadın severiz
12 Yorumla- 10 ay
Doğrudur. Psikoloji öyle söylüyor
- 10 ay
Psikologlar tüm erkekleri testten mi geçirdi?
10 ayGenelde öyle oluyor, sanki tek iş bitirici, çözüm odaklı yaklaşan erkek olmalıymış gibi düşünüyor erkekler. Ancak ben, aksine, mutlu bile olurum. Her işini kendi çözen kadın mutluluk getirir bana. Ha ama dilerse ben de işin ucundan tutarım 😅
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Erkek var olduğunu işe yaradığını hissetmek istiyor kesinlikle her işini yapan kadının bana ihtiyacı yoktur diye düşünüyor.. bir kavanozu kapağını bile açamıyorum açar mısın demek onları üste çıkarıyor ve işe yaradiklarini hissediyorlar
10 YorumlaEn sevdiğim.
Bence yalnız olmaları zaten kendilerine yetebiliyor olmaları. Sadece sevip sevilecek birisi olursa hayatlarına aldıklarını düşünüyorum. Belki de yanlış artık bilemiyorum.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
10 ayAksine benim hoşuma gider. Ama öyle birisine henüz denk gelmedim. Bu arada yeri geldiğinde sevdiği erkeğe de yardımcı olması güzel bir hareket olur. Aynı şekilde duruma göre erkeğin de sevdiği kadına.
10 Yorumla
10 ayGarip bir düzen.. Kendi ayakları üzerinde duran kadın çogu kez başka insanlar tarafından takdir edilirken hayatındaki kişi onu aşagı çekmek, kendine muhtaç etmek istiyor.
10 Yorumla
10 ayHer işini kendi çözen kadınlar genellikle saygı görür, sadece bazı erkekler bunun karşısında kendilerini yetersiz hissedebilir. Önemli olan kendi değerini bilmektir
10 Yorumla
10 ayKendi kendine yetebilen kızı görünce egosu zedelenebilir, işe yaramıyorum yetemiyorum düşüncesi oluşur. Kız bilerekte olsa yardım istemeli bazen
10 YorumlaBu güç değil bencilliktir
Kadın ya da erkek paylaşımcı olmalı yerini konumunu bilmeli
Herşeyi ben yaparım ben ben ben diyenler sevilmez10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı. Yanında olamamak var abi. Kendi işini kendisi yapabiliyorsa bu büyük bir artıdır, yapamıyorsada boşuna evlenmiyoruz, arkasında eşi var.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
10 ayGüçsüz erkekler sevmez, Ama şu da var her erkek de o kavanoz kapağını açması için kendisine seslenilmesinden hoşlanır bu bir gerçek.
10 Yorumla Erkekler kendilerine ihtiyaç duyulmayan yerde durmayı istemezler.. Kadınlardan daha komplekslidirler genelde..
10 YorumlaYorumlara hayret ettim. Nerede yaşıyor bunlar? Türk erkekleri bahsettiğin türde kadınları arıyor daima
10 Yorumla
10 ayGüçlü kadından egosu incinmeyen erkek asıl güçlü erkektir. Sağlam karakterli kadın doğal olarak güçlü kadındır, her işini kendisi çözmeye alışkındır..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 693 cevap paylaştı. Sevmez erkekler kendilerine muhtaç kadınları severler çünkü güçlü kadınlar onlara bakmaz sjdhdh
20 YorumlaErkekler belli bir zaman da işe yaradığını bilmek ister
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı.
10 aySeverler asalak gibi yaşamak isteyen erkek sayısı da az degil
10 Yorumla
10 ayProblemlerle başa çıkan bir kadın, uğruna ölmeyi hakedecek bir erkek bulmalı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
10 ayHer işimi kendim yapmam hic of çok yorucu erkekler yapsn benim yerime
10 Yorumla
10 ayErkekler kendilerine muhtaç kadnlari sever güçlüleri istemez egolari zedelenr
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 791 cevap paylaştı. Onlar belkide ayakta durabildikleri için tercih etmiyor olabilir ler
10 YorumlaBazen erkekten yardım almak iyi olur bu onların erkekliğini okşar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 443 cevap paylaştı.
10 ayLiderlik yapan, dominant olan, feminist olan, maskülen olan, bağıran çağıran kızları sevmeyiz
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Sevmiyorlar sanırım. Onlara muhtaç olalım istiyorlar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kendini beğenmiş erkekler sevmez ama ben severim her işini çözen insan başarılı insan dir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. İlk başlarda güzel ilerlese de günün sonunda erkek kendini yetersiz hissedeceğinden yürümez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayGüzel bir soru. Evet sevmezler kendilerinin desteğini alan kadınlar onların güç dengesinin kendisinde olma psikolojisini coşturur.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayBenden yardım istesin isterim. Ben yapıyım ben yardım edeyim falan filan. Ne güzelsiniz bu arada hanımefendi.🫠🤗
10 Yorumlagüçlü kadını her erkek sevmeyebilir. çünkü kwndi güçsüzlüğü nedeniyle ezilmek istemwz. ben ise güçlü ve iradesi yüksek kadınlarda hoşlanıyorum. biatçı ve pasif karakterli kadın ya da erkek tahammül edemiyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayAşkım her işini kendi hallediyorsa erkeği süs mü taşıyacak yanında güçlü kadın bu değil ki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
10 aypenis de taktırın tam olsun. eril kadını hiç bi erkek sevmez
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
10 aySevmez çünkü onlara muhtaç olalım isterler
11 Yorumla- 10 ay
Aynen öyle
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ben bayılırım valla, güçlü kadınlar hoşuma gidiyor
11 Yorumla- 10 ay
Güzel
10 ayHer erkeği bilmem ama ben öyle bir kadına hayran kalırım
10 Yorumla
10 aySever sever öyle bi sever ki boş otobüste ayakta gider kadın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Güçlü kadın sevilir
10 Yorumla
10 ayGüçlü kadın işlerine gelmez shfd
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
10 ayHepsi olmasada çoğunlukla evet. 😀
20 Yorumla
10 ayseven erkeklerde vardır
10 Yorumla- Devamını Gör (40)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım