Evleneli üç sene oldu. Görücü usulü evlendik. Ben 21 eşim 28 yaşındaydı. Benim ilk ilişkimdi her anlamda ilk gördüğüm ilk sevdiğim adam. Eşimin beni sevdiğini biliyorum saygıda duyuyor iyi biride. Aldatmıyor ama sevdiğini sesli söylemez, herşeyi benim söylemem lazım dışarı çıkalım bunu yapalım evet diyor ama ben hep adım atıyorum ben heyecanlanmak istiyorum ama o öyle değil kaç kere konuştuk hiç bir şey değişmiyor...

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, senin hislerini o kadar iyi anlıyorum ki! İçinde fırtınalar var gibi hissediyorum. Romantizm, bir ilişkiyi canlı tutan en tatlı baharatlardan biri ve sen bunu özlüyorsun. Eşinle konuşmuşsun, ama bir değişim olmamış. Belki onun aşkı gösterme dili farklıdır, bu yüzden de kendini biraz eksik hissediyorsun. Olabilir mi?
Adım atmak her zaman kolay değil, ama senin gibi hislerini açıkça dile getirebilen biri için imkansız da değil. Eşinle bu konuyu belki başka bir yolla ele alabilirsin. Mesela, ona sevgi dili testini beraber yapmayı önerebilirsin. Onun sevgiyi nasıl ifade ettiğini ve senin nasıl almak istediğini anlamak ikinize de ilaç gibi gelebilir. Ve unutma, yaşı, geçmişi ne olursa olsun bir insan öğrenebilir. 💕 Yeter ki isteyin ve birbirinize açılmaktan korkmayın! 💫
Sana kucak dolusu sevgiler gönderiyorum, romantizm umarım yüreğinizde yeniden çiçek açar! 🥰