Ben de başlangıçta bu duruma karşıydım. Son zamanlarda eski eş ve ailesi “biz zaten en baştan hiç ısınamadık, istemedik” demişler. Bu da canımı çok yaktı. Biraz da hayatımdaki dersim sevgisizlikti bu yüzden çok derinden etkiledi beni.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
10 ayMerhaba. Öncelikle gerçekten Allah yardimciniz olsun. Ailemde bosanan kişiler oldu ablam da boşandı o yüzden biraz da olsa anlayabiliyorum. Evlat deyince akan sular duruyor bir anne olarak katılıyorum. şu an boşluk duygusu olabilir. Bir önce mutlu bir beraberlik kurup intikam almak isteyebilirsiniz. Bir anda tüm kötü anılar silinsin bembeyaz bi sayfa açmak isteyebilirsiniz ancak gerçek anlamda yaraniz kabuk bağlamadan sağlıklı karar vermek mümkün değil. Önce lütfen bosanma sonrası yas sürecinizi yaşayın yeni hayatiniz için kızınıza da kendinize de uyumlanmak için şans verip elbette hiç kolay değildir yasayan bilir ancak boşanma sonrası yas süreci gerçekten var hatta uzmanlar bu sürenin ortalama 6 ay olduğunu söylüyorlar. Umarım yavrunuz ve sizin için çok güzel günler yakındır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
10 ayGeçmiş olsun. Artık geçmişi geçmişte bırakmalısın. Kim ne demiş ne yapmış boş ver unut gitsin. Şimdi kızınla önünde yep yeni güzel bir hayat var. Yaşınız daha çok genç elbet biri çıkar karşınıza. Hayatta herkes için kötü diyemeyiz eminim çok iyi insanlar var. Yeni çevre edinmeye bakın hem kafanız dağılır hemde psikolojik olarak daha iyi hissedersiniz. Bakımınızı, kendinizi ihmal etmeyin süslenin püslenin. Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama mutlaka bir işe girin böylelikle çevreniz daha da genişler.
Bu arada bi tanıdığımız kadın 3 çocuğuyla yeniden evlendi. Adamın da 2 çocuğu vardı. şu an baya mutlular maddi manevi. O yüzden umudunuzu kaybetmeyin. Allah iyilerle karşılaştırsın00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u 10 ayTüm enerjinizi çocuğunuza verin. Çünkü zaten ilgisiz bırakılmış bir kız çocuğu en çok Baba sevgisinden mahrum olduğu bir dönemde hiç tanımadığı bir insanla birliktelik düşünmek 💭için ➡ oldukça erken diye düşünüyorum. Çocuk büyümeli, babasının yanında kalmalı sonra düşünebilirsiniz. Yeni 🆕 evleneceğiniz adama güven duymayın bir kız çocuğunuz var, neler neler oluyor ülkede. Taciz tecavüz vb. Çocuğu düşünün önceliğinizi buna verin bence. 🌼
00 Yorumla
10 ayYeniden evlenebilirsin tabii ki yeniden hayat kurabilirsin ama düzgün bir insana denk gelmen gerek ne yazık ki günümüzde insanların ne olduğunu bilemiyorsun televizyonlarda kadınların başına neler geliyor görüyoruz evleneceğin insanı yakın çevrenden bulmaya bak özellikle seni tanıyan insanlar seni bilen insanların tavsiye ettiği kişilerle görüş yani önceki yaşadığın ilişkilerde ve sıkıntılarla yaşayacağı şeylerden mümkün mertebe uzak durmaya çalış insanların arkandan ne söylediğini çok da düşünme bunu düşünürsen ilerleyemezsin
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
10 ay
Canım, senin için durum gerçekten duygusal olarak zorlayıcı görünüyor. Eski eşin ve ailesinin söylediği şeyler kesinlikle hoş değil, ama bunların senin değerini belirleyen şeyler olmadığını bilmelisin! 😊 Hayatta kendi mutluluğunu ve huzurunu ön planda tutmalısın. Tabii ki yeniden evlenebilirsin; sevgi dolu, anlayışlı bir ilişki herkesi hak ettiği gibi seni de mutlu eder. Kızın için de güzel bir örnek olur, hatta fazladan bir aile sevgisi bile oluşturabilir. Karar senin, seni güçlü hissettirecek bir yol seçmelisin! 🫶✨
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
65
Cevap
114Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u 10 ayEvlenirsiniz ama bana kalırsa evlenmeyin derim. Çocuk büyüsün en azından 18 yaşına gelsin ondan sonra evlenin derim
15 Yorumla- 10 ay
Ne alaka ya insanlar çocuk var diye mutlu da mı olmasın yani
- 10 ay
@CoffeeBrownn nice erkekler var kızına hallenen neler duyuyorum ben neler
- 10 ay
@BekârTeacher aynen ondan diyorum evlenmeyin diye olmaz elin adamı ile aynı evde
- 10 ay
Evet ben aksi yorum yapan kadına dedim tabi ki boşanan kadınlar evlenmeyi mutlu olmayı hak ediyor amma! Kız çocuğun varsa işte sapkani al önüne otur düşün bu dönemde baba bile kızına halleniyor dede hallediyor kızını bırak köpeğe kediye maymuna cansız mankene yani demem o kı kız çocuğunu korumak zorundasin! Nefsin ask istiyorum ilgi istiyorum sevgi istiyorum dese de annelik görevini yapmak zorundasın
- 10 ay
@CoffeeBrownn illa mutlu olmak için bi adammı olması lazım evlilik mutluluk değil esarettir. Hiçkimsede çocuğuna baba ya da abi olmaz olamaz yabancı olur. Sizin mutluluk dediğiniz şey o çocuğun mutsuzluğu huzursuzluğu olur. Evde yabancı bi adam varken rahatca uzanamaz bile o kanepede göze batar çocuğunuz el olur.
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
10 ayEvlenirsin niye olmasın ama amaç hep evlilik de olmasın yani mutlaka evlenmen gerekmiyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u 10 ayevlenirsiniz evet
00 Yorumla
10 ayÖncelikle ALLAH yardımcınız olsun. Ben de şu an boşanma aşamasında olan biri olarak hissettiğiniz şeyleri anlayabiliyorum.
Verilen onca emek, iyi kötü anıların hücumu ve çevrenin sözleri vs ile hayat çekilmez olabiliyor, hatta olabiliyor değil oluyor.
Dikkat edilmesi gereken ise böyle bir şeyi gerçekten istiyor musunuz? Cevap evet ise mantıklı sakin davranmak, sizi ve çocuğunuzu mutlu edecek birini bulmak... Aksi halde bugünleri bile arar hale gelirsiniz ALLAH korusun.
Rabbim hayırlı, sizi ve çocuğunuzu bu dünyada ve ahirette mutlu edecek birini karşınıza çıkarsın.32 Yorumla
Soran10 ayTeşekkür ederim
- 10 ay
Rica ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 793 cevap paylaştı.
10 ayEvlenirsin de o da nasibin olursa yani burada ki bazı kadınları da anlamıyorum çok katı adaletsizce yargılama yaparak düşünüyorlar bizler için tamam hadi üvey baba için kızın tehlike görüyorlar da kusura bakmayın da adamın bir oğlu olursa da siz de ona öyle düşünce ile yaklaşacaksınız ne kadar art niyetli bi düşünce bu yahu ben üvey baba elinde büyüdüm dünyalar güzeli ablam vardı o kadar zulüm o kadar dayağını yedim sevgisini görmedim ama bir kere bile ablama tek bir ters yanlış davranışı olmadı bu kadar kötü niye düşünüyorsunuz bizi teessüf ederim böyle düşünen insanlara bende evlensem bi daha asla sizin düşündüğünüz gibi de bakmam kız çocuklarını çok severim çünkü onlar insanı cennete götürecek masumlardır
22 Yorumla
Soran10 ayHerkesin mayası bir değil malum haberler falan.
- 10 ay
Ben insanların kötü olanlarını örnek almıyorum 80 milyon insan için de 1 milyonu bozuksa bu sadece o kötülerin değil bunları insanlara dramatik olarak anlatan haber yapan medya nın da suçudur çünkü sadece olayın bi kötü tarafından anlatıyorlar
10 ayBoşanmak zaten zor bende yaşadım, bir de çocuğunuzla tek başına yol almak ve eski eşin/ailesinin “en baştan ısınamadık, istemedik” gibi sözlerini duymak insanın içini yakar. Canınızın yanması çok normal; bu durum sizi değersiz ya da yetersiz yapmaz, sadece yaşadığınız acının bir göstergesi. Yeniden evlenmeye gelince… evet, evlenebilirsiniz. Ama dürüst olalım, bu sadece “isterim, olur” meselesi değil. Önce kendi kalbinizin ve güveninizin toparlanması lazım. Geçmişte yaşadığınız sevgisizlik, sizi derinden etkilemiş; o yarayı tamamen sarmadan yeni bir ilişkiye atlamak zor olabilir. Kendinizi hazır hissettiğinizde, hem sizin hem çocuğunuz için daha sağlıklı bir ilişki mümkün olur. Çocuğunuz için de dikkat etmek gerekir. Yeni birini hayatınıza almak, onun dünyasını da etkiler; ama doğru kişi ve zamanla bunu çok güzel bir şekilde yönetebilirsiniz. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın...
12 Yorumla
Soran10 ayÇok güzel anlattınız teşekkür ederim
- 10 ay
Rica ederim.
Gizli Üye(36-45)10 ayboş ver tatlım bunlar sanki yolunu sasirtmis gibi bakire kadın bulmaya çalışırlar amaçları ve hedefleri budur. Buldukalrinda alırlar sonra oturup biz namuslu kız aldık derler. Ama hak edemez tasiyakazlar sebebi ise şu kendi hobiler yle evlenmek istemedikleri için. Biz kadınların tek suçu bu adamları seçerken namuslarindan emin olamiyoruz ve evlenmek için hemen okey veriyoruz. Evlenmemekte bir seçenek. Neden mesela şimdi sen evkenmeseydin şu an. Kafan agrimatacakti. Bir çocuğun var adamın cocguna bakmamais bile onun aslında karaktersizligini gösteriyor ve sen hala yanlış yapmaya devam. ediyorsun. Evliliği dusuniyorsun m bence hayat pahalı ve yanına haklı olarak yardım etmesi için bir adam istiyorsun. Ama bence evlenme cunki hiç hir erkek normal değil.
10 Yorumla
10 ayBacım gençsin sanırım ama evlenirken kız çocuğun var iki hatta on defa düşünmelisin
Neden mi sonuçta o adam kızını taciz edebilir biraz büyüyünce Allah korusun tecavüz edebilir elin adamı şiddet uygulayabilir yani demem o ki kız çocuğu olan bekar anneler kendi nefislerinden çok çocuğunu düşünmesi lazım
Ama bana kalırsa çocuğu erkeğe ver ve öyle bir hayat kur sonuçta Kur'an-ı Kerim'de bile var çocuk babaya aittir erkek rahat edeceğine sen rahat et derim
Duygularını değil nefsini değil mantığını düşün
İki yol var erkeğe alıştım nefsim zorluyor dersen çocuğu adama ver eski kaynana bırak ve evlen
Ama nefsin değil mantigin ön planda ise ya adamda yüklü nafaka işte ya da ön defa düşün.
Allah yardımcınız olsun
29 Yorumla- 10 ay
Yaklaşımınız çok sapkın. İnsanlar evlenmeye karar veriyorsa o kadının da bir çocuğu varsa onu da çocuğu olarak görür. Gerçek babası gibi olamaz. Kucağına vs alamaz. Severken dikkatli sever ama bir yerde yine de ona babalık yapar. Gördüğünüz 3-5 tane sapık üzerinden kadını yanlış yönlendirmeyin.
- 10 ay
@esesibel ben sapik değilim sadece kadını uyarıyorum kızı varsa on defa düşünsün diye çünkü öyle bir devir ki erkekler ultra yalancı kadınlar da nefisperest kişinin çocuğu varsa on defa düşünsün hadi erkek çocuk neyse de kız çocuğa travma bile bırakacak kişiler var. Eklemeyi unuttum kız çocuğu olan varsa bekar erkek ile evlenmeyi düşünmesin özellikle kız çocuğu olan erkekle düşünsün esekten düşenin halinden esekten düşen anlar. Bir de adamı iyi tanışın yok sevgi açlığı yok ilgi açlığı birer nefis oyunudur. Mantık her daim ön planda olmalıdır anneysen bunu düşün yok illa evlenicem dersen de çocuğu babasına ver öyle tatmin et kadınsın sonuçta
- 10 ay
Sen de öyle bir yazıyorsun ki sanki sıra sıra çeşit çeşit erkekler içinden birisini seçecek. Etrafında yakın gördüğü denk gelen birisiyle evlenecek. Açık büfeden erkek seçmiyor. Kimsenin böyle bir imkanı yok. Boşanmış bir de çocuğu olan bir kadın için insanlar sıraya girmiyor.
- 10 ay
Dotunden okuma ya da okumayı anlama kursuna git
- 10 ay
@benimyahu kadınların her zaman talibi olur dul adamı kimse istemez hiçbir kadın durup dururken yuva Yıkmaz bir erkek dulsa deme ki defolu diye imaj oluşur çünkü kadın iyisini birakmaz
- 10 ay
Senin hayal dünyanda böyle olabilir ama gerçekler biraz daha acı. Genç bekar bir kadın için bu dediğin geçerli olabilir ama boşanmış ve bir de çocuğu olan bir kadının o kadar da taliplisi olmayacaktır. Olsa bile yine de senin sandığın gibi sıraya girmeyecekler. Öyle olsun, böyle olsun, balkonu da mutfağa katalım diye bir dünya yok. Etrafında iyi kötü anlaşabildiği birisi oldu mu onunla evlenir. En fazla olacağı bu.
- 10 ay
@benimyahu sen ne sayikliyirsun öyle kadınların talipleri çok olur
Gizli Üye(36-45)10 ayÇok zor. Hele kız çocuğunuz varsa. Ha evlenenler var yok değil. İyiki diyende var keşke diyende. Bunu yaşamadan bilemezsiniz. Ama bu defaki eş seçiminiz çok dikkatli olmalı. Çünkü hem çocuğunuz var hemde ikincidede hayal kırıklığı olmasın. Bende boşandım. 15 yıl oldu. Oğlum var. İlk başlarda zaten düşünmüyorsunuz sonra bir omuz bir yoldaş istiyorsunuz. Ama ya doğru insan çıkmıyor. ya da çıkanlarin ailesi karşı oluyor. Oğullarına boşanmış çocuklu kadın yakistiramiyolar. Daha neler görüp neler yaşayacaksınız. Bu ülkede boşanmış çocuklu bir kadın olmak her açıdan çok zor. Ben o yüzden kapadım o defteri. Bir ele ihtiyacım olduğunda öbür elimi tutuyorum. Bana benden başka dost yok çünkü
10 Yorumla
10 ayHep öyle oluyor zaten boşanma zamanında veya sonrasnda hep kadın kötü oluyor erkek ve erkek tarafı mükemmel 😄 neys
Tabiki evlenirsn nedn evlenmeyesn evlenmek gbi boşanmak ya normal önce eleyp sık dokuyarak kendin istedgn gbi iyi birini inşallah bulursun ve mutlu olursn onları da takma düşünme umursama. Görmezden gelmek en büyük ceza onlara srefszligni belli ediolar onlar sn duyma hayatına devam et hayatını yaşa çocuğunlA10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 802 cevap paylaştı.
10 ayHayatım arkandan ağlayacak halleri yok ya zaten sevmemistik öyleydi böyleydi diyecekler... biz o filmlerdeki gibi birbirini kırmadan yormadan ayrılan ulkenin insnalari değiliz... evlilik konusuna da gelince... yeniden evlenirsin de bence aceleyle karar verme sonuçta bir de çocuk var
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
10 ayyapman gereken geçmişi geride bırakmak, sana ısınamamaları dert değil herkesin kafası uyuşacak diye bir şey yok, o yüzden önüne bak , ama çocukların model alacağı birisi şart, yani erkek olsun kadın olsun, mutlaka kendine göre birisini bulacaksındır , unutma sen nekadar mutluysan çocuklar okadar mutlu.. fikir ihtiyacın olursa yaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayBence evlenme , kız çocuğum var diyorsun. Üvey baba ile ne kadar güvenebilirsin ki . Çok riskli bi iş. Çoook temiz bi adam bulacan da ancak öyle biraz rahat eder için ama piyasa görüyorsun ne gibi adamlarla dolu
11 Yorumla
Soran10 ayHaklısın biraz korkum da bu
Aşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı. Evlenirsem karşının canı yanar mantığı varsa bulaşma. Gönlün birine kayar seni el üstünde tutar o zaman evlen. Zaten mutsuz bi evlilik geçirmişsin, ikinciyi daha sık eleyip dokuman gerekir.
En önemlisi de küçük kız çocuğun var. Günümüzü biliyorsun, dikkat et.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Seni sevmeyen insanla asla evlenme, seni yarı yolda bırakır. Çok seven erkekte senin karşına çıkar, sakın önyargılı olma. Kız çocuğun var, biraz tartarsın zaten durumu. Mutlu olmanız dileğiyle, arkadaşlarım var. En az 6 ay kendine bir süre ver, travma sürecindeyken bir ilişkiye başlamamalısın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bence herkes evlenmemeli
Evliliğin bi kursu olmalı
Bu kursu başarıyla geçenler evlenebilmeli
Bi baba evladıyla nasıl ilgilenmez
En cokta ben ayrılan çiftlerde çocuklara acırım
Ağzı olur ama dilleri olmaz
İnsallah sizi anlayan biriyie tekrardan evlenirsiniz
00 Yorumla
10 aysimdi sen ne yapacaksin biliyonmu canim, cocugunla bi guzel tatil turlarina yazil, gez toz, kendine guzel kiyafetler al, fizigini daha bir forma sok, her yerde her kesin gozune sok o kocasiz daha mutlu bir hayati yakaladigini... eski kocanda kopek olur pesinden, senle evlenmek icin cok kaliteli yeni adaylarda cikacak, kizina da daha iyi babalik yapacak...
her seyden once kendini sevmeyi, keninin en iyi versionuna ulasmayi becer, yapacaksin, yapabilirsin cunku... atesli kadin seni!
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 584 cevap paylaştı.
10 ayTanıdığım bir kadın var mesela kendisi 37 yaşında evlendiği kişi 29 yaşında. Uzun süredir birlikteler. Yani evliler de şu an. Ve kadının 3 tane çocuğu var adam bakardı. Kadının maddi imkanı vs hiçbir şeyi yok. Ama ortada sevgi var. Yani kısacası neden olmasın ki, evlenip boşanınca da evlenilebilir. Sen doğru eşi bulmaya bak. Çocuğun kız çocuk. Yanlış anlama beni o çocuğun başına kötü bir baba getirme de gerisi hallolur.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 837 cevap paylaştı.
10 ayYani hayırlı birisiyle evlenecek olursanız neden olmasın olabilir ama ola ki yine boşandığınız gibi birisiyle evlenecek olursanız çocuğunuzu bile istemeyebilir yani oluyor bu olaylar ve o yüzden riske atmadan sağlıklı bir karar ve seçim yapmak gerekir.
00 Yorumla
10 aydaha gençsin 3 çocuklu 35lerinde kadınlar hic evlenmemis çocuksuz erkekle bile evleniyo. dert değil yani. ha tabi çoğu erkegin radarinda olmayacaksın öyle bir gerçekte var. sevip sevilmeyi kolaylıkla elde edersin. erkek söyle böyle olsun dersen o iş yaş olur sadece
00 Yorumla
10 ayBoşanmak kusur değildir, tabiki de evlenebilirsin
Ve eski eşim demişsin o eski kocanız. Eşiniz olmuş olsaydı zaten sorunsuz, sevgi dolu bir evliliğiniz olurdu
Bırakın sizin hakkınızda ne derlerse desinler. Bunları sana anlatan kişileri de dinleme. Direk kestir at. Hepsi eskide kaldı ne derlerse desinler diyerek00 YorumlaEvet evlenirsin. Çok fena örnekleri bile var. Tanıdığım bir kadın erkeğinden yeterince zevk alamadığı için boşanmış sonra da vur patlasın çal oynasın epey bir erkekle beraber olmuştu. Sonra bir gün yeter doydum deyip evleniverdi. Şimdi hanım hanımcık takılıyor. 3 çocuğu oldu.
Yani geleceğini ancak kendin kısıtlayabilirsin. Kısıtlamazsan her şey mümkün.
02 Yorumla- 10 ay
E güzel işte hazır olunca evlenmiş. Çoğu erkek gibi.
- 10 ay
@Papatyaadası ben güzel mi çirkin mi bir şey demedim. Soran ikinci evlilik konusunda tereddütlü. Bir daha olur mu diye çekiniyor. Ben de toplumsal olarak en uç, en imkansız gibi görünen durumda bile oluyor. Onu gösterdim.
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. İlkokula giden kızın varsa kızım büyümeden evlenmemeni tavsiye ederim. O çocuğu elalemin adamının yanında nasıl rahatça büyüteceksin, insanların öz anne babası neler yapıyorken o tarz risklere girmeye değer mi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sevgi acligiyla asla. ikinci evliliği yapma. Yalnizlik Allah özgü ama iyi düşünmen lazım çocuk da var evine , özeline alacağın adam düzgün bı adam olmalı
10 Yorumla
10 aySeni çok iyi anlıyorum canım. Benzer hikayelere sahibiz.. Kız çocuğun var, merhametli ve babacan birini seçmek zorundasın. Çok dikkatli ol, tabiki evlenip güzel şeyler yaşamak hakkın, umarım doğru insanı bulur huzur içinde yaşarsın 😚👋🏻
20 Yorumla
10 ayAyrildiktan sonra sóylerler bir cok seyi onlara takma.
elbette evlenirsin, ama dur bakalim bir kendine gel kenini dinle, cocugunla dúzen oturt. Hemen birirlerinolursa coxugun psikolojisi bozulur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 932 cevap paylaştı. Tabiiki evlenmelisin bir ömür yalnız mı kalıcaksın.. Sadece kızın için dikatli olman gerekiyor. Hiç bi yerde yalnız bırakma asla güvenme.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
10 ayKızın için çok dikkatli bir seçim yapmalısın yani aşk değil mantık evliliği olmalı
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
10 ayEvlenirsin hayat bu neyle karşılaşacağımızı bilemeyiz
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 327 cevap paylaştı.
10 ayNeden evlenmeyesin. Değmeyen birinin yasını mı tutacaksın sadece önceki deneyimin yüzünden iki kere düşüneceksin, çocuğun için daha dikkatli olacaksın. Allah yardımcın olsun inşallah her gün iyi ki dediğin birisi girer hayatına
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 ayGerçekten çok üzüldüm ve tabiki evlenebilirsin. Öyle ki hayatta çok sevgi ve değer verecek insanlar var , doğru kişi olduğundan emin olunca çok iyi olur ve bu şekilde biri ümid ederim ki seni bulacaktır.
00 Yorumla Evlenebilirim tabiki
Ama iyice düşünüp sık elemen gerek
Sütten dili yanan yoğurdu üfleyerek yer hesabı ayrıca çocuğunuzu düşünerek oyle birini bulman gerek08 Yorumla
Soran10 ayBöyle birisi hiç çıkmayacakmış gibi bir inancım var
Soran10 ayBu nasıl bir kafa küsür nedir ya
Soran10 ayKadın için daha beterlerini görüyorlar bu toplumda etiketlerin altında ezilen hep kadınlar
Soran10 ayÖyle ama toplum algısını değiştirmek çok zor
10 ayAblacım derinden etkiledi diye niye teselliyi başkasında arıyorsun? Okuyan ve önünde Allah izin verirse dolu hayat yaşayacağı bir çocuğun var. Evlilikten ziyade senin tek düşüncen o olması gerekiyor. Geçim sıkıntısı yaşıyorsan evlen. Ama tabi çocuğununda fikirlerini almayı unutma. Konuş mesela onunla kızım-oğlum ben başkasıyla evlilik yapsam kabul eder miydin diye otur anlat.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
10 ayYazdım yazdım sildim Allah yardımcınız olsun
Daha gençsin ne desem haddime değil10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayO es ve aileyi baz alarak degerlendirme. Seni onceden gercekten sevmis olasalar bile bunu senin canini yakmak icin derler. Cunku asagi cekmeleri lazimya seni kafalari o kadar basiyor cunku. Yani boyle dusunmemeye calis.
12 Yorumla
Soran10 ayHareketleri pek de bağımsız değildi ya. Hayır canımı yakınca ellerine ne geçecek
Cevap sahibi10 ayKendileri ancak birilerini kontrol edebildikleri zaman ya da asagi cektikleri zaman mutlu oluyorlar.
Gizli Üye(25-29)10 ay40-70 yaşındaki dedeler karısı öldüğü an 1 gün beklemeden evleniyor ama dikkat et pedo olmasın çoğu sübyancı kızın 15 yaşına girince evlenme asıl çünkü yan gözle bakarlar şimdi evlen ama namuslu biriyle ama zor dünyada sübyancı olmayan namuslu escrt gibi hayat yaşamayan erkek nerdeyse yok çoğunun baldız üvey kız fantazisi var Allah bu erkekleri bize bela olarak yaratmış bence
00 Yorumla
10 ayBacım yangından yeni çıkmışım ötekilestirilmissin neden şimdi tekrardan ateş atmak istiyorsun çocukların ve kendine neden bir hayat insa etmiyorsun. bu arada tabiki evlenebilirsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Haklısınız incinmekten. Ki boşandıktan sonra bunların konuşulması da çok çirkin. Eğer gerçekten sevip güvenebileceğiniz birisi karşımıza çıkarsa neden olmasın 🥰
00 Yorumla
10 ayKadın evlenebilir ama çocuklarıyla yaşayan dul erkek evlenmemeli çünkü üvey anneler genelde kötü oluyor ve üvey anne üvey babadan daha yakın olduğu için onun zararı daha büyük oluyor
00 Yorumla
10 ayBence evliliği değil kızının hayatını düşünmelisiniz ona sunacağınız güzel yaşantıyı 1 kere hata yaptınız 2. ye hiç kalkışmayın derim
07 Yorumla
Soran10 ayDüşüncem bu yönde ama eninde sonunda ben de insanım
- 10 ay
Kızınız biraz büyüsün ondan sonra tabii evlenirsiniz ama kız çocuğuna dikkat etmek gerekiyor malum haberleri duyuyoruz
Soran10 ayBeni korkutan şey de bu zaten
- 10 ay
Oyüzden anne olarak önceliğin senin evliliğin değil kızının hayatı olmalı tatlım☺️
Soran10 ayBu sorgulamada olduğum için böyle bir soru sormuştum zaten tatlım
- 10 ay
Hakkında hayırlısı olsun inşallah 🙏
Soran10 ayAmin inşallah teşekkür ederim
10 ayTabi ki evlenebilirsin en doğal hakkin. Bende istemedim ama aynı şey başıma geldi. Boşanmalar oldukça arttı
08 Yorumla
Soran10 ayEvlendin mi peki
- 10 ay
Şu an için değil. Gönlüme göre biri olursa evleneceğim
Soran10 ayHayırlısı olsun hakkında
- 10 ay
Senin evlilik gözüküyor mu ufukta
Soran10 ayHayır
- 10 ay
burada arkadaşlık kurmak ister misin
Soran10 ayTeşekkürler
- 10 ay
Dertleşiriz. İyi olurdu
Gizli Üye(30-35)10 ayEvlenebilirsin, neden evlenemeyesin? Ben 20, kardeşim 13 yaşındayken annem ikinci eşiyle evlendi. Ki adam annemden küçük olmasına rağmen... aşın bunları, evlenebilirsin. Öyle baba da olmaz olsun. Benim babam gibiymiş.
02 Yorumla
Soran10 ayPeki babanın olmayışı seni çok etkiledi mi? Yani tüm hayatını tepetaklak edecek kadar
Cevap sahibi10 ayHocam bunu kalkıp yorumda anlatamam. Sitede arkamdan konuşan garip tipler var. Elbette etkiledi, derin konular, travmalar vb. bir sürü şey.
10 ayEvlenirsin sıkıntı yok ama bu sefer doğru kişi olsun lütfen dua et Allah'a temiz biri denk gelir inşallah
10 YorumlaCidden her manada sizin istediğiniz biriyse zamana yayarak onu iyice tanırsınız. Daha sonrasında da evlenebilirsiniz. Umarım düzgün biriyle karşılaşırsınız ailecek mutlu olursunuz.
00 Yorumla
10 ayİnsan neyi arıyor ise eksikliğini hissederek, o konuda daha zor bir imtihan ile karşılaşıyor gibi denklem var sanki. Rabbim imtihanızı kolay eylesin
00 Yorumla
10 ayYani senin tercihin dengin biriyle evlenebilirsin veya bekar kalmak istersin hayat ne getirirse ve senin duruşunla ilgili bir durum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Gönlüne göre şöyle, iyi, hayırlı bir insanla neden olmasın
Şöyle herşeyi bir de unuttursa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
10 ayDaha yeni boşanmışken ne bu erkek merakı birazcık ders alıp alillianio çocuklarına mi baksan erkek erke diye doanmasan
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
10 ayÇocuğunuz varsa biraz daha beklemenizi öneririm. Ne hikayeler duyuyoruz çocuklara karşı. Allah korusun ama kimsenin içini bu konuda bilemeyiz
00 Yorumla Elbette ki evlenebilirsin. Evlenmek ve biriyle bi hayat kurmak senin de hakkın. İnce eleyip sık dokuman lazım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
10 ayÇok üzüldüm. Sevgiye aç bir kadın; sevgisiz babasız büyüyecek bir kız çocuğu... Hayat çok acımasız 😢
00 Yorumla
10 ayEvlenirsin tabiki kaç yasinda evlendin Şu an kaç yaşındasın peki hayatına giren insana dikkat et yeterli
00 YorumlaEvleneceğin kişiye dikkat et lütfen iyicene gözlemle sonra evlen ikinci bir darbe vurulmasin sana Allah iyilerle karşılaştırsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı. Aynı durumdayım evet evlenmelisin ama bizim gibilerin evlenmeye mutlu olmaya hakkı yok kusura bakma ama toplum böyle istiyor
00 YorumlaBu önemli bir karar. Benim çevremde böyle olup evleneni gördüm ama çok dikkat edilmesi gerekiyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı. Herkes evleniyor sende evlenirsin o kadar takma
ayrica acele de etme şart mı evlenmen
zamanla evlenirsin evlenmek istoyorsanda sorun olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayBoşanan soluğu niye evlilikte alıyor hemde küçük çocuğun var anlaşılır gibi değil. Çok mu gerekli evlilik. Neden kendi hayatınıza çocuğunuzla devam etmek fikri yerine insanlar bu kadar evlilik meraklısı hayret. Evlen senin daha ağzın yanmamış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 907 cevap paylaştı.
10 ayDaha gençsin neden evlenmeyesin? Güveneceğin birini bulduktan sonra her konuda güvenirsin zaten, yeter ki güvenini boşa çıkaracak biri olmasın.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
10 ayGayet de evlenirsin.. Seni sevecek adam da bulursun kızına baba olacak adam da bulursun.. Kaç yaşındasın ki
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
10 ayhayat devam ediyor. neden olmasın. uygun biri çıkar uygun şartlar oluşursa neden olmasın?
03 Yorumla
Soran10 ayBu sözlerden sonra inat yapmış olmaktan korkuyorum bir de insanlara inancım kalmadı
- 10 ay
tam anlayamadım biraz açar mısın inat yapmış olmaktan korkmayı? insanlara karşı güvensizlik durumun olması normal. yaralanmışsın. ama bir yerlerde güvenilir insanlarda varlar.
Soran10 ayYani sırf bu sevgisizlik uğruna bir hata daha yapmaktan
- Devamını Gör (119)
Devamını Gör(164)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Boşandım ve ilkokula giden bir kız çocuğum var. Babası zaten ilgilenmiyor. Sizce yeniden evlenebilir miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler