merhaba 🩷 Sizin daha sessiz, daha az ışıldayan, daha uyumlu biri olmanızı isterler. Ama sizi değiştirdikçe sizi sevmenin asıl nedenini de yok ederler..

merhaba 🩷 Sizin daha sessiz, daha az ışıldayan, daha uyumlu biri olmanızı isterler. Ama sizi değiştirdikçe sizi sevmenin asıl nedenini de yok ederler..

İşte bu tür sebeplerden kimse için değişmeyeceksin, kimsenin kalıbına uymak zorunda da değilsin. Onun istediği kalıba girdikten sonra seni cepte görmeye başlıyor. Çünkü onun istediği sen değilsin, sadece bir kukla.
Bence de
Seviyorsa, seni olduğun gibi sever kuşum 🌸😌 ben böyle birini değiştirmeye çalışan insanların sevgisine de inanmıyorum, tanıdığında da makyaj yapıyordu tanıştıktan sonra da yapmaya devam edecek, açık giyiniyordu giyinmeye devam edecek, arkadaş çevresi vardı olmaya devam edecek, çalışıyordu çalışmaya devam edecek vs..
Aynen öyle canım,🩷🩷
Her kadının aynı olmadığı gibi, her erkeğinde aynı olmadığını bilmek gerekir. Bunun bir kaç sebebi olabilir. Kadın kişisi gizemlidir ve erkek o gizemi çözmek amacıyla kovalamaca başlatır. Yani av/avcı kovalamacası bir şekilde başlatılan ilişki erkek kişisinin ilişki başlamadan önce kafasında kurduğu kadını zihninde ideaize ederek, ona mükemmele yakın bir imaj belirler. İlişki başladığı vakit kafasındaki kadınla aynı olmadığını gördüğü an soğur, soğutur ve gider.
Merhaba,
Onlardan değilim, o yüzden kestirmek zor! 😅
Olduğu gibi severim ben, olduğu gibi kalsın ya da daha iyi olsun! 😅
Kötü olanların canı cehenneme! 😅
Aslında baştan kabul ediyorsa herkes o şekilde ilerlese sorun kalmayacak ama insanlar aslında kabul etmiyorlar birbirlerini. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyor ya da başta kendilerini olmadıkları biri gibi gösterip sonrasında fabrika ayarlarına geri dönüyorlar sorun bundan kaynaklı.
Aynen öyle
Ah tatlım, tam da filmlerde gördüğümüz o klasik “değiştirirsen kaybedersin” hikayesi gibi bir durum 🌪️. Senin ışığını söndürmeye çalışan biriyle olmak zaten baştan zorlama bir ilişki olur. Evet, bazı insanlar, karşısındaki kişiyi kendi kalıplarına uydurmak ister, ama asıl büyüyü kapatır o zaman. Sen değişmek zorunda değilsin, olduğun gibi çok özelsin! ✨🌸 Bu konuda kendinden asla ödün verme, yoksa ilişki dengesiz bir hal alabilir. Seni sen olduğun için seven biriyle olmak en güzeli! ❤️
Cevap
25Cevap
Dengesizler ve ne istediklerini bilmiyolar tek sebep bu, o yüzden kimse için değişmeye değmez...
Ne istediklerini bilmiyorlarki😀
Çünkü onu yapan erkek şeref... siz erkektir gadası
karaktersiz olduklarından
Bir söz var ne yazık ki çoğu insan için geçerli günümüz de..
İnsan ulaşamadığı her şeyin "delisi", ulaştığı her şeyin "nankörüdür. diye tamda sorduğunuz sorunun cevabı belki de..
Evet
Özgüven yetersizliği.. Şöyle bir mantık oluyor; kadın benim elim etegim altında ezilsin herhangi bir özgürlüğü olmasın bana muhtac olsun,, sonra kadını bu hale getirince o ilk aşık oldugu halinden eser kalmamış oluyor ve terk etme planları devreye giriyor.. Kimse için değişmeye degmez.
Gerçekten seven adam, sevdiği kadını güzelleştirir. Geride enkaz bırakmaz.
Bu tarz narsist, egoist erkolardan uzak durun. Amacı da belli kullanıp atmak. Zevk-ü sefasını sürüp sıkılınca defolup gidiyorlar.
Aynen 💖
Terkedecek olan beğense de terk eder ki..
Beğenmemek işin bahanesi. Karakteri bozuk onların.
3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen kalan 2 kuruşa harcar seni 🤷♀️
Evet
Bazı erkekler öyledir dengesiz ne istediğini bilmeyecek cinsten. Bazı kadınlar da öyledir. Hep şunu derim ben. Allah herkesi kalbi gibi insanlar ile karşılaştırsın
Amin
Amin başkan
Türk kızları bunları sever bundan anlar onların anlayacagi dildem konusacan eger sen türk kızına müdahale etmezsen eger o senin tepene çıkmaya kalkar
Düşünce yapın hoş değil
Benim düşünmlce yapım oldugunu kim söyledi ki zaten hersey ortada simdi görünen köy klavuz istemez derler ortada gördüklerin var kızların ne hale geldigi ortada şimdi kızlar güzel güzel herseyi yapacak yaptiklari hoş olacak ama söyleyince hoş olmayacak zaten kizlarin bu kadar azitmasi kudurması yoldan cikması bu yüzden yaptiklarina iyi hoş güzel dedikce bunhale geldiler
Lafa bakiyon bal kaymak süt liman gidiyor bir de icraataa bakiyon o laftakilerin bir tanesi bile yok
Kızların düşüncelerı söyledikleri yaptıkları asla bir degildir Birisi kalk gidelim diyor digeri biraz daha oturak diyor öteki susun agzinizin ortasina simdi calacam diyor
Kızların durumu bu haldeyken görünürken herkes görürken benim yaptigim normal hos güzel ama sen söylersen anormal çirkin hoş degil dersen zaten bunu onaylamış olursun
Eger bu kadar söylenilene konusalana karsi cikiliyor kabul edilmiyor o zaman niye durmuyorlar bu yaptigimiz yanlis yapmayalim demiyorlar duralim demiyorlar
Ama olur mu yapmak islerine geliyor söylenmesi hoslarina gitmiyor bizim her daim g. otumuzz kalkik olacak iyisiyle kötüsüyle diyorlar bizi herkes pohpohlamali alkislamali yukseltmeli yoksa olmaz diyorlar
Türk kızları artık kendini bile aştı kendileri de ne hale geldiklerini bilmiyorlar
Kızları degistiren Erkekler degil Erkekleri degistiren Kizlar 380 derece dönmeyle bir öyle bir böyle olmuyor olunmadığı da görülüyor zaten
Kızlar kendi secimlerinin sonucunu yaşıyor sadece hem kendim yaparim hem de suclusu ben olmam kabul etmem kafasinda geziyor sadece
Neyse cok uzadi daha varda söylenecek cok sözde söylesen fayda etmiyor
Eşeğe altin semer vursalar eşek yine eşektir sonucta
Tamam
Ayyy bak okurken sinirlendim. Var öyle tipler evet. Elde edince bir şeyi kıymeti kalmaz ya hani. O durum onlarda daha çok bu konuda.
Aynen öyle ❤️
Karakter bozukluklarından ötürü başka neden olacak. Kadının ruhunu sömürür sömürür sonra bırak git yaparlar dizleri tutmayasıcalar 😄
Tıp karakter bozukluğuna çare bulamadı gitti. d
Bunu aslında kadınlar yapıyor. Birini olduğu gibi değil de değiştirebilecek düzeydeyken seviyor, değiştirdikten sonra "eskiden böyle değildin" deyip ufak şeyleri büyüttükten sonra ayrılıyor. Artık normal geliyor böyle şeyler.
Geçen bir soruda benim yaptığım yorum Du bu 😂😂😂
Nasıl?😅
Takip ettiğim psikolog var genelde ondan esinleniyorum
Şekle girebilecek kadar kendi aklı fikri yok diye düşündükleri terk etme sebebi değiştirdikleri için değil
Bence toplumca bir sorunumuz var.
Ne erkek ne de kadınlar ne istediğini bilmiyorlar çünkü yaşlar kaç olursa olsun ergen karakterli bir toplumuz.
Karaktersiz pislik oldukları için zevkini alıyor işi bitince kenara atıyor böyle aşağılıklar dan uzak duracan
Kadınlar değişim istediğinde erkek jendiji korumak için karşıtı değiştiriyor
Ne güzel, goşuma gitti. eline sağlık her nerede yspılıyosa
Kadının da akıllı olup kırmızı bayrağı önceden görüp terk etmesi lazim
Narsist ve bencildir çünkü normal olan bunu yapmaz.
Ben diyorum bunların akılları gelip gidiyo şizofrenler 🙄
Değiştirip sonrada 'sen böyle değildin çok değiştin' deyip terk ederler çünkü hastalar
Bu paradoksu ilk kez duyuyorum ya da ben hiç öyle düşünmedim.
Karakteri oturmamış ne istediğini bilmeyen erkek yapar bunu, uzak durmak gerekir
Kadınlar neden sa lak gibi her erkek aynı sanarlar?
Bu minvalde
Kimse kimseyi kimsenin beğenmeyeceği bi hale getiremez master hanım. Eğer kişi o hale geliyorsa kendi tercihidir
"Erkekler" diyerek genelleme yapmak çok yanlış. Nasıl ki tüm kadınlar para avcısı değilse, tüm erkekler de bu şekilde değil.
Erkekleri anlamak zor 😃
Agaga
O cinsiyet değilde, karakter meselesi iki tarafta öyle yapıyor cünkü
Alakasi yok. Bu sizde biten şey. Tercih sizin sonuc sizin
Erkekler genelde ne istediğini bilmiyor
Doğru
Anasının tosun paşası olduğundan mütevellide.
Erkeklerin köküne kibrit suyu
Kadın niye degisiyor ki kafası calismiyor mu
Bu dediğini kadın yapıyor
Bunu kadınlar yapıyor
yapanda mı yapmasına izin verende mi kabahat?
Erkekleri anlamak çok zor
Sanki sizi gözlerinden anlıyoruz 😅😅
Çünkü karaktersiz ve p1çtir
Dengesizler çünkü
Bunu genelde kötü niyetli tipler yapar
Dengesiz olmak işte böyle bir sey
İlk kez duydum
Öyle.. ama
Sana denk gelenler öyle
değişikler çünkü
Çocuktur o
Ben olduğu gibi severim