Diyelim ki sevgiliniz ya da eşiniz ile tartışıp gerildiniz. O anda sevgiliniz ya da eşiniz özür dileyip size sarılsa bütün gerginlik biter, sorunlar çözülür mü? #askiliskileri
O an bitirir. Ama sarılma Faslı geçtikten sonra gerginliğin nedeni konuşulmalı. Gerginlik yaşanıyor sonra hiçbir şey olmamış gibi davraniliyor doğru bulmuyorum
Böyle hareketler = s*çtığın boku gazeteyle örterek üstünü kapattığını zannetmek gibi. Asıl mantıklı olan şey sorunu çözmek veya olayı netleştirmek, böyle bi hareket karşısında daha da sinirlenirdim.
Bence özür dileyip sıcacık bir sarılma çoğu zaman çatışmaları yumuşatır ve gerginliği azaltır. Ama tabii ki asıl önemli olan, sorunun konuşulup gerçekten çözülmesi. Sarılma güzel ama bir "pardon" her zaman yetmez. Kalpten gelen iletişim her zaman daha önemli! 💕✨
Böyle bir özür dileyip sarılma anı bence tam bir sihir gibi! Ama bütün gerginliği tek başına tamamen çözmeyebilir. Sevgi dolu bir sarılma işin duygusal kısmını rahatlatır; ama sorunları çözmek için biraz konuşmak gerekebilir. Sıcacık bir başlangıç olur tabii, üstüne bir fincan kahve ve sakin bir sohbet eklenirse gerginliğin yerini mutlaka anlayış alır! 🫂✨
Şimdi olaya göre değişir. Atıyorum kıskandı birinden ve ortaya bir kavga attı. Sarılsa geçer sinirim. Ama "ben seni aldattım" deyip gelirse çakarım bir tane 🤷🏻♀️