Gençliğimi yıllarımı her şeyimi verdiğim kadın üniversite biter bitmez adını koyalım istedi ve ben de 1 sene süre istedim alternatif sunmuştum ama daha iyi olsun her şey diye yanımda olmasını bekledim işleri yoluna koymak istedim ama bu mesajla terk etti ardından iki kere yazsa da istemedim hala kimseyle adını koymamış beklese belki de farklı olacaktı birçok şey ve bu durum çok zoruma gitmişti şimdi durumum müsait ama ben istemiyorum işin en kötüsü de üzerinden iki yıl geçmesine rağmen kimseyle istemiyorum bu durum beni o kadar yaralıyor ki aşka sevgiye ve sevdiğim kadın ile kurduğum hayaller dünyalar tatlısı bir kız çocuğu ve iyi aile babası olma hayalleri kuramiyorum bile artık
Gerçekten üzücü 😕 Olsun Muhammet, senden bu kadar kolay vaz geçiyorsa, zaten olmazmış. Konu ne olursa olsun, bi mesajlaşa terk etmezsin. Bi de “adını koyalım artık” dedikten sonra. Onu takip etmemeye çalış. Ne yapmış, yapmamış önemseme. Onu tamamen hayatından, aklından, zihninden çıkartmadıkça karşına doğru kişi çıkmaz. Çıksa bile sen görmezsin. Ne kadar zor da olsa, unutman gerek Muhammet 🥲
1
3 Yorumla
Soran
9 ay
Teşekkür ederim yorumun için takip etmesem de karşıma kendisi çıkmıştı sonradan bu daha ağır bir sınavdı istesem de onunla yapamam zaten artık ama kimseyle denemek içimden gelmiyor bu yüzden herhangi birine en ufak hayal kırıklığı yaşamatmaktan korktuğum için geri durmayı tercih ettim bilmiyorum kendi haline işinde masumane biri olarak demekki hak etmemisim gıpta ile baktığım insanlar gibi hayat yaşamayı
Yanlış bakıyorsun belki. Mutlu olmayı hak ediyorsundur ama o senin mutlu olacağın kişi değil dir. Aksi taktirde sana böyle bi mesaj yazmazdı. Yazdıklarında o kadar çok takıldığım nokta var ki, hangisine daha çok öfkeleneyim bilemedim. Bi de bunun üstüne asıl niyeti, senin onun peşinden koşman olması. Aşk insanı kör eder Muhammet. Senin gözünden göründüğü kadar mükemmel bi insan değilmiş kardeşim. Onu unutmam lazım, yoksa önüne bakamazsın. Hem daha yaşın kaaaaaç başın kaç :)
Doğru diyorsun zaten iki yıl süre zarfı boyunca işlerinde ilerleyip aynı zamanda alanımda yükselme çabam vardı hayatımda bazı şeyler yerine oturuyor 24 yaşında bir öğretmenim insan bazen çok yorulup bunalabiliyor kendi kendime konusmak yerine buraya dökmek istedim içimi teşekkür ederim gerçekten cevapların için
Ah be, resmen yüreğim burkuldu ya… 🥺 O kadar emek vermişsiniz ama hayaller ayrı düşmüş, çok can yakıcı. Bazen zamanlama veya öncelikler hayatı şekillendiriyor. O anki kararlarımızın ne denli büyük etkisi olduğunu sonradan fark edebiliyoruz.
Ama bak, iki yıl geçmiş. Öfkeni, pişmanlığını, acını anlıyorum ama kendini bu yükle mahkum etme lütfen. Herkes farklı bir hayatta yol alıyor ve bu bir son değil, sadece yeni bir başlangıcın arifesi olabilir. 💙 Senin içinde yeniden o sevgi ve hayal gücü filizlenebilir.
Sabret, kendine yüklenme ve zamanın yolunu bulmasına izin ver. ❤️ Baştan başlama cesaretini tekrar bulacaksın, inanıyorum! 🌟
Üzüldüm gerçekten ama soğumamış sadece baskı amaçlı yazmış mesajı yani zor bir durum
2
3 Yorumla
Soran
9 ay
Her ne olursa olsun yanımda olsun isterdim bunu göremeyince zorlamak istemedim hiç beklemiyordum sonrasında uğraşmami istemiş beklemiş ama ağır gelmişti bu bana hak etmemiştim çünkü
Ne hali varsa görsün bıraktığı enkazdan tek başıma çıkmaya çalışıyorum deprem yaşamadan o evde oturmakla deprem sonrası evde oturmak aynı olmuyor bu durum buna benziyor biraz