Evlenmek için benden istekli olan eski erkek arkadaşım aileler tanıştıktan sonra terk etti bir sene oldu pişman olmuş mudur?

3 ay sürdü ilişkimiz arkadaşlar tanıştırdı ikinci buluşmada evlilik benklentisini söyledi karar verdik tanıyalım dedik bir ay her şeyi yaptı ikna için ben ne zaman tamam dedim o zaman soğuk davranmaya başladı ama evlilik isteği için de tamamım diyordu sorunu soruyordum. Neyse üç ay sonra ailesi ile tanıştım o annemle tanıştı ailesi ile tanıştıktan iki gün sonra mesajla terk etti beni ki düğün tarihi nişan tarihi hepsini ayarlamıştık. Sormak için yanına bile gittim önümüze gelen herkesle evlenecek miyiz dedi bir de. Arkadaşlara da üstüme çok düşüyordu demiş. Üstüne düşmem de görüşmek istemem her gün arkadaşlarıyla görüşüyordu. Aşık değildim ama hoşlanıyordum. Çok kötü etkilendim olaydan sonra çünkü çeyizlik şeyler falan almıştık bir iki. İnstagramdan takibi bıraktım o hâlâ ediyordu bir ay ben onu etmeden o beni takip etti en son sinirlenip çıkarttım sayamadım hiç mi özlemedin diye mesaj attım engelledi beni. Benden dört ay önce bir eski sevgilisi varmış onu istemeye gitmişler ailesi istememiş kızdan da ayrılmış dört ay sonra benimle tanıştı sonra işte. Benden ayrıldıktan sonra kıza yazmış sanırım bilmiyorum ama kız zor kurtuldum gibi şeyler söylemiş. Ben bunları çok sonra neredeyse ayrıldıktan bir sene sonra duydum. Onun geri dönmesini istiyorum ama barışmayı istemiyorum yanlış anlamayın. Yüzüne tükürmek istiyorum. Öyle hakkıma girdiğini düşünüyorum ki güven duygum zedelendi benim. Sizce bir gün yazar mı ilahi adalet onu da bulur mu?

Evlenmek için benden istekli olan eski erkek arkadaşım aileler tanıştıktan sonra terk etti bir sene oldu pişman olmuş mudur?