Sevgilim beni kankasıyla mı aldatıyor?

Sevgilimle çok güzel bir ilişkimiz var yaklaşık 10 aydır sevgiliyiz ama her ilişkide olduğu gibi bizde arada bir kavga ediyoruz. Genellikle bu kavgalar en yakın erkek arkadaşıyla uzakta bile olsa abartı şekilde vakit geçirip bana daha az vakit ayırmasından kaynaklanıyor.

Yaklaşık 2 ay önce sevgilimin kankası üniversiteden mezun olup geldi ve çok daha sık onunla vakit geçirmeye başladı. Aslında asıl olay bu değil bir gün ben sürpriz yapmak için kendi hazırladığım sütlacı ona götürdüm o da çok sever. Kapıyı çaldım açtı şaşırmış ve korkmuş bir şekilde aşkım neden geleceğini haber vermedin dedi. Ben de sana sütlaç getirdim sürpriz yapmak istedim dedim. O da keşke haber verseydin bi dahakine haber ver belki müsait olmam belki duşta olurum belki uyuyor olurum duymayabilirim dedi. Ben de haklısın aşkım da ilk defa yapmıyorum bunu dedim. O da biraz boşluğuma geldi sadece sıkıntı yok dedi. Kapıyı açtığımda boxerlaydı sonra hemen altına pijama giymeye gitti Ben kapının önünde onu beklerken bacağının arkasında morluk gördüm beni görünce hemen döndü burdamıydın korkuttun beni dedi ben de içeri geçiyordum tatlı yiyelim dedim. İçeri geçtik bu sıcakta neden pijama giydiğini sordum geçiştirip öyle giyesim geldi dedi ben de morluğu sordum o da bilmiyorum uykuluyken bir yere çarpmışımdır dedi ama tedirgin bir şekilde söyledi ısrar etmedim. 20 dk sonra kankası geldi aa yenge sende mi buradaydın dedi. Evet dedim neye şaşırdığını sordum sevgilimin ona söylemediğini bilseydi gelmiyeceğini söyledi. Neden dedim, siz rahat edin diye dedi araya sevgilim konuyla alakasız başka arkadaşlarıyla ilgili sorular sorup konuyu dağıttı.

Birkaç gün sonra bu sefer bana oturmaya geldiler üçümüz oturuyoruz sevgilimin kankası dedi ki yenge atletle otursam bi sıkıntı olur mu çok sıcak ben de saçmalama tabii ki dedim çıkardı tişörtü boyunla sırtın arasında tam atletin geldiği noktada bir sürü çizik var. Sevgilim ise 5 veya 6 yıldır gitarislik yapıyor ve tanıştığımız zamanda yaptığı için tanıdığımdan beri tırnakları hep biraz uzundur. Bu sevgilimle ilk yazımız olduğu için kankasıyla bu kadar fazla vakit geçirmesi mi benim gözüme batıyor diye düşünüyorum ama tabii ki hissel olarak hissettiğim ama anlatmadığım durumlarda var bunlar sadece elimdeki fiziksel kanıtlar.

Acaba ben mi fazla düşünüyorum yoksa gerçekten aralarında bilmediğim bi şey var ve beni gizlenmek için mi kullanıyorlar?

Sevgilim beni kankasıyla mı aldatıyor?