biz uzak mesafedeyiz ben ailemleyim o da üniversitede ama okula gitmiyor konumunu hep görüyorum o hiç kızlarla buluşmuyor ben de hiç erkeklerle buluşmuyorum ilişkinin başında öyle konuştuk çünkü güven problemi var geçmişten gelen
o benimle buluşmak istiyor ama ben ailem yüzünden buluşamıyorum o yüzden yazdan beridir buluşamadık her gün telefonda saatlerce konuşup mesajlaşırız beni sevdiğini söyler diğerlerinden çok farklı olduğumu karakterimin düzgün olduğunu evlenmek istediğini falan söyler ayrılma muhabbeti açtığımda sesi titrer bazen ağlar ve bu hayatta şimdikiye kadar herkesten çok sevdiğini ailesi olarak gördüğünü ve eğer ayrılırsak bir daha hayatı boyunca kimse ile çıkmayacağını çünkü kimsenin benim yerimi alamayacağını söyler ayrıldığımızda da peşimi asla bırakmayacağını söyler
yazın ben ondan ayrılmıştım ama 2 hafta sonra o mesaj attı falan derken sonra geri barıştık biz ayrılmadan önce aramızda cinsel muhabbetler geçiyordu benim ilk sevgilim o ve hayatımda ilk defa bu tarz muhabbetleri onunla konuştum o da bunu biliyor ama ayrılıp geri barıştıktan sonra bir daha hiç bu tarz bir muhabbete girmedik ben bir sefer açtığımda da sen önceden bu tarz muhabbetleri sevmezdin hayırdır noluyor sana diye tartışmıştı değişmemden başka tarz bir kız olmamdan korktuğunu söylüyor sürekli
sevgilim geçen sene instaya story atmıyordu (belki benden gizli atmıştır bilmiyorum ama mesela sevgililer gününde benden gizli benim ona aldığım hediyeyi paylaşıp kalp koymuş) ama bu sene her hafta kendini storye atıyor ayrıca üniden ve kendi şehrinden de kızları ekliyor instadan ve güzel influencer kızları takip ediyor bu durum beni rahatsız ediyor bu sefer acaba başkaları ile buluşmasa bile başkaları ile konuşuyor mu diye soru işaretleri oluştu aklımda sizce öyle bir şey yapıyor mudur ya da başka bir türlü iş çeviriyor mudur
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer