Bir ay belki de iki ay önce sevgilimin telefonuna bir bildirim geldi snap üzerinden geldi bildirim ismini okudum sadece ama hiç böyle bir tanıdığım olmadığı için hemen sordum kim bu diye o da telefonu sakladı hemen konu değiştirdi ben bakmakta ısrar edince bir önceki gün o oyun oynarken arkadaşının bir kıza yazdığını ve +18 konuştukları için gösteremeyeceğini söyledi. Ben neden kendi hesabından yazmadığını sordum sevgilisinin olduğunu ve sevgilisinin hesapta olduğunu söyledi ama yani sonuçta kendisinin de sevgilisi var yapmadığı bir şeyi yapmış gibi görünmüş olur en ufak hatada ve mesajları da 1 gün boyunca silmemiş kız da yazmaya devam etmiş nedense hiç inanmadım konuyu geçiştirdim falan ama şimdiye kadar içimde kaldı. Kızı sildirttim engellettirdim ama o mesajları hiç göremedim ve o zamandan beri çok daha iyi davranıyor bana. Sizce aldattı mı?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Böyle bi konuda yorum yapmak istemezdim ama bence kendi konuştu ufacık bi ihtimal var oda çok küçük söylediği gibi olması üzgünüm sizin için
Kendi demişti arkadaşı onunla birlikte oturduğunu söylemiş kıza diye sadece o mesajı göstersin istedim göstermedi
Mesajın içeriğinde daha farklı şeyler olduğu için göstermedi bence
Ya kendi dedi +18 gösteremem etkilenirsin bilmem ne
Ama benim öylr ufak şeylerden etkilenmedğimi biliyor
şu an sana nasıl davranıyor ve güven diye bişi kaldı mı aranızda
Bazı insanların hata yaptıktan sonra düzeldiğine inanıyorum ben ama önce hatasını kabul etmesi lazım pişman olmuş sen duyduktan sonra sarsılmış bile olabilir
Aramızdaki güven çok güçlü ama bir kere öyle bir şey gördüğüm için bir daha aklıma bile gelse aşırı üzülüyorum ve içimde şüphe oluşuyor
Hatasından pişman olup olmaması brnim için önemli değil ama öyle bir insanın yanında kalmak istemem
Benzer şeyler yaşadık bu kadar ağır bişi yoktu ama bende herşeyi kurcalayan karıştıran biriyim ama aldatmış bence ve bırakacaksan eğer tam anlamıyla istiyosan bırakmalısın
Bırakmak istemiyorum resmen hayatımda tek güvendiğim kişi o şuanda sabah akşam birlikteyiz sürekli yazıyor öyle biri olmasını kendime yediremem onu çok seviyorum ve doğruyu söylemiş olma ihtimali de var
İnanmak istediğin için inanıyorsun buna böyle davranıyorsa hatasını anladı bence
Bi şans daha verebilirsin bence
İlişkimiz gerçekten çok iyi. Normalde hiç bir şekilde çalışmaz ders dinlemez ama üniversiteye benimle birlikte gidebilmek için sabah akşam çalışıyor. O aldatırsa aşka inancım kalmaz benim bir daha. Ki aldattığındsn emin olsam kesin olarak bilsem bir daha asla eskisi gibi olmayız
Erkekler aldatır.
Kim ne kadar itiraz ederse etsin.. erkekler aldatır.
Gerçekten seven bir erkeğin aldatacağını düşünmüyorum
İşte böyle düşündüğünüz için aldatılıyorsunuz.
Ne yapabiliriz ki biz de hayatımızı bir kişiyle sürdürmek için. Hayatımızı bir kişiye adamak için
Bilmem yaşayıpta görmüş birilerine sor bence çünkü buranın yaş kitlesi sıkıntılı ne anlarlar :)
Yaşayıp da görmüş kişiye de sordum o da diyor bence de öyle bir şey yapmış olabilir ama ben tahminle hayatımı adadığım birinden ayrılamam ki emin olmak istiyorum ama nasıl emin olacam bilmiyorum üstünden aylar geçmiş üstelik
evlenmediysen hayatını adamış olamazsın.. sonuçta sorunun başlığı "sevgili"..
sevgililer hatalarla doludur..
Bu kadar büyük bir hata yapılamaz ama karşısındaki insanı çok etkiler
Zararın neresinden dönülse kârdır :))
Geçmiş olsun boznuzlanmışsın yalanın basitliğine bak inandın mı bi de
İnanmadım aslında ama sevgimden inanmak istemedim ya öyle biri değil yapmaz dedim
Yakın zamanda bana da oldu saçma sapan yalanlarla inandırdı bi de Allahtan öğrendim gerçeği inanma böylelerine arkadaşı neden onun hesabından konuşsun bırak gitsin
Bırakmak da çok zor 1 yıl oldu ve ilişkimiz mükemmel resmen gelecek hayalleri bile kuruyorduk birlikte plan yapıyorduk ben tam emin olmak istiyorum bunda belki de yalan söylemiyordur diye düşünmüyor değilim
Bana pek inandirici gelmedi ama tabi sen daha iyi tanirsin bilmiyorum.
Öyle bir şeyi asla yapmayacağını biliyorum aslında ama çok şüpheli geldi bana ve her kanıt da onun yazdığını gösteriyor
kesinlikle
Aldatıyor :D
Aldatmış üzgünüm
Kesin emin olmamın hiç bir yolu yok mu çünkü asla öyle biri değil o
Tabii artık o daha dikkatli olacaktır ama sen gözünü dört aç bir süre rahat bırak bir rahatlasın yine rahat davranmaya başlar yakalanır ama bu sefer ona sorma sinsice araştır
Ya benim düşündüğüm şey bir kere yenik düşüp aldatmış ve yakalanacak gibi olduktan sonra pişman olmuş ya bir daha yapmazsa beni de öyle uyutursa
Pişman olsa itiraf eder af dilerdi senden seni kandırmaya çalışması çok kötü hem yalancı hem de güvenilmez biri ama senin kararın devam etmek istiyorsan zaten biz ne dersek diyelim şans vereceksin dikkat et kendine yine kalbin kırılmasın
Ya eğer yapmışsa ve pişmansa beni kaybeder diye korkup söyleyemez benim bu konuda çok hassas olduğumu biliyor. Ben erkeklere çok zor güvenirim ve güvenebildiğim tek kişi de güvenimi kırarsa yıkılırım yani
Olabilir