9 ayŞöyle söyleyeyim Bunca zaman boyunca gerçek anlamda Beni seven tek insanın annem babam ve ailem olduğunu gördüm ve bu gerçek bir sevgi karşılık beklemeyen bir sevgi mesela onlardan bir şey istediğin zaman yapmaları senden herhangi bir karşılık beklememeleri Bu çok güzel bir duyguydu Onun dışında ki insanların sevgisini hiçbir zaman inanmadım Çünkü belli bir zaman sonra Onlar menfaati bittiği zaman çekilip gitmeyi tercih ettiler O yüzden ailem dışında gerçek anlamda kimse tarafından sevilmedim
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Güzel ama severken sevilmemek daha güzel (tersten) 😔
23 Yorumla
Soran9 ayİşte en güzel cevap
Gizli Üye(36-45)9 aySevilmek vay be ben böyle biri miymisim diye kendinin bile bilmediği bir şeyi çiçek açtırıyor. Mesela ben bu kadar değerli biri miymişim demiştim eşimi bulunca. Sağolsun anne babam kendi değersizlik hislerini bana yüklemiş yıllarca. Ben kendi değerini evlendikten sonra eşimle buldum
344 Yorumla- 9 ay
Ne büyük şans maaşallah 🌸
Cevap sahibi9 ay@misssssgibi daha iyisi sana nasip olsun inşallah kardeşim
- 9 ay
Aminnnn çok teşekkür ederim. Ama olmayacakmış gibi nedense
Cevap sahibi9 ay@misssssgibi sabrın sonu selamet bende öyle hissediyordum. Vardır bunda hayır diye bekledim. Goruculerden ve hep boşa çıkmasından bıkmıştım. Son adayla evlendim
- 9 ay
Ya benim biraz yaşım da geçtikçe daha zormuş gibi geliyor. Yani mantığıma uyana duygusal bir şey hissedemiyorum, bir şeyler hissettiğimse mantığıma uymuyor 🤦🏻♀️ cidden nasıl olacak bilmiyorum. Sen kaç yaşında evlendin
Cevap sahibi9 ay@misssssgibi 32'de nişan 33'de evlendim 34'te çocuk öldü yaşın geç değil. Kuzenim 35'te evlendi şimdi boyuna yakın iki kızı var. hayırlı olanı hayırlı zamanda verecektir Allah. Kolaylıkla olsun inşallah
Cevap sahibi9 ayÇocuk oldu
- 9 ay
Anladım, Allah sana bağışlasın evladını🌸 Evet böyle örnekler çok fazla ama işte ne bilym şimdiye kadar olmadıysa yine olmaz hissi ele geçiriyor bazen. Sanki sevmek ve sevilmek benim için zormuş gibi, yapamazmışım gibi geliyor 🤦🏻♀️
Cevap sahibi9 ay@misssssgibi bazen mucizeler sen olmaz dediğin noktada geliyor eşimde gakiba benim evlenmem hayırlı değil diye düşünüyormus bende öyleydim. Araya birileri girdi bizi tanıştirdılar 2seneyi devirdik bile vakit hızlı akmaya başladı evlenince.
- 9 ay
Neyse soru sahibini de burdan rahatsız ediyoruz. Teşekkür ederim cevaplar için, mutluluklar diliyorum 🌸 🙏
- 9 ay
Yaaa ne güzel maaşallah🌸 senin gibi hikayeler duydukça umudum artıyor. İnşallah dediğin gibi olur benim de 🙏
Cevap sahibi9 ay@misssssgibi olur inşallah takip etmek istiyorum eğer senin içinde uygunsa
Cevap sahibi9 ayİstek attım
Soran9 aySoru sahibi bu konuda hiç rahatsız olmadı emin olun sevindim karamsarlıkta olan birisi hayatı yaşamış birisi sayesinde belkide umutla doldu yeniden iyi ki varsınız ☺️
- 9 ay
Ne kadar ince bir düşünce şekli ya 🌸 teşekkür ederiz, sen de iyi ki varsın 😇
Soran9 ayÇok teşekkür ederim ☺️
Cevap sahibi9 ayTeşekkür ederim. Bence bizim toplumumuzda eksik olan şey birbirine umut verio olumlu şeylerde gaza getirmek birlikte ilerleme kültürüne ihtiyacımızvar acilen
Soran9 ayBazen bir umuda bile hasret kalıyoruz maalesef öyle bir yanlızlığa giriyoruz ki birisi iyi bişey desin yalanda olsa iyi bişey duyayım diyoruz. Ona bile ihtiyaç oluyor
Cevap sahibi9 ayEvet herkes çok kayıp her yerde bende burada iyi niyet elçisi olarak insanî yorumlar yapma peşindeyim
Soran9 aySizde iyi ki varsınız eşinizle çocuğunuzla bir ömür boyu huzurunuz hiç bozulmasın amin ☺️
Cevap sahibi9 ayCümleten inşallah
Cevap sahibi9 ay@Soyersoyer onu tanıyorum ve sosyal medyadan birini arayacak biri değil
- 9 ay
Hepimiz sanaliz ve sosyal medya kullanımı yapıyoruz sonuçta
- 9 ay
Birine bir şans vermekle hiç kimse hiçbir şey kaybetmez
- 9 ay
Kusura bakmayın size de rahatsızlık vermek istemezdim ama başka türlü ulaşma imkânım yoktu
- 9 ay
Cvp sahibi sen yardımcı ol bari bana lütfen, benim ona ulaşmamı sağla
Cevap sahibi9 ay@Soyersoyer ne münasebet herkese yav*ayıp kıza da ağzının suyunu akıtma git burdan
- 9 ay
Kimseye yavşadığım yok, siz kadınlar neden bu kadar anlayışsızsınız? Bişey rica ettim verdiğin cvba bak
- 9 ay
@misssssgibi şu beni düşürdüğün duruma bak 😏😏
- 9 ay
@misssssgibi seni kazanmak ve sana ulaşmak için herşeyi yapícam
- 9 ay
@misssssgibi herşeyimi biliyorsun bütün herşeyimi anlattım paylaştım seninle, seni öyle 3 günlük 5 günlük gelip geçici bir heves için istemediğimi de biliyorsun seni ömürlük istiyorum ömrümün sonuna kadar benimle yol al benimle yürü istiyorum, biraz olsun beni tanıdıysan bana bir şans verirsin beni daha fazla burdan yazdırma lütfen
Cevap sahibi9 ay@Soyersoyer her kadının. Yorumuna benimle iletişim kur demel ya*samak değilse nedir
- 9 ay
Kime demişim gösterene?
- 9 ay
Ayrıca siz gidin eşinizle ilgilenin sabahın bu saatinde sitede orada burada ne işiniz var, bana ahkâm kesmek haddinize diil
Cevap sahibi9 ay@Soyersoyer küçük bir çocuğun olunca anlarsın ne işim olduğunu yorum yazmayı biraz engelledim hâlâ yprum yazıyorsun
- 9 ay
Küçük çocuğunla burada ilgilenmeniz de ilginç doğrusu, hadi bacım hadi, senden güzelce rica ettim ama aracı olmadın ben de burdan yazmak zorunda kalıyorum, bu sitede olupta kimse kendini pür -ü pak göstermesin bu yüzden bana neler paylaştığını kimlerle neler konuştuğunu ortaya döktürme istersen
- 9 ay
@misssssgibi lütfen engeli kaldır ve konuşalım, ondan sonra yinede istemiyorum dersen yine engellersin
- 9 ay
@misssssgibi yazık ettin gerçekten çok yazık ettin 😥😥😥
- 9 ay
@misssssgibi ben numaramı yazdım ve aramanı bekliyor olacam, hiç ummadığım bir anda beni arayacağınıdan hiç şüphem yok ve dediğim gibi bekliyor olacam
- 9 ay
@misssssgibi sen beni anlayıp dinlemeden beni böyle umarsızca reddediyorsun ya umarım senin istediğin birileri de senin şu anda bana yaşattığın çaresizliği yaşatsın ve reddetsin diyecek başka da sözüm yok.
- 9 ay
@misssssgibi ve son olarak, umarım dediğim gibi senin çok sevdiğin biri veya birileri tarafından sen de reddedilirsin ve şu anda benim yaşadığım çaresizliği yaşarsın da o an aklına ben gelirim ve umarım o çok sevipte karşılık bulamadığım kişiler tarafından buruşturulup atılan bir kağıt parçası gibi muamele görürsün ömrün boyunca, sen ve senin gibilere ciddi düşünen yaranmıyor zaten ancak burada boşa vakit öldürerek zamanımızı boşa geçirirsiniz hadi kal şimdi sağlıcakla, tabi kalabilirsen.
Soran9 ay@Soyersoyer Kardeş aşk mı yaşıyorsunuz ne yaşıyorsunuz gidin başka yerde yaşayın aşkınızı durmadan bu yorum bildirimini çekmek zorundamıyım lütfen soruyu terk et ve başka kanallardan konuş barış tanış herneyse işte burada milleti rahatsız etme
- 9 ay
- 9 ay
Konu kapandı daha yazmıycam emin olabilirsin, kusura bakmayın size de verdiğim rahatsızlık için
Sevildiğini hissettiğinde dünyadaki tüm olumsuzluklar geçici gelir her şey savaşacak gücün olur. Sevilmediğinde ayağın sandalyeye takılsa dünya başına yıkılmış gibi hissettirir.
01 Yorumla
Soran9 ayO kadar haklı bir söz ki gözüm dolmadı değil. Bir zamanlar dünyayı sırtlanabilirken şu an dediğin gibi bir sandalyeyi çekip yoluma devam edemiyorum.
Yapay Zeka Cevapladı
Sevilmek bence insanın ruhunun sıcacık bir battaniyeyle sarılması gibi 💕. Kendini değerli, özel ve güvende hissetmek… Biri seni olduğun gibi kabul ediyor, varlığından mutluluk duyuyorsa, işte bu tarifsiz bir duygu. Hele ki "Sen benim için değerlisin" dediği an, kalbin resmen dans ediyor 💃🏻. Gerçek sevgi, karşılıklı bir enerji gibi; sadece almak değil, vermek de seni besliyor 🥰. Senin için sevilmek nasıl bir his? 🫶
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
9 aySevilmek ve bunu hissetmek çok güzel ve keyifli, herkese tavsiye ederim..
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. Güzel bir his onun sesiyle güne başlamak
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 260,4b cevap paylaştı.
u 9 aysevilmedim hiç.
10 Yorumla
9 ayKelimelerle tam anlatması zor bir his. Birinin seni gerçekten görmek, seni tüm hâlinle kabul etmek ve yanında olmak istemesi, kalbini hem ısıtıyor hem de güven veriyor. Kendini değerli, özel ve bağlı hissetmek; aynı zamanda içten bir huzur ve derin bir mutluluk veriyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
9 ayÇok güzel falan diyenleri anlamıyorum beni sevenlerden bir fayda görmedim bana kattığını ne oldu dersek yine sıfır o yüzden çok bir değişiklik yaşatmıyor. Sevgi açlığı çeken insanların bir çok kez düştüğü bir çukurdur bu aslında yani kendini sevdirmek için ödün vermek de dahil olmak üzere herşeyi yaparlar çünkü gerçekten sevmeyi bilmedikleri gibi herkesin sevgisine muhtaç ilgi arsızı olabilirler.
10 Yorumla
9 ayBen sadece guzel bır sekılde sevdıgımı bıkıyırum karsı tarafın sevıp sevmedıgıne tam anlamıyla asla guvenmıyorum tartmıyorum da bır beklentımde olmuyor ona guzel guzel bakıyırum ada bana aynısı karsılıgını aynı sekılde verırse mutlulukdan o guven duygısundan baska hıc bırsey ısremıyorum
10 YorumlaSevilen insan kendini tanımaya başlar kendine bakar herşeyi ile her an hazır durumda olmaya gayret eder gerek konuşma olsun gerek görüşme olsun gerek özel anlar olsun her an hazırda durur işlerini erkenden halledip sevdiğinin mesajını aramasını veya onu görmesini bekler pozitif bir enerjisi olur sevilen insqn kendini sevmeye başlar
10 YorumlaDenizde sahilden uzaklaşırsın. Uzaklaştıkça bir güvensizlik yaşaman gerekir. Deniz beni boğar korkusu olur. Ama denize o kadar çok güveniyorsun ki seni koruyacak biliyorsun. Ve seni olduğun gibi kabul edip almıştır sularına. Sırt üstü şekilde denizin üstünde süzülüyorsun. Tam o şekilde hissettiriyor bence. Sırt üstü şekilde, gözlerin kapalı ve kulaklarında sadece dalgaların sesi.
10 Yorumla
9 ayBen karşılıksız sevgi olmadığına inananlardanım o yüzden alışveriş yapmak gibi bişey
31 Yorumla
Soran9 ayMantıklı
9 ayBu hissi biliyor olsak şu an burada olur muyduk :)
Ben de cevapları okumaya geldim :)
35 Yorumla
Soran9 ayKullanıcı adın gibi bahtında güzel olsun be..
- 9 ay
Olamadı kardeşim...
- 9 ay
Ama var olasın...
Soran9 ayİnşallah olur be kardeş bir gün
- Aşk İlişkileri konusunda 645 cevap paylaştı.
9 ayAhahah güncelleme süper.😄
Değil mi efenim ' herkes yalnızsa neden herkes yalnız '? 🤔13 Yorumla
Soran9 ayDe umduğum gibi olmadı bi hayır yapalım dedik kimsenin umrunda olmadı sonra yanlızız tabi yanlız olursunuz 😄
- 9 ay
Hayrı da gizli kullanıcı olarak yapmasaydiniz bir de gizli görüşü kapatsaydınız eyiydii 🤣🤣
Soran9 ay😄 hayrı kendim için istemediğimden soru gizli gizli yorum mantıklıymış düşünemedim
9 aySevilmek güzel bir şey.. Tabi sizi ayıranın olmadığı sürece !
11 Yorumla
Soran9 ayBizi ayıran çoğu zaman kendimiz oluyor anlaşılamamak
9 ayHarika bir his, sizin her şeyinize hayran hayran bakan ve mutlu olmanız için her şeyi yapan biri, mutluluğunuz ile gözlerinin içi gülen anlatılmaz yaşanır
20 Yorumla
9 aySevildiğini bilmekle Sevildiğini hissetmek arasınlar çok büyük bir fark var ben Sevildiğimi biliyorum ama hissetmiyorum o yüzden bu hissi çok anlatamayacağım sevildiğini biliyorsun ama senin sevme şeklinde sevmiyor seni Sen istiyorsun ki ayağın yerden kesilsin Ama onun umuru bile değil
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 aySevilmek güzel ama karışıklı daha güzel olmalı. Hep sevilen oldum ama ben karşılık veremedim hep böyle oldu oluyor da
15 Yorumla
Soran9 ayBu kötü be inşallah umut verip yarıyolda bırakmamışsındır bıraktıysan beddua ederim 😄
Cevap sahibi9 ayYok be, ilk başta hayır diyorum uzatmadan ama işlerine gelmiyor tabii
Soran9 ayHayır dedikten sonra kestirip atman da gerekiyor biliyorsun değilmi iletişimi komple kesmekten bahsediyorum
Cevap sahibi9 ayZaten yaptığım bu ama suçlu ben oluyorum yine
Soran9 ayTamam suçlu ol kalp kırılacaksa öyle kırılsın
9 aySeni hiç sevmediler mi lan. O nasıl bir soru? Üzdün durup duruken mk
13 Yorumla
Soran9 ayHani bi reels vardı camın üzerinden köpeği sever gibi yapıyorlardı köpekde sevildiğini sanıyordu öyle bişey oldu işte
- 9 ay
vay a. mk la. Sıradaki sigarayı senin için yakacam
Soran9 ayDur bende yakayım
9 ay@basedkhan 'a soralım sevilmek nasıl bir his?
31 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
9 ay33 Yorumla
Soran9 ayÇok iyiydi bu 😄
- 9 ay
0 abarti 😂
Soran9 ayFarkındayım 😄
Güzel bi histe. Sevgiyi veren hangi niyetle yaptığına bağlı. İyi olmayan niyetle yapıyosa zatem çöptür
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sevmek, sevilmek, sevilmek, tatmin olmak uyumla ve karşılıklı olur. O uyumu bulabilsek her şey daha güzel olabilirdi.
10 Yorumla
9 ayKapaktaki fotoğrafa bayıldım, Gerçek sevilme sanırım canına sokarcasına karşı tarafa hissettirmek resimdeki gibi
10 YorumlaÇok mutlu oluyorsun istediğin kişi tarafından sevilmek şımartılmak müthiiş oksitosin ve seratonin salgılatıyor herkese gülüyorsun keşke hep sevilsek
10 YorumlaKarşılıklıysa çok güzel bir şey yani sevdiğin kişi tarafındansa çok güzle ama sevmediğin kişi tarafındansa rahatsızlık hissi uyandırıyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
9 ayÇenemde gamze varmış. 38 yaşındayım, Bu sene öğrendim.
20 Yorumla
9 aySevilme sevme duygusu yaşamadım karşılıklı olmadıkça anlamı yok nasip olmadı
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
9 ayBir zamanlr çok güzel sevildim yormadan yorulmadan çok güzel bir his bu özledim açıkçası
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 524 cevap paylaştı.
9 ayhicbirzaman sevilmedigim icin sevilmenin ne demek oldugunu bilmiyorum
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 799 cevap paylaştı. Valla hiç sevilmedim bilmiyorum ya da gizlice sevdi kızlar beni Lvbel C5 gibi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 670 cevap paylaştı.
9 ayBen genelde seven taraf oldum pişman değilim sevmeyi seviyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayHuzurlu bir liman gibi hissedersin yorucu ve tempolu bir günün sonunda onun yanına gider basini omzuna koyar uyur kalırsın sanki onun omzu kendi evinmiş gibi. Adeta Çocukluğuna doner cocuklasirsin neşelenir hayat dolarsın hayaller kurarsın sanki düşler periler ulkesindeymişsin gibi hissettirir eşi benzeri bulunmayan muazzam bir his
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayHicbir fikrim yok şu zamana kadar her açıdan ne sevdim ne sevildim yaşanan şeyler beni hep insanlardan uzaklastirdi onlardan korkmama sebep oldu artık kabullendim ama çok acı bir durum
11 Yorumla
9 ayHiç yaşamadım o hissiyatı, çünkü kimse sevmedi beni
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 896 cevap paylaştı.
9 ayGüzel ama sanırım yeterince olmadığı için o top noktasına ulaşamadım. Belki de ileride çocuğum olursa sevilmek tam olarak bu derim emin değilim.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 520 cevap paylaştı. En son 5 yıl önce bu hissi tatmıştım. Bilemiyorum, o kadar uzak geliyor ki sevilmek cümlesi...
10 Yorumla
9 ayTatmadığım bir duygu, bu kadar insandan bir tane seven çıkmaz mı dedirten bir duygu hatta
10 Yorumla
9 aySevilince içindeki şımarık çocuk ortaya çıkıyor daha neşeli daha iyi biri oluyorsun 🎀🎈
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Henüz yaşamadık seven taraf da değiliz artık nötr duygularla takılıyoruz🤣
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı.
9 ayDur denk gelirsem gelip cevap yazıcam bu soruya kdkdsks
10 Yorumla Sevilmedim genelde fiziğim ve yüz hatlarım güzel olduğu için dişilik anlamında yaklaşıyorlar sevmiyorlar gidiyorlar falan filan da umrumda değil zaten bir erkek istemiyorum hayatımda erkeksiz çok mutluyum huzurluyum
22 Yorumla
9 ayBende sevilmedim sevdiler yetmedi sevilme hissinin yeterliliğine eremedim
12 Yorumla
Soran9 ayÇünkü sen sevmemişsin..
- 9 ay
Doğrudur
Aşk İlişkileri konusunda 605 cevap paylaştı. Hic sevilmedik ki nerden bilelim🥲hep sahte sahte insanlar
15 Yorumla
Soran9 ayGözlerin gibi ömrün olsun diyelim o zaman ☺️ inşallah sende güzel bi şekilde sevilirsin birgün
Soran9 ayKandırmak için demedim gerçekten dikkatimi çekti içimden geldi ve söyledim farklı bir amacı yoktu emin olabilirsiniz☺️
Soran9 ayOlsun yinede kendimi açıklayayımda ben 😄
Gizli Üye(25-29)9 ayBir gün umarım gerçekten sevildiğimi hissedebilirim ya…
11 Yorumla
Soran9 ayUmarım
Allah’ım sen konuyu biliyorsun… yaşarız bir gün inşallah
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. Herkes lafta sevilmek istiyor. Bari bir tek ben dürüst olayım sana , birçok kızla biraz takılıp başka birine geçiş yapmak istiyorum. Kadınlara tahammülüm çok zayıf
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı. Bilmem nasıl acaba? Sevmek güzel değil ama onu biliyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayGüzel bir his kardeşim ama hayırlısını bulunca
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayBeni kimse içten bu yaşıma kadar sevmedi sevilmedim yani
21 Yorumla
Soran9 ayİnşallah sevilirsin
Sevilmek güzel bir şey ama sonrası sıkıntı eğer anlaşamayıp ayrılırsan hayatının en mutsuz dönemine hoş geldin😅
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
9 aySevilmek kim biz kim köpek... Modumuz budur
00 Yorumla
9 ayTarif edilemez duygu.. fakat bunu hissettirebilen insan az
30 Yorumla
9 ayÇok güzel bir his yani değer verildiğini hissediyorsun muazzam bir his gerçekten
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
9 ayBilmiyorum olunca derim
15 Yorumla
Soran9 ayYaş cidden 34 mü
- 9 ay
Evet
Soran9 ayGelecekteki bensin sanırım
- 9 ay
Anlamadim
Soran9 ay26 yaşındayım sevilmek nasıl bilmiyorum 34 yaşındasın bilmiyorsun 34 yaşında ben gibisin işte
- Aşk İlişkileri konusunda 750 cevap paylaştı.
9 ayDoğru kişiden gelirse güzel
13 Yorumla
Soran9 aySeven doğru seviyorsa doğru kişi değilmi
- 9 ay
Keske hersey doğru sevmekle olsaydi
Soran9 ayNasıl oluyor peki sence
Gizli Üye(36-45)9 ayKarşılık beklememektir.
Ancak bizim kızlarımız " Seviyorsan yapacaksın, IBAN gönderiyorum burayı bir ateşle" kafasında 😂😂
00 Yorumla
9 aySeviliğimiz söyleniyoe ama doğrumu bilmiyorız ki
10 Yorumla
9 aySevmek güzel bir şey kalbi hızlandıran bir şey ben sevince kalbim hızlanıyor
10 YorumlaGüzel ama artık uzun süredir pek tatmadığım bir duygu belki de çok çok uzun süredir
10 Yorumla
9 ayCokguzel ama bir süre sonra ego doğuruyor ve ilişkinin bitmesini sağlıyor.
10 YorumlaÇok güzel bi hiss böyle polyana gibi dolaşıyorsun etrafta
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
9 ayGüzel bir his muhteşem hatta
20 Yorumla - Devamını Gör (85)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne