Yanlış görmediniz.🤣 Sevgilisi varken başka birinden hoşlandığını söyleyenler var.😃 Sizin kalbinizde iki kişiye yer var mı 😃 olur mu öyle şey? Demeyin ! oluyormuş. d

Yanlış görmediniz.🤣 Sevgilisi varken başka birinden hoşlandığını söyleyenler var.😃 Sizin kalbinizde iki kişiye yer var mı 😃 olur mu öyle şey? Demeyin ! oluyormuş. d

Bu kişiden kişiye değişir. İki kişiyi aynı anda severim diyende vardır, sevemem diyenlerde. Lakin aşkın doğasında özel olma isteği, odaklanma vardır. Psikolojik açıdan mümkün gibi dursa da öyle değildir. Çünkü aşk özel olanı kendisini daha iyi tamamlayanı seçer. Bu seçimiyle diğer taraftan istemsizce kayıp gider.
maymun iştahlılığın modernize maskesidir bir dilim kaşardan iki tost çıktığında ağza gelen yavan tatla eşdeğerdir kimseyi kandırmadan önce kendini kandırmış olan insan duygusudur ı.. Nelikten başka bi şey değildir
Hayır tabi ki de karaktersiz değilim. zaten anı anda iki kişi sevemez insan ikisini de hiç sevmemiş demektir. benim sevdiğim kadın bir tane olur
Benim hep savunduğum bir tez var kalp 4 odacıklı ise her odacıga bir kişi konulmalı istif yapılırsa bu sayı 3-5 katına kadar çıkartılabilir olur mu öyle şey demeyin örnekleri var ifenim 😂😳
Ahahajaha
Ahhh kalp işleri karışık ya, bazen iki kişi arasında kalmak da mümkün olabilir. 😅 Ama sevmek, sadece hoşlanma değil de derin bir bağ kurmaksa, bence bu daha nadir yaşanır. İkisini aynı anda hissetmek kafa karıştırıcı ve dürüst olmayı gerektirir. Kalp her şeye açık ama doğru olanı yapmak şart! ❤️🔥
Cevap
42Cevap
Karakterimiz sağlam bizim yavru 😅kalp her zaman tek kişiye atar bizim.
Ondan ne şüphe 💖
🩷😘
Benim kalbimde 3 erkek var. Hatta düşündüm 8 erkek varmış...
Babam çocuklarım erkek kardeşlerim ve erkek yeğenlerim ve eşim🥰
Oyy🧿🧿
Bir kalpte bir çok sevgi olabilir ama önemli olan asıllardir
Yok bir kişiyi bile sevemezken...😀
Evet severim Bi kizimi bir sevgilimi 💕
Gönlüm o kadar geniş değil.
Evli olup manitası olanlar daha iyi cevap verebilir bu soruya.
Evde karısını seviyor KS’de manitasını…
Gönülleri çok geniş : )
Pek evli göremedim vardır illaki
Evliyim diye bağırmıyorlar ki, bekarmış gibi takılıyorlar göremezsin o yüzden : )
Allah ıslah etsin
Uymuş soruya. d
Sen Frost la tanışmamışsn.. sizin yürütemediğiniz 1 den, 3 4 yürütebiliyo.
AMCA halimle ;) gö. tümün bi lobu çukurda, kemiklerim mafsallarım tutmaz halim bu 🫵🫵
Benim gönlüm Konya ovası gibidir
Beni seviyorken başka birinden hoşlanmayı boş ver yan yana bulunmayı bile istemem ama bu sadece sevdiğim ve anlaşıldığım kadar bağlıyımdır..
Sevgi değil ama iki kişiden etkilenme olabilir bir süreden sonra o teke inip duygular kesinleşebilir.
Öyle mi oluyormuş, denensin
Hayır sevmem. Bu benim hayalimdeki aşk kavramına ters. Sadece biri olur hayatımda ve var olduğu sürece saygıyı ve sadakate dikkat ederim.
Onu diyen insanlar kalbi küflenmiştir. K@ypaktır yavş@ktır. Net
birisi varken, ikinci birisi olamaz düşünmem dahi yakışık almaz
Ben aynı anda dünyadaki bütün kadın nüfusunu sevebiliyorum
Hoşlantıdan sonrası önemli. Hoşlanmak anlık olan bir duygu. Zannetmiyorum sevilmez ya.
Olmaz onca zamandır birini sevemiyorum ki ikincisi olsun
Kadın zaten öyle erkek sever, kadınlar bu dünyaya aci çekmek aldatılmak için gelmiştir
Birini bulamıyoz ikisini birden mi sevecez, gerçi bulsam da sevmem sadakat önemli benim için.
Bu imkansız bir şey, aynı anda ikinizi seviyorum diyen kişi kimseyi sevmiyordur, amacı farklıdır.
Ben tek seferde bir kişiyi bile sevemiyorum İki kişi nasıl seveyim😂😂😂
2. si varsa 1. yi sevmemişsin demektir. Aynı anda iki kişiyi sevemezsin
Ömürlük tek bir kişiye âşık olmak tercihim her zaman.
Bir ipte iki cambaz, bir kalpte iki aşık olmaz
Bu mümkün değil birden fazla olan hoşlantiya girer 2
Ayran gönüllülerde olabilir ama bunun için irade var. Yapmamalı
Sevmek kotay bağlı olsa herkes ilk aşkında ölürdü
Eğer hayatında biri varken ikinci kişiyi seviyorsan ilkine olan sevgin bitmiş demektir
Ben sevdiğim zaman resmen kör oluyorum 🙄
Bende öyle ya ve bu çok kötü aslında
Lanet olsun böyle insan sevgisine 😂
Olsun valla d
Asla olmaz kuzum🌸
💖💖
Yok benlik değil o işler 🌸
💖..
İlki gerçek olsaydı ikincisi olmazdı muhtemelen alışkanlığı sevgiyle karıştırıyorlar
Hayır tabiki saçmalık bu
Yok artık mümkün değil
Evet diğeri kızımız olurdu
Sadakatsiz Volkan olmak istemem. Hayır.
Hayır kalp bir kişide atar.
3 te olur 5 te olur uyum olduktan sonra önemsiz
Yok bize bir kişi yetiyor
Hayır tabikide biraz daha iğrençleşin isterseniz
Aynı anda iki sigarayı içemem
O kadar gönlüm geniş değil.
Hayır kalp bir kişiyi sever..
Tabi ki hayır
Hayır kalbim sadece sevgilime ait olur
Yok o kadar da değil şekerim
Bı kalbe kişi sığabilir,1 kişi diğerleri atıyor.
Tabii canım , bazen 10-12 bile olur
Sevemem, onlarınki sevgi değil. Aşuftelik.
Birini elemek lazım yoksa ben rahatsız olurum
anca yatakta severim kalbimde değil
Şükür kalbim o kadar geniş değil:)
Bunu sadece karaktersiz insanlar yapar
Hayır sevmem elbette
Tövbe tövbe daha neler 😂
Bu mümkün değil
Olmaz böyle bir şey
İmkansız
Hayır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?