Aşk İlişkileri İltifat almayı seviyormusunuz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor iltifat almak güzel bişeymi hiç almadımda hadi azcık beni mutlu edin iltifat yağmuruna tutun beni boğun mahvedin :))))) Güncellemeler9 ay .. İltifat almayı seviyormusunuz? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 9 ay Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Değerli kişi yaparsa severim tabi sjsj 1 1 Yorumla Soran 9 ay Önemli olandan ondan almak zaten Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı. severim ama almam hiç 1 3 Yorumla Soran 9 ay bana iltifat et aslan :) u Barış_LonelyForever 9 ay iyisin abi Soran 9 ay he şöyle tamam saol :)
kızınbiri5 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 101% 9 ay Aşk İlişkileri konusunda 534 cevap paylaştı. Çok sık iltifat alınca utanıp ne yapacağımı bilemiyorum o yüzden bazen abartma istersen diye geçiştiriyorum ister istemez. 1 1 Yorumla Soran 9 ay :)) iyimiş Yorumla
Gizli Üye (18-24) 9 ay İltifat bana pek samimi gelmiyor sanki aynı anda 100 kıza dsha iltifat ediyokar gibi geliyo 1 1 Yorumla Soran 9 ay Olabilir Yorumla
Okyanusummm Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 9 ay Tabiki bizim ruhumda var bu 1 5 Yorumla Soran 9 ay Bencede:) Yorumla Okyanusummm 9 ay Evet Yorumla Soran 9 ay Ozaman kadinlar çicektir :))) Yorumla Okyanusummm 9 ay Bunu ruhunla söyledin se sen kazandın emin oll Yorumla Soran 9 ay Tabiki ruhumla söyledim öylesiniz çünkü Yorumla
Sezencik_55 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 9 ay Sevdiğim insandan almayı seviyorum. 1 1 Yorumla Soran 9 ay Herkesin hoşuna gider:) Yorumla
Abcccba1234 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 9 ay Delisin ya. Iltifat istiyor bi de 1 2 Yorumla Soran 9 ay teşekkürler:) Yorumla Abcccba1234 9 ay Ricalar Yorumla
ByWαyɳe Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 9 ay Olmasa da olur 1 3 Yorumla Soran 9 ay İltifat et bana iyisin kralsin de :) Yorumla ByWαyɳe 9 ay Adamın dibisin abi :D Yorumla Soran 9 ay He tmam saol:) Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 9 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Görmeden neye iltifat etcez hocam 😄 1 11 Yorumla Soran 9 ay tamam ya gösterirriz ne atarlanıyon bekle :) Yorumla Degisik_-_ 9 ay Atar yok, soru anlamını kaçırmış oluyo 😂 Yorumla Soran 9 ay tamam be tamam :)))) gösteremedim artık şansına küs kapatmışssın kendini:) Yorumla Degisik_-_ 9 ay Bana neden özel atıyorsun, soruna gelen herkes için geçerli değil mi 😄 Yorumla Soran 9 ay özelde mi kim dedi onu ya kim çıakrıyo bu fesatlıkları ya :) Yorumla Degisik_-_ 9 ay 😂 İltifatı es geçtim gitti Yorumla Soran 9 ay bencede es geç artık bu iş iftiralara suçlamalara kadar geldi ben böyle bişey görmedim ya :) Yorumla Degisik_-_ 9 ay Ağır cümleler kullanıyorsun, cümleler maksatını aşmasın. İyi günler Yorumla Soran 9 ay aaa ciddi sandı ya Yorumla Degisik_-_ 9 ay Ben sanmam ama okuyan sanabilir. İftira falan hoş olmaz. Yorumla Soran 9 ay canım insansa ben napayım sen zeki hatunsun espri olduğunu anlıyosun :) Yorumla
Oornitorenkk Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 9 ay Tipsiz değilsin görmüştüm galiba seni 1 3 Yorumla Soran 9 ay aalala sen mi gördün :) saol tşkler :) Yorumla Oornitorenkk 9 ay Profilinde ya da soruda olabilir. Yanlış anlamayın tanımiyorum hiç sohbet etmedik Yorumla Soran 9 ay hı tamam belki bir kez profile koymuştum ona denk gelmiş olabilirsin Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 9 ay Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Komik buluyorum 1 1 Yorumla Soran 9 ay thanksss Yorumla
Gereksizisimbakma Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 9 ay Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı. iyisin 1 1 Yorumla Soran 9 ay Saol ya :)) Yorumla
cennetteyiyişiriz Takip Et Xper 2 Yaş: 25 9 ay Tipsizsin iltifatı hak etmiyorsun 1 1 Yorumla Soran 9 ay üzdün:) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Değerli kişi yaparsa severim tabi sjsj
Önemli olandan ondan almak zaten
severim ama almam hiç
bana iltifat et aslan :)
iyisin abi
he şöyle tamam saol :)
Çok sık iltifat alınca utanıp ne yapacağımı bilemiyorum o yüzden bazen abartma istersen diye geçiştiriyorum ister istemez.
:)) iyimiş
İltifat bana pek samimi gelmiyor sanki aynı anda 100 kıza dsha iltifat ediyokar gibi geliyo
Olabilir
Tabiki bizim ruhumda var bu
Bencede:)
Evet
Ozaman kadinlar çicektir :)))
Bunu ruhunla söyledin se sen kazandın emin oll
Tabiki ruhumla söyledim öylesiniz çünkü
Sevdiğim insandan almayı seviyorum.
Herkesin hoşuna gider:)
Delisin ya. Iltifat istiyor bi de
teşekkürler:)
Ricalar
Olmasa da olur
İltifat et bana iyisin kralsin de :)
Adamın dibisin abi :D
He tmam saol:)
Görmeden neye iltifat etcez hocam 😄
tamam ya gösterirriz ne atarlanıyon bekle :)
Atar yok, soru anlamını kaçırmış oluyo 😂
tamam be tamam :)))) gösteremedim artık şansına küs kapatmışssın kendini:)
Bana neden özel atıyorsun, soruna gelen herkes için geçerli değil mi 😄
özelde mi kim dedi onu ya kim çıakrıyo bu fesatlıkları ya :)
😂
İltifatı es geçtim gitti
bencede es geç artık bu iş iftiralara suçlamalara kadar geldi ben böyle bişey görmedim ya :)
Ağır cümleler kullanıyorsun, cümleler maksatını aşmasın.
İyi günler
aaa ciddi sandı ya
Ben sanmam ama okuyan sanabilir. İftira falan hoş olmaz.
canım insansa ben napayım sen zeki hatunsun espri olduğunu anlıyosun :)
Tipsiz değilsin görmüştüm galiba seni
aalala sen mi gördün :) saol tşkler :)
Profilinde ya da soruda olabilir. Yanlış anlamayın tanımiyorum hiç sohbet etmedik
hı tamam belki bir kez profile koymuştum ona denk gelmiş olabilirsin
Çokta önemli değil
Komik buluyorum
thanksss
iyisin
Saol ya :))
Tipsizsin iltifatı hak etmiyorsun
üzdün:)
yani severim biraz
Bana iltifat et :)
İltifat edene bağlı