Genel olarak sevmem. Istediğim kişiden duyarsam severim. Diğer kişileri iltifat etmesini hoş karşılarım ama farklı hava ve hallere girmem. Hissel olarak çekim veyahut hemcinsimse etkileşim sıcaklık hissetmem. Samimi gelmiyor bana iltifatlar nadiren hissediyordum o samimiyeti. Sevdiğim etsin gerisi de geride dursun tokum açıkçası.
Hayırlı akşamlar, İltifat almayı herkesten sevmem. Hele hele hiç tanımadığım insanlardan almayı hiç sevmem, hoşuma gitmez. Benim en hoşuma giden şekil, sevdiğimin bana yaptığı iltifattır. Özellikle; kadınım, hatunum, yavrum, güzelim vs. Gibi iltifatlar ben de ateş etkisi yapıyor, kalbim bum bum oluyor.😂 Ya da en basitinden bir, güzel kokulum, mutluluk kaynağım gibi şeyler söylemesi bile gün boyu gülmeme, mutlu olmama yeter.
İltifatlar bana samimi ve gerçekçi gelmiyor. Hatta çoğu zaman rahatsız oluyorum. Durduk yere abartili iltifatlar bana taciz gibi geliyor. Yerinde samimi gerçekçi sözler daha iyi ama iltifatları ciddiye almıyorum. Sevdigim tanidigim arkadaş eş dosttan yerinde ve gerçek sozler beni tabii ki mutlu eder. Sürekli iltifat eden abartarak iltifat edenler beni geriyor ve uzak duruyorum.
İllaki sevilir ama her iki lafın başında iltifat ediliyorsa hiç sevmem. Samimiyetini sorgulamaya başlarım o an. İltifat etmek yerine başka türlü gösterilse ilgi alaka daha güzel oluyor. Sen hiç bir şey yapma ama sürekli iltifat et. Gereksiz ve boş geliyor. Bu yüzden iltifat edilmesini sevmiyorum.