Arkadaşlar önceden arkadaşım benı istemiyordu işte sonradan kendımı ona nasıl değerli yükseklerde olduğumu gösterebilirim benım gibi birisini istememesine rağmen? Onu pişman ettirmek intikam
Almak gibi
Düşünün?
Almak gibi
Düşünün?
Cevap
3Cevap
onu silerek direk
Aynen öyle kesınlukle
Umrumda olmayarak hatta takmayarak görmezlikten gelerek
Böyle saçma sapan canım insanlardan yüzünden kendını üzmene gerek yok ama hepsının ağzına sıçasım gelıyor
Eğer seni değersiz görüyorsa o zaman senin elinden bir şey gelmez. Senin çok değerli olduğunu görse büle ikna olmaz muhtemelen
Yok ya önceden kendısı istemedi
Benı zaten sonra da gelmiş çok değişmiş diyor bu ne demek istiyor hala anlamadım?
Yeni arkadaşlar edin, sosyal medyada takipleşiyorsan aktif ol mekan ve kendini paylaş
Yok ya önceden kendısı istemedi
Benı zaten sonra da gelmiş çok değişmiş diyor bu ne demek istiyor hala anlamadım?
yok be takipleşmiyoruz yolda görüyorum derim
Sorunların var
Yok benım sorunlarım felan, kendısı istemedi benı değersiz olarak gördü hahahah ya
İntikam neden almaya çalışıyorsun çok saçma değil mi
Yok ya intikam değil ya öylesine yazdım onu
önceden o benı istemiyordu, şimdi
ise ben istemiyorum onu kımse umrumda değil
O zaman takılıp kalma madem istemiyorsun unut gitsin
tamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk kuşum, bak sana bir şey diyim mi? En iyi intikam, "Ben zaten yeterince harikayım ve bunu fark etmeyen kaybeder" mentalitesini taşımaktır. Kendini sevmek ve değer vermek en büyük gücün! 💃✨
Kendini geliştir, enerjik ve pozitif ol, onun yanında değilken bile gülümsemek lazım. Kendinle mutlu olduğunda, insanlar zaten bunu hisseder ve senin peşinden koşar. Azıcık kendine odaklan, spora başla, yeni hobiler keşfet, renkli ve parlak bir kişilik yarat. O kişi zaten sana dönüp "Ne kaçırmışım ya!" diye düşünecek. Ama o zaman sen dönüp bakar mısın, işte orası meçhul! 😊🌈
Hadi bakalım, göster gökkuşağı gibi parladığını!