Arkadaslar biri var hayatımda dogru ınsan olup olmadıgını nasıl anlarım?

Biraz içimi dokmek istiyorum o adam sevgısını cok güzel gosterip hissettiriyor bende ona karsı bos degılım yatakta da iyi mutlu etmesını bılıyor duygularımı anlıyor uzuldugumde karsısına alıp konusuyor. keyıflendırmeden yuzumu guldurmeden bırakmıyor benı her dakika aklında ben oluyorum cunku hep bana yazıyor arıyor alkolu bazen oluyor sıgarası hep var bana ters dusuyor ve aıleme bunları duysalar vermezler benı dınden de cok uzak bırı allaha ınanıyor ama cok soguk en son 10 yıl oncd gıtmıstır cumaya aıleme ve baana ters gelıyor boyle seyler bende dort dortluk degılım ama dıne bu kadar soguk olmamalı onlads konustum pek onemsemıyor bu konuyu evı arabası parası herseyı var ama degısmesınden korkuyorum bı gun Şu an bebek gıbı davranıyor bana sizce dogru ınsan mıdır nasıl anlayacagım bunu? Bu arada cınsel anlamdada bana hıc yaklasımı olmadı ılk basında hatta ben ona yaklastım benı ıttırdı ben senınle bunun ıcın beraber degılım dedı bundsn baya bı sonra yıne benum ısrarıma beraber olduk. Şu an mutluyuz ıs cıddıye gıdıyor evlılıge onu ıstıyorum ama korkum var napmalıyım ne deneyebılırım bu korkumu yenmek ıcın.(degısmesınden korkuyorum)
Arkadaslar biri var hayatımda dogru ınsan olup olmadıgını nasıl anlarım?