Arkadaslar sevgilime gayet açık foto yolladım ona çok güvendim ve sevdim o ise arkadaslarına anlatmıs tasak gectiler benle. bu sene de okulda çogu kişinin kulagına gitti benle o* diye dalga geçiolar dogru düzgün arkadasım kalmadı. çok pişmanım öldürseler bir daha asla oyle bir hata yapmam. ama şimdi napabilirim lütfen yardımcı olun
Cevabın nedir?
Yemin ederim şu an hem yazdığına hem de okuduklarıma hayretler içerisinde bakıyorum sanki ben yazmışım da herkesin görüşünü alıyorum.
Bende böyle bir yanlış yaptım ve şu an konuşulan kişi okulda sadece benim. Canım sıkılıyor moralim de bozuluyor. Öğretmenimin kulağına kadar gitti ve öğretmenim aldı karşısına beni konuştuk. "Demek ki adam değil o, sen aldırış etme bu senin en büyük hatan tabii fakat onun da senin yanında az kalır yanı yok, o da adam değilmiş, madem okulda senin adın çıkmış sende onu her yerden siliceksin. onu umursamadığını belirtirsen eğer merak eder nedenini öğrenmek ister" dedi. O akşam gittim ben bu çocuğu engelledim ve mesaj attı umursamadım.
Canım, umursama lütfen. Üzülüyorsun biliyorum bende çok üzülüyorum yaptığım salaklığa kimse sevmiyordu beni üzerine fotoğraf olayım çıktı daha da sevemez oldular konuşuyorlar. Ama onlara muhtaç olmadığını göster, herkesin önünden geçerken dik dur eğilme ki güçlü olduğunu görsünler. Onun adamlığına, şerefine yazıklar olsun demek düşer sanada.07 Yorumla
Soran+1 yılzaten o engellemişti beni o yüzden bir sey yapamadım. senin ailenin haberi var mı
Soran+1 yılçok sağolun beni destekleyenler için. öbürlerine lafım yok sonucta yasanmadan anlayamaz kimse.
Soran+1 yılbenimkilerinde yok. seninle tanısıp dertlesmek isterdim.
En İyi Cevaplar
+1 yılBakışlara aldırış etme. Onlar önce dönüp kendilerine baksınlar. Kimse kimseyle uğraşmazsa bir sorun kalmaz. Şunu da unutma. Sadece kızlar sever, erkekler bütün duyguları silip atar
00 Yorumla
istedikleri kadar konuşsunlar onlar konuşanlar erkeklerin altalrına yatıyor da peki sende ki bu özgüven nerden geldi ya bir anlık bir şey olması lazım herhalde keşke yapmasaydın iyiydi ama olan olmuş artık ne yapalım geçmiş olsun kimseye takma millet ne haltlar yiyor sende bir şey yok o çocukta sorun o. ç p**evenk g*vat daha nedenebilir ki
00 Yorumla
Utanma, takma kafana. Kızlardan biri bir şey derse ben fotoğraf attım en azından sizin gibi alta yatmadım dersin, erkekler derse istesem hepiniz çükünüzü burada açarsiniz bana ahlak bekçiliği yapmayın dersin. Basın eğik değil dik olsun hep. Burada sen o* değilsin o erkek bozması o* çocuğu.
4910 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler @Pınar2323
- +1 yıl
Işte olması gereken...
Soran+1 yılçok tessekkur ederim :)
- +1 yıl
Başkan kutlarım seni çok açıklayıcı ve güzel bir yorum yapmissin tebrik ederim
Bundan sonra herkes gideri değil ederi kadar diyip cikicaksin isin içinden soruyu soran güzel insan kardeşimin dediği gibi sen değil seni öyle ifşa eden seni kötü görünümü ne sokan erkek gerçi erkek demeye dilimde varmiyor ancak cinsiyetinden ötürü demek zorundayım o tam bir kaliteli erkek o r u s p usuymus sıkma sen canini seni bilen her turlu bilir - +1 yıl
Tanımadığın birine o* demek ne kadar doğru? Anasını tanıyor musun? Kadınları korurken, kadınlara küfür ediyorsunuz. Aklını sevdiklerim.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
103Cevap
+1 yılVay karektersiz ibine insan bunu kendi düşmanına yapmaz kardeşim anlıyorum seni gençlik işte lakin sana bunu yapan asıl o utansın bu gün arkadaşına veya sevgilisine yapan yarın karına bile yapar başka birine karısının bile anlatır onu sü pozisyonu yaptim vs. Sen utanma.!
12 Yorumla
Soran+1 yılokulda herkes beni o* gözüyle görüyo :(
- +1 yıl
Okulu değiştir ve allaha havale et töbe et dua et allaha havale et.!
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapacak bir şey yok. Tahminlerim beni yanıltmıyorsa lisedesin. Biraz sabret , çok çabuk geçiyor bu lise dönemleri. Hiç ama hiç kimseyi takma, sadece derslerinle ilgilen. Nasıl olsa o çevrenin %90ını belki daha fazlasını hatta belki hiçbirini bir daha görmeyeceksin. Zaten bir daha yapmazsın böyle bir şey. Dert etme ve önüne bak.
21 Yorumla
Soran+1 yılevet lisedeyiz. inş dediğin gibi olur
+1 yılben o* ysam sen o* çocuğusun ki sevgilinle mahremini başkalarına anlatıyorsun. hiç anlamam böyle tipleri ulan p... venk evlensen hanımınla akşam yaptıklarını fantezilerini anlat sonra hanımın dışarı çıkınca o arkadaşların olacak i. neler ona ne gözle bakacak hiç düşünmez işte böyle basit p. çler...
00 Yorumlayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa işte böyle senin peşinden koşturan ne iyi insanlar vardır ama sen gidip birinin tipine bakarak kanıyorsan sen seviyorsun diye iyi bir insan olduğunu sanıyorsan böyle kazığı atarlar işte azcık aklınız çalışsın tipe bakan acizler
11 Yorumla
Soran+1 yılyok be tipsiz bir seydi
- Aşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılBu konu olmamis gibi davranman senin icin en mantiklisi olur cunku sen bagirip usteledikce daha cok ustune gelecekler madem yaptin bir yanlis bir an once kapanmasi icin karsilik verme unutulsun sogusun ortam
31 Yorumla
Soran+1 yılzaten umurasmıyormus gibi gösteriyorum fakat içim içimi yiyor.
+1 yılBenim sevgilim de bana attı ama güvenerek hemde herşeyi ni biliyorum ama ben onu sevdiğim için sadece ben biliyorum vede onu çok seviyorum ama sen tanımadan güvenmeden atmıssın iyicr tanı benim sevgilim hep atıyo onu utandıracak bişey yapmicağımı biliyor çünkü
00 YorumlaHEP olduğunu zanneden ne çok HİÇ var...
Suçlu olmak için yanlış bir şey yapmış olmak gerekmez. Bir kötünün seni gözünü kestirmesi yeterlidir.
Başkalarının yanlışı olmaktansa,
Kendinin yalnızı olabilmeli insan…
Böylesi daha onurlu…
Güzelin seveni çok olur da sevenin güzeli tek'dir azizim.00 Yorumla
+1 yılsen ondan daha suçlusun fakat olan oldu sen başını dik tut senle dalga geçenler arkadan o.. diyenlerin içinde senden beteri vardır bu o karaktersiz sevgilinin ayıbı bu hareketle nekadar seviyesiz katıksız o. ç. olduğunu göstermiş oldu yanınada kar kalmaz yaptığı.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılPişman olmuşsun güzel birşey bu
bundan sonra yapmassın
başka yapacak birşeyin yok orozbi derler unuturlar21 Yorumla
Soran+1 yıldiyolar zaten canımı acıtan da bu
Sen yaptığının yanlış olduğunun farkında olarak bile bile gönderdin. Konuşmalarından belliki senin pişmanlığın bu değil millete rezil olma pişmanlığı bu.
Bende gerçekten hatasını anladı utandı sanarak açtım soruyu:) Neyse olan oldu.00 YorumlaErkek atınca yok kadın atınca suç. Iste bu aslan oğlum yapar mentalitesine koyayim. Kadını cinsel obje olarak kullanan zihniyetin...
34 Yorumla
Soran+1 yılaynen :(
Soran+1 yılailemin haberi yok
Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Ya gördünmü şim herkez o fotoyu kaydermiştir masr yaparken bakıyolardır yazık oldu sana damgayı yedin yapıcagın tek şey okulun bitip ortamdan uzaklaşmayı beklemek
02 Yorumla
Soran+1 yılçok utanıyorum :(
- +1 yıl
Haklıaın aslında sevdigin için yapmılsın ama senin gibi bir arkadaşım vardı okulda ben bir tanesi tekme tokat dövdüm birşey dedi diye benzer birşey başına gelmişti daha kimseden ses çıkmadı sen başını dik tut ve bir dahanynı hatayı kime plursa olsun yapma bak itin köpegin maskarasınoldun ders çıkarmaya bak bu işten hayat ne kadar yıksada sen ayaga kalktıkça güçlenirsin üzmene sıkmana tatlı canını yormana degmez
Olan olmus tatlim sen bosver takma kimseyi, herkez atiyor. Kendini kotu hissetme, o onun ayibi :) onun utanmasi gerek.
01 Yorumla
Soran+1 yıltakmamaya calısıyorum ama olmuyo herkes çok farklı bakıyo bana
+1 yılSorsam 3 aydır en fazla çıktık dersin...
sevgilin adiymis yavrum
şikayet et
He ama ettiğin yerlerde bilecek sebebini01 Yorumla
Soran+1 yılpolise mi
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sevgili olarak yanlış kişiyi seçmişsin. Yaptığı şey terbiyesizlik. Demek ki her olan biteni arkadaşlarına anlatıyo. Bunu yaparak kendisi kaybetmiş bence. Daha hiçkimse ona güvenmez ve arkadaş olmaz.
00 Yorumla
+1 yılNe kadar pislik birine denk gelmişsin ya üzüldüm :(
20 Yorumla
+1 yılaslında sende hata yok yaptığın doğal ama türkiyeye göre değil onun mallıgı diyorum ya türkiye mallar ülkesi salaklar ülkesi bu ülkeyi yakıcaksın
00 Yorumla
+1 yılben daha dün gece bir kıza her anı her ayrıntısını yolladım oda bana yolladı sadece bakıyorum
delikanlılıkta yakışmaz paylaşmak
o özel görüntüler benim özelim artık
isteyene yollarım kendi özel resmini00 Yorumlanası bir sevgili bu ya adam diye ortada geziniyodur zurrik...
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle
Hiç bişey yapamazsın. Sonuçta adam senin fotoğrafını gizlece çekmedi, senden istedi ve sende hür iradenle çekip yolladın. Tamamen senin hatan yapacağın bir şey yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet
+1 yılBir daha atmicaksin
Yapabilecegin tek sey bu
Kim bilir kac yasindasin..03 Yorumla
Soran+1 yıl16 yasındayım
- +1 yıl
Daha kucucuksun
Umarim ders almissindir
Soran+1 yılfazlasıyla aldım
Kahkaha attım böyle karaktersiz insanları nasıl buluyorsunuz anlamıyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılsuç bende.
+1 yılYapmamalıydın anlık heves için. Kaç yıl kaldı okulu bitirmene?
06 Yorumla
Soran+1 yıl2 sene
- +1 yıl
Ya dayan ya da başka bir okula. geç. hata yapmissin.
Soran+1 yıldayanmaya çalısıyorum gitmek istiyorum fakat imkan yok
- +1 yıl
O zaman idareye şikayet et. O çocukla umarım hala Konuşmuyosunuzdur.
Soran+1 yılyok konusmuyoruz ama ailem ögrenir diye korkuyorum
- +1 yıl
Korkma olay kapanacaktır illaki.
Eee her önüne gelene güvenmeyeceksin kızım geçmiş olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılçok doğru
Benn ayrildigimiz gun silmistim hepsini ustelik beni cok uzmesine ragmen erkek var erkek var. Kizlar lutfen yollamayin fotograflarinizi donem cok kotu.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı. Atarken iyi güzel, ortaya çıkınca bozulmalar bozuk atmalar... Ne âlâ memleket ya.
10 Yorumla
+1 yılokulun bitmesini beklicen akılsız başın cezasını ayaklar çeker, tıpış tıpış git gel.
00 Yorumla
+1 yılbir hata yapmışsın lakin senin artık bunun üstünde pek durmaman Lazım.
Sen ne kadar durursan bu konu o kadar sürükleyip gider.20 YorumlaOha.. Sevgiliye bak sen.. Ne genis insanlar var yav
21 Yorumla
Soran+1 yıl:( napabilirim
geçmiş olsun. Sen söyleyenler taktıkça bunlar taktığını farkettikçe daha çok üstüne gelecek. Hiç umursamaz görün
12 Yorumla
Soran+1 yılzaten umurasmıyormus gibi gösteriyorum fakat içim içimi yiyor.
+1 yılo* değilsn bunu niye yaptın kusura bakma içimden gelen bu maden güveniyodun yatsaydın foto yollamak nedir
02 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten bilmiyorum ilk defa sevgilim oldu ve ilk kez biirne bu kadar güvendim.
- +1 yıl
valla sana diyecek laf bulamadım kusura bakma kardeş :D
+1 yılOda onun şerefsizliği. Atmayın böyle şeyleri seven adam istemez zaten.
00 Yorumla
+1 yılBazen hata yapmak bu yüzden iyidir. Pişmanlık duygusu insanı olgunlaştırır. Ders alabilmişseniz ne mutlu size.
00 YorumlaErkek çok güvendiğin kankaların varsa bir yere çekinsinler zorla fotosunu çeksinler tehdit et
05 Yorumla
Soran+1 yılkimsem yok
Soran+1 yılboşver sen hangi il
Soran+1 yılaynı değil :(
1 kere yanlış yapmışsın umarım tekrarlamazsın kötü bir ders olmuş
04 Yorumla
Soran+1 yılçok kötü oldu ama derslerime odaklanamıyorum hiç bir sey yapamıyorum
Soran+1 yılettim her gün ediorum dua ediyorum ama bazen dayanmıyorum aynı okuldayız onunla karsılasınca çok kotu oluyorum
Fotoğraf için bişi yapamazsın fakat erkek arkadaşına sinsi planlar yapabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılne mesela
bır sey yapmana gerek yok basın dık dursun sevdım guvendım adam sandım dersın... o eysin kafasını
14 Yorumla
Soran+1 yılatan ben olunca yine bana oluyo olan
Soran+1 yılçok haklısın ne yapabiliirm?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilim dedigin gavatin tasaklarini sikarak patlat ve basin dik yurumeye devam et. Bir daha da evlensen kocana atma ciplak fotograf falan.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBuda ders oldu bugün konuşulur yarın unutulur. Onların yapmadığı şey değil. Önemli olan hatayı anlamak
00 Yorumla
+1 yılKarşıdaki insana güvenmek kötü birşey değil. O şerefsiz o.* asıl ! Takma kafana boşver.
00 Yorumla
+1 yılyazın yedigin hurmalar bu gun bir tarafını tırmalar. :D
00 Yorumla
+1 yılAtmayaydın iyidi ama iş işten geçmiş ders olmuştur. ama utanan sen değil karşında ki Yavşak olmalı. Sen kendini bozma.
00 Yorumla
+1 yılSen ona foto atarak hata etmişin ama o namusunu özelini herkese anlatarak kadar ş. fsz demek. Onunla sevgiliysen halen yuh sana
00 Yorumlaen kolay gidip savcılığa vermen şikayetçi olursun o içeri girer seninde ailen duyar fotoğraf yayılır başka bir şeyede imkan yok :(
00 YorumlaKaraktersizmiş. Can yakanın canını yakacaksın aynı yolla sende ondan intikam al.
01 Yorumla
Soran+1 yılnapabilirim
+1 yılbir musibet bin nasihattan iyi derler. bu saatten sonra tek yapabileceğin şey o söylentilere kulak tıkamak. bundan sonrada böyle bir hata yapmazsın
00 YorumlaHersey icin cok gec ya. Okulun bitmesini bekliceksin
02 Yorumla
Soran+1 yıl:( iki sene var
+1 yılYav erkek arkadasinizi iyi secin.. Gitmissin orosbunun ewladini secmissin bidakine dikkatli sec.. We basin onde olsun. kabahat sende degil senden o fotoyu isteyende
00 Yorumla
+1 yılbunu yapmamalıydın ama en büyük hata o güvendiğin o* çocuğunda
10 Yorumla
+1 yılBu konuda dertlesmek istersen diledigin zaman yaz bana
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKendini bu duygudurumuna sokman bike eziyet. Boşver. Onu da diğerlerini de. Ders olsun.
00 Yorumla
+1 yılağzı bozuk konuşan birinden ne beklersinki atmasaydın
10 Yorumla
+1 yılhaketmişsin... sevgiliye verirseniz böyle olur, eşinizi bekleseniz ölür müsünüz
00 Yorumla:D sen kaşınmışın bunun dönüşü yok :D zamana bırakmalı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı. yiyemıcegın y... gın altına yatmıcaktın.. olmuşla ölmüşe çare yoktur..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılAtmasaydın iyi oluyor sizin gibilerede neyse yapacak bir şeyin yok dik durmaya çalışta ne kadar dura bilirsen
00 Yorumla
+1 yılSennniye atarsinki fotonu acda zikinle dalga gec de 5cm ziki var diyr okula yay sende
11 Yorumla
Soran+1 yılahhahha güzel fikir
Cocugun hesabini calsak fitolari sileriz en azindan delil kalmaz
08 Yorumla
Soran+1 yılfotolar silindi zaten
Soran+1 yılailesiinn ustune yemin etti
Soran+1 yıl:(( canını nasıl yakabilrim
Soran+1 yılahhahahahhaha güldürdün valla
Yapmışsın bir hata hayat devam ediyor yaşaman bak bugün varsın yarın yoksun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılboş ver benimki bana çırılçıplak resim yollamıştı, ama hala yaşıyor takma
00 Yorumla - Devamını Gör (67)
Devamını Gör(112)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026