Her şey güzelken bir anda ghostlayan erkeğin amacı nedir?

1 haftadır konuşuyoruz ve 2 kere buluştuk birlikte güzel şeyler konuştuk bana hep güzel şeyler yazdı hiç bel altı muhabbetlere girmeden gelecek odaklıydı ve hep güzelliğimden tatlılığımdan bahsediyordu hayatında belirsizlik istemediğini aldatma ya da önemsememek gibi bir durum olmadıkça ilişki de ılımlı taraf olduğunu söylüyordu. Dün akşam yine buluştuk çok keyifli geçmişti güldük eğlendik gezdik beraber en son yürüyüş de yaptık sonra metrolar kapanmadan ben buradan bineyim gideyim eve görüşürüz dedim sonra ben gittim cips almıştı yeriz diye yemeyince ben sen eve götürür yersin demiştim o da tamam olur ama senin poşette dursun şimdilik ben giderken alırım demişti ama onu da unutmuştuk benim poşette kaldı bende metrodayken cipsler bende kalmış canım ya yazdım baktım cevap yok ne aradı ne sordu bide üstüne üstlük öğlen gibi beni takipten çıkarmış , normalde başkası olsa kolay kolay yazmazdım ama içim çok ısınmıştı neden takipten çıktığını bari bir açıklama yapsaydın öyle bittirseydik felan yazdım halen cevap yok amacı neydi neden böyle oldu bide bu ghostlama olayları çok başıma geliyor artık nefret ettim her şeyden bide güzel alımlı bakımlı kızım ya bunu hakketmedim ben😔
Her şey güzelken bir anda ghostlayan erkeğin amacı nedir?