Sebepsiz ghostlayan erkek?

2,5 aydır uzaktan süren bir ilişkiydi. o polis ben ise öğretmenlik son sınıf okuyan biri. ilişki uzaktan olmasına ve o yoğun çalışmasına rağmen ben bu ilişkiyi kabul ettim. ilk başta bana çok ilgi gösterdi. olması için çabaladı. 2 defa yanıma geldi ilk ay. daha sonra sevgili olduk ikinci buluşmada. buluştuğumuzda o kadar iyi anlaşıyorduk ki hele ilk buluşmada hayat arkadaşımı buldum gibi hissetmiştim bana aşık olduğunu söylemişti evleneceğim kızsın demişti. yanılmışım. sevgili olduktan sonra bana daha az ilgi göstermeye başladı. onu arayan sürekli görmek isteyen taraf ben oldum. 1 ay yanıma gelmedi ve geleceği hafta hasta cumartesi hasta oldu pazar yanıma gelecekti. Akşam 7 de konuştuk en son hastaneden geldiğini ve uyuyacağını söyledi. ertesi gün öğlen merak ettim aradım açmadı. aradan bi kaç saat geçtikten sonra tekrar aradım merak edip bana demediğini bırakmadı hastayım diyorum anlamıyor musun meraktan öteye haraket ediyorsun dedi. telefonlarımı açmadı ama mesajlarıma cevap verdi o an şüphelendim zaten. Yaptıkları çok ağrıma gitti. kötüysen arama dinlen sonra ara konuşalım dedim gündüz 3 de. hala bişe demedi yazmadı. en son akşam ben onu aradım niye cevap vermiyorsundedim. yok kötüyüm yok hastayım dedi. sesimi duymaya tahammül edemiyordu resmen şok içindeydim. Konuşmak mı istemiyorsun bu yüzden mi böyle yapıyorsun istemiyorsan söyle beni oyalama dedim. ne alakası var diyip durdu. şu an kimseyle konuşmak istemiyorum dedi. bana söylenmeye devam etti seni daha ne ararım ne sorarım dedim. ertesi sabah utanmadan bana beni hayattan soğuttun dün yaptıklarınla dedi. onu merak edip aradığım için demediğini bırakmadı. pazartesi daha sana bişe demiyorum diye yazmıştım ondan sonra hiç bişe yapmadı. bekledim 2 gün düşündüm nolucak acaba diye attığım storileri tık hemen bakmıştı. daha sonra yılbaşında onu her yerden çıkardım numarasını sildim. içimi döktüğüm ona kötü sözler ettiğim bir mesaj hazırlamıştım ama sonra atmaktan vazgeçtim. sonra pişman olurum iyice bi tarafı kalkar diye hiç bişe demeden sildim her yerden şu an numaramı silmedeğini farkettim. gerçekten nolduğunu merak ediyorum aldattığını düşünüyorum bi yandan da acaba ex i falan mı evlendi yasa girdi diyorum gerçekten anlamış değilim fikri olan var mı

Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar burada bahsettiğim kişi şimdi geri döndü. instadan beni ekledi. kopeğim geri geldi anlayacağınız..🐶
Sebepsiz ghostlayan erkek?