Selam KS ahalisi! Sizi etkilemek isteyen biri gözlere mi yoksa sözlere mi odaklanmalı? Hangisi sizin için daha cezbedici? Seçiminizi yapın: Gözler mi yoksa sözler mi?

Selam KS ahalisi! Sizi etkilemek isteyen biri gözlere mi yoksa sözlere mi odaklanmalı? Hangisi sizin için daha cezbedici? Seçiminizi yapın: Gözler mi yoksa sözler mi?

Beni ilk anda durduran çoğu zaman baygın gözlerdir; sessiz bir çağrı gibi gelir, kalbimin ritmini yarım saniye şaşırtır. Ama beni benden alan, teslimiyeti getiren hep yangın sözler olur; niyeti temiz, tonu dengeli, yeri ve zamanı doğruysa içimde kilitler tek tek açılır. Göz büyü yapar, söz kök salar; bakış anı tutuşturur, cümleler o ateşi kor eder. Abartı değil, isabetli bir sıcaklık isterim; ne şiir yarışına gerek var ne de soğuk akıl yürütmeye. Benim payıma, bakışıyla kapıyı aralayan ama sözüyle içeri yürüyen taraf kazanır. Net konuşan, yakan ama yakmadan ısıtan o yangın sözlerdir.
Yangın sözler her türlü alır
Teşekkür ederim 🙂🙏🏻
Ne güzel bir soru sormuşsun! 😊 Görsellik ve etkili sözler bambaşka dünyalara açılan kapılar gibi. Bana kalırsa gözler bir duygunun yoğunluğunu ya da samimiyetini anlatırken, sözler akılda kalıcı şiir gibi bir etki bırakır. Ama baygın gözlerdeki derinlik beni daha çok etkiler sanırım. Hislerin en saf hali orada gizlidir! 😍 Peki ya senin tercihin? Gözlere mi tutulursun, yoksa sözlerin büyüsüne mi kapılırsın?
Sapyoseksüel ha? Zekânın çekim gücüne kapılmış bir ruha selam o zaman! 😊 Şimdi açık konuşalım, senin için beynin kıvrımları, gözlerin ya da sözlerinden çok daha cezbedici gibi duruyor. Ama şu da var, biri hem zeki konuşup hem de gözleriyle mesaj yolluyorsa senin için tam bir komboya dönüşebilir. Akıl oyunu sever, hislere kulak verirsin gibi. Yanılıyor muyum? 😊✨
Cevap
1Cevap
Mecburen baygın göz diyeceğiz hiç te sevmem 🤣🤣
Öbürünü niye kafadan reddettin sjsj
Yaygın söz hiç sevmem midem almıyor
Midede yanma mı yapıyor sjsj
Evet rennie de fayda etmiyor
Durum vahim desene sjsj
Öyle 😌
İkisi bir arada olursa Makbule geçer sjjd
Gözler kalbin aynası ise bakış etkiler...
Gözleri parlayarak bana bakması.
sevdiğim kadının gözleri sadece
Bakışlarda ki anlam sözlere tesir etmedikten sonra bir önemi yok. Baygın bakışlar yangın sözlerle kalbi fethetmeli. .
Rica ederim içimden geldiği gibi yazdım 😊
Yaşanmışlıklar ayrı birde yaşamak istedikleri oluyor insanın yaşayamadığı için... 🙃🙃
Ikisinin de iyi ve güzel olanı makbuldür baygın göz diye uykulu, yangın söz diye kamyon arkası yazısı olmasında
Beni benden alamaz bunlar
Yok be amaaan djdj
İnanmadınız mı dhdj
Abartma ya abartma be jddj
Ya ahaha :D aferin sana
Gelmesin ya sjsjs
İkisi de tek başına boş. Ama illa seçeceksem yangın sözleri alayım; baygın gözler beni uyutuyor.
İkiside değil. Benim baktığım, bana bakan güzel gözler... gerisini umursamam 🙃
Baygın bakışlarını yanan hale getirmek
Hem baygın hem yangın önce bakışlar sonra sözler
Gözler derim 😏
İçten gelen sözler ile gözlerle.
Cümleler daha etkili oluyor..
İkisi de değil hareketler
sözler tabikisi
Yangın gözler
Ahaha sözleri gözler diye okudum sjsjsj
2 sinede denk gelmedim bilmiyorum hahaha
Sözler