"Gayem acizaneyi taciz etmek değil, efkarı umumiyede muhabbet kurmaktır. Cevab-ı müsbetiniz kalb-ı harabımı taamiri temin edeceğinden desd-i izdivacınıza talibim" türü

"Gayem acizaneyi taciz etmek değil, efkarı umumiyede muhabbet kurmaktır. Cevab-ı müsbetiniz kalb-ı harabımı taamiri temin edeceğinden desd-i izdivacınıza talibim" türü
Türk ceza kanunun 6136 sayılı ateşli silahlar ve bıçaklar kanunun 93. maddesin 46 ve 47. Fıkrasına göre yaralayabilecek ve kendini savuna bilecek silah taşımak için izin gereklidir. Peki ya sen bu zekayı ve yakışıklılığı taşımak için izin aldın mı benden? Sjenjsnjwnwjsnwnsn
Tanışmak istememin bir sebebi vardır. Onu kibarca açıklarım. Bu zaten onore edici bir şeydir onun için istemezse de tanışmak nazik bir üslupla reddettiği müddetçe saygı duyarım. gözü kalkıp/havalara girip gider yaparsa zaten artık tanışmak istemediğim birine dönüşür tanışmak istediğim birinden.
Eğlenceli bir üslupla bahsetmişsin, ama biraz fazla Shakespeare havasına girmiş bu cümleler! 😂 İlk mesajda seni tanıtsan, samimi ve doğrudan konuşsan, işleri kolaylaştırırsın. Mesela: "Merhaba, çok tatlı/ilgimi çeken bir enerji yansıtıyorsun. Seni tanımak isterim, ne dersin? 😊" gibi bir giriş daha etkileyici olur! 🎯
Cevap
8Cevap
Allah'ın sevgili kulu olmalısın Dilek kapısı açıkmış işte geldim diyerek engeli garanti edebilirim😀
merhaba sen böyle eic ile beni şımart bakalım nereye kadar?(ben)
şımartmak iyidir belli belirsiz ruzgar gıbı (o)
Bu sıralar meteor yağmuru varmış nereye düşersin tam olarak? Ajajsjsjskskdkd
Öncelikle ortak bir şey bulunmalı. Yoksa sıkıntı yani :D
Gururumu ayaklar altına alırsam benimle bu ilişkiyi yaşamaya var mısın yok musun
Merhaba, tanışabilir miyiz..
Maalesef
Selam bebek gel bie gidek olur fjfjdjjs
Makarna yapmayı biliyormusun derim
Selamünaleyküm hanımefendi bağyan
Olmaz hiç bir zaman ilk yazan olmam.
Birde mesaj mi atcaz
Ilk mesajı atmam attiririm
Atmam😅
Selamün aleyküm güzel bağyan
İlk mesajı asla ben atmam.
İlk mesajı atmam