Flörtle nası konu ilerletirim?

Bakın tiktoktan güzel bi kız beğendiğim çektiği tiktok hakkında bi kaç soru sordum ondan sonra direk instagramını istedim verdi sonra yazdım temel şeyleri konuştuk kardeşlerini. okulunu nası biri olduğunu arkadaş çevresini ama biraz kapanık bi kıx sanırım ben ona yaklaşık 20 tame farkşı soru sorarken o bana 3 tane falan sordu. Sonra ben bunun tiktok storysine cevap verdim muhabbet ilerledi sonra o benimkine cevap verdi yine birazcık ilerledi ama artık tıkandı kızın beni beğendiğini konuşmak istediğini biliyorum konuşmak istemese zaten konu açmaz ve şey gibi konuşmamız işte arkadaş çevren nası ben anlatıyorum sonra ben soruyorum o anlatıyo ve muhabbet bitiyo yani sorudğum soruyu geri bana soruyo burdam anlıyorum konuşmak istediğini konu bulamadığımı söyledim bi tık ters tepti çok güzel bi kız buluşmak idtediğimi söyledim bu aralar kuzenim evleniyo falan dedi yalan söylüyo zannettim ama kanıtladı yani ama bende muhabbet bu kadar kızlar bayanlar ablalarım yardımcı olun lütfen cinsel şeyler asla konuşmam. bu yaşta en azından kızın duygularına girmek istiyorum derinlerine bakmak istiyorum ona göre. Sorular üretin şimdiden teşekkür ediyorum

Flörtle nası konu ilerletirim?