Arkadaşlar şimdi ben böyle bir tabak tasarımı yapıyorum teknoloji tasarım hocası not vercekmiş bize peki bu tabak tasarımını nasıl devam ettircem hoca yaptı çizgileri

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar şimdi ben böyle bir tabak tasarımı yapıyorum teknoloji tasarım hocası not vercekmiş bize peki bu tabak tasarımını nasıl devam ettircem hoca yaptı çizgileri

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yesile boyayarak mahvetmissin ama toparlanabilir sag bos tarafa lale ciz ve bos kalan yerlere yapraklandir. Sorarsada sey diyceksin modern cizgilerle gidilen cizgide kulturel bir hava kattim diyceksin. Neden dersede zaten hayat modernizm uzerinde surekli kulturel moda devam etmiyormu diyceksin. Acikla dersede misal 10 sene onceki vintage bu sene modern dusunceyle yeniden moda olabildigi gibi dersin. Yesil kismida keskinlestir kenarlari bosluk larini yesille doldur yine. Selcuklu lale tabaklari yazarsan nette mavi cicek ve lale cikacak. Ciz onu ustune. Ama hocanin cizdigine dokunma oyle kalsin guzel durmus.
Sag altta kalan yerlerede ayni siyah kelamle hocaninki gibi cizim yap devam ettir.
Güzel diyonda benim resim yetenek 0
Her insanda yetenek vardir bazilari gelistirir bazilari gelistirmez. Lan yere muz koyup satildi o muz sanatkar resimciler yapti neyin eksik jsjs😃 bi kagida dediklerimi iki kere ciz duzelince tabaga cizersin boyadinmi muk
Laf edemez sen aciklamami de bozulur kalir. Sen dediklerimi ciz cirkin asla diyemez. Nice tablolar kac milyoma satildi guzelmiydi hayir. Cok guzel Mukemmel resim her zaman ilgi gormuyor de iki boyayla parmak izi koyanlarin tablosu nelere maal oluyor
Selçuklu lale tabakları nasıl yapılır diye aratıyom video çıkmıyor nasıl yapcam ben bunu
Bi dakka
Video napcan. Gizliden cikiyorum ozelden link atyim onkari ciz
Ekle
Yaz ozelden iste
tamam
Attım istek
Bu üyeye mesaj gönderemezsin diyor
www.google.com/imgres
https://images.app.goo.gl/KAHnPLygFRLxzhfQ9
tamam da bu kadar güzel şeyi nasıl yapcam işte
Yapim derken batırmayayım resmi
Yaptım yapmasına ama bu çok küçük oldu
Cokmu kucuk cizdin. Guzel olmuststur ya takma devam ettir doldur her yeri yesilin bos kisimlarini yesile boya
Neyi
Ordaki çizgileri nasıl devam ettircem