Nasıl devam edebilirim?

Öncelikle adım Sibel 23 yaşındayım bundan bir sene önce çok normal hayatım vardı çalışıyordum okuyordum makat çatlağı hastalığımı tedavi ettirmek için hastaneye giderken bana araba çarptı ilk zamanlar bir şey yoktu sonradan hem makat hem belimin ağrısından çünkü belimi vurmuştum evde kalmak istedim bir sürü mr girdim beyinden bile bir sonuç alamadım rektoskopi oldum ameliyat olacaktım makat çatlağından da sonra beni vazgeçirdiler işte daha beter olursun diye yavaş yavaş depresyona girmeye başladım hem evdeydim hem ne yapsam sürekli beter olacaksın diyen birileri vardı bileğimi kestim niye neden yaptım bilmiyorum dikkat çekmek istedim sadece hani ama işler öyle olmadı şu an o halimi arıyorum o ayrı konu sonra bileğimi kestikten sonra olaylar olmaya başladı gece yarısı cam battı ayağıma durduk yere hastaneye gittim ayağımı mahvettiler şu an hala ağrıyor açtılar falan niye gittim bilmiyorum bileğimde sinir hasarı kaldı sonra biter mi bitmedi herkes gibi sadece ayağımı bir damla suyla yaktım yine her zaman ki gibi acile gittim bana dedi kapalı tut bundan bir şey olmaz dedi öyle de yaptım çorap bile giydim sürekli ama o yanık benim vücudum da ki tüm kemiklere omurgam dahil enfeksiyon dan dolayı zarar vermiş mr raporlarım felaket kötü geliyor temiz olan her şey hastalık dolu bide ben zaten kemikten ibaret biriyim ben bunca hastalığı nasıl tedavi ederim ki etmeye kalksam ömrümü alır bir insan bir hastalığı bile tedavi edemezken ben nasıl komple bir vücudu tedavi edebilirim. Birde ben hassas biriyimdir hani dayanıklı biri değilimdir intihar etmeyi düşünüyorum ama işte diğer ki taraf korkum var ama şu gün biri kafana sıkayım mı dese sık gitsin derim o derece dünyada gözüm kalmadı sadece bunu benim yapmam beni korkutuyor bunlar aptallık mıydı sınav mıydı kader miydi bilmiyorum ama başıma ne gelirse hastaneye gittim yine de hiç bir şeye engel olmuyorum olmama yetmedi şimdi ne yapacağım bilmiyorum çok mutsuzum nefes almak bile çok zor geliyor hiç bir şey 23 yıllık ömrüm gibi değil her şey 2 ayda yok olup gitti

Nasıl devam edebilirim?