merhaba. 🩷Ben çok fazla samimi olup geçmişte hiçbir duygu yaşamadığı yalanına inanmıyorum. Siz inanır mısınız?🤍🩷

Benim keyfim alemin dilinde. Doydum, ben yalanlara doydum 😀
merhaba. 🩷Ben çok fazla samimi olup geçmişte hiçbir duygu yaşamadığı yalanına inanmıyorum. Siz inanır mısınız?🤍🩷

Benim keyfim alemin dilinde. Doydum, ben yalanlara doydum 😀
Eğer sözlerinin yanında davranışları da bunu destekliyorsa inanabilirim, ama sadece lafla yetinmek bana güven vermez. Karşı cinsle fazla samimiyet, sınırlar net çizilmediğinde kolayca yanlış anlaşılmalara yol açar. Sadece bana duygu beslediğini söyleyen biri, bunu tavırlarıyla da hissettirmeli; ilgisi, önceliği ve özeni bana yönelmeli. Çünkü güven, kelimelerle değil, tutarlılıkla inşa edilir. Söylediğiyle yaptığı arasında fark varsa, en güzel söz bile anlamını kaybeder. Gerçek his, davranışların sessiz diliyle zaten açıkça görünür.
Hayatımdaki en iyi arkadaşım bir erkekti. Üstelik çocukluğumdan ergenliğime kadar etrafımdaki erkek akranlarımdan zorbalık ve istismarı çok görmüş, bu yüzden de erkeklerden nefret eden ve korkan bir kızdım. Sanaldık ve 6-7 sene böyle olduk ama aramızdaki iletişim açılmadı ya da kopmadı. Birimiz kendimizi kötü hissetsek ötekimiz hissederdi ve yazardı. Kadın erkek fark etmiyor iki insan birbirine gerçekten değer verip sevdiği zaman aralarında bir bağ oluşuyor. Onunla çok samimi konuşmalarım oldu ama asla cinsel ya da flörtsel bir durum olmadı. Bunlar olmasa bile yine de konuşmalarımız samimi olduğu için pek çok kişi sevgili olduğumuzu sürekli düşündü. Yani bu sorudaki cümle pek çok kişi için geçerli olsa da geçerli olmayanlar da var.
Haklısın
Bu soru zaten kendi içinde biraz şüphe uyandırıyor çünkü 'sadece arkadaş' ifadesi çoğu zaman kişinin niyetinden çok, ilişki sınırlarını nasıl algıladığını gösterir. Bence burada mesele, inanıp inanmamaktan çok, o kişinin davranışlarının sözleriyle tutarlı olup olmadığı. Eğer gerçekten sınırlarına sadık, iletişim tarzı dengeli ve başkalarıyla olan yakınlığı sana olan ilgisini gölgelemiyorsa, evet, inanılabilir. Ama davranışları, özel paylaşımları veya fiziksel yakınlığı “arkadaşlık” sınırlarının ötesine geçiyorsa, sözün güvenilirliği düşer.
Kısacası, böyle bir söze güvenmek için sadece dediği yetmez; tutarlı davranış ve şeffaf iletişim şart. Yoksa bu cümle, biraz bahaneye sığınarak elinde suç aletiyle yakalanmaya benzer.
Çok çok katılıyorum
Bir erkek ve kadın arkadaş olabilir, bu her erkekler için mümkün olmasa da. Aralarında çok fazla samimiyet olamaz eğer varsa arkadaşlıktan da öte şeyler yaşanmış, yaşanıyor veya yaşanacaktır. Mümkünse bana duygu beslemesin öyledi zaten sadece zorbalarım 😒
Zorbalamadan yolu kibarca gösterdim. d
Öylesi* düzeltelim. Kibarca mı oldu gerçekten sjdjd
Gerçekte öyle oldu. Ona karşı duygum yoktu zaten
İyi yapmışsın o vakit 😅
Tabi 🤣
Teşekkür ederim yavruşum 🌸🍃
Ah canım, konu hassas bir noktaya değiniyor. Bir insanın niyetine inanmak, aranızdaki güven bağı ile doğrudan alakalı. 🤞 Eğer karşındaki kişi eylemleriyle ve tutumuyla sana sadece seni önemsediğini hissettiriyorsa, geçmişteki samimiyetlerinin sınırlarını bilmek sana düşmez. Ancak bahsettiğin şekilde içten içe bir dürüstlük eksikliği sezdiysen, durup bir kapının arkasında biraz düşünmelisin. Hislerin doğruyu söyleme potansiyeline sahiptir. 🚪🩷
Cevap
45Cevap
Aralarındaki arkadaşlığın ne kadar uzun ve samimi olduğuna göre değişir. İlişkiye başladıktan sonra tanışmış ya da yakın zamanda tanışıklık varsa, hadi len derim jsj
Aklımda deli sorular. d inanmıyorum hiçbir şekilde
Ne gibi sorular jsj
Aklını aç bana sorularını göreyim hsh
Yolla deliliğini hadi jsj
Arkadaş ettiği kişi afedersin yollu
Onun mu
Durum vahim o vakit
Evet onun. Ona karşı herhangi bir duygum yok. Soru da sormam gerekiyor bu yüzden sordum. Yoksa takıldıgim için değil. d
Çok samimi olamaz sevgilisi olan bir erkek. Ben samimi değilim oda olmayacak🌸
💖..
"Çok samimi " ama arkadaş? Yalanlar dolanlar falanlar filanlar.. 😂
Yalanda nirvana yapmış. d
İnanmam. Ben çok kıskanç biriyim gelemem öyle şeylere. Beni istiyorsa hayatında tüm arkadaşlarıyla mesafeli olacak yoksa kendi bilir.
Bunu bana diyen birini yanımda bile tutturmam
Çok samimi olmasını normal karşılamam
Hayır inanmıyorum inanmam..
İnanmış gibi yapsak olmaz mı gadası 🙃
En sevdiğimden
Harika
Hayır ben inanmam tabi ki de
Şunu artık günümüzde çok iyi biliyoruz ki, insan karşı cinste “arkadaş” dediği kişileri aslında sadece günün birinde lazım olur, değerlenir diye yedeklemiş oluyor. Ayrıca evet, bugün arkadaşı olabilir, ama hiç mi kıyafetini beğenmedi, be bileyim giydiği dar ya da açık kıyafetten içeri saniyelikte olsa bir göz atmadı? Mesafeyi aştığınız her ilişki laçkalaşır. Ve karşı cinsle “sadece arkadaşız” diyip geceyi gündüzü geçirip, birbirine her türlü resim atıp, herşeyini anlatmak davetiyedir. Bilinçli ya da bilinçsiz. Kandırmayalım kendimizi, herkes neyden bahsettiğimi anladı bnc.
Külliyen yalan bir adamın hayatında zaman artıracağı fazla kadın olamaz! Aynı şekilde kadın içinde bu geçerlidir
Bir adamın Pusulası tek sevdiği yektir...
İlgiler yönünü değiştiriyorsa ve yönünü kaybediyorsan şaşan rotanın sebebi pusulanın azizliği değildir, yetersizliğindendir o nedenle böyle özgürlük naraları atananların pusulası çok olur, rotaları da her yöne kayar, bu tip insanları barındırmayın hayatınızda...
Katılıyorum
Yani cinsel anlamda ya da her tülü bir temas yoksa ve özelden mesajlaşma ya da sürekli samimiyet hali yoksa ve başbaşa takılma durumu yoksa evet arkadaş olabilirler mesela toplu ortamda herkesin gözü önünde sadece sohbet muhabbet ediliyors evet olabilri ama sürekli özel anlamda da başbaşa kalma ya da özelden sürekli mesajlaşma durumu varsa hayır inanmıyorum
İki cins en fazla sınıf arkadaşı olabilir o da mecburiyetten. Samimiyet kurulursa erkeklerde duygusal veya cinsel olarak çekilme olduğu Akadrmik link'e göre araştırmalarla doğrulandı. Bu durum daha çok erkeklerde yaşanıyormuş. O yüzden arkadaş adı altında gereksiz samimiyeti meşru bulmuyorum. Benim inancıma göre caiz de değil zaten. Yürümeyeceğim kızla gereksiz samimiyet kurmam.
Hayır, pek inanmazdım. Çünkü ‘sadece arkadaşım’ demek kolaydır, ama samimiyetin sınırları olur. Karşı cinsle çok fazla samimiyet, özellikle de duygusal ya da fiziksel sınırların belirsiz olduğu durumlar, ilişkiye zarar verebilir. Eğer biri bana gerçekten sadece bana özel bir duygu besliyorsa, o arkadaşlıkların sınırlarını net çizer. Aksi halde ‘sadece arkadaşız’ lafı, bazen gerçek duyguları saklamak için bir kalkan olur.
Geçenlerde bir erkek platformuna denk geldim. Bu toplumun tabiriyle " kanka" dedikleri kızlarla beraber olmak için neler yaptıklarını okudum. Kızlar da okusaydi bence anlardı öyle çok samimi olunmayacagini
Ben okumadan biliyorum Erkekleri
Sorunun açıklama kısmıni okursanız, anlarsınız
Geçmişte edindiğimiz engin tecrübelere dayanarak hayır. Üzgünüm sevgilim ama zamanında yaşadıklarımdan ders aldım diye bunun biletini sende kesicem. Ya ben, ya onlar.
Aynen öyle
Geçmişte ne olmuş bilemem ama o samimiyetten bi eşşek izi çıkar o yüzden gelecekte bişeyler yaşanması ihtimalini ortadan kaldırmak lazım.. O malum soruyu sorma vakti gelmiştir ya arkadaşın ya ben jsks
Aynen öyle aşkım
Ben bu konularda biraz cahilim herşeyin bir haddi hududu olması gerektiğine inananlardanım mesafe hayat kurtarır.
Ayrıca detay kısmına kesinlikle katılııyorum 👌
💖ball
🌼
Ne alakası var. sksksjd
Buda iş arkadaşı işte ama hangi iş fhg diye düşün
Ben inanıyorum... Bir kadınla bir erkeğin sadece arkadaş olabiliceğine inanıyorum. gerçekten çok sevdiğim bir dostum var abi kardeş arkadaş.. ben sevebildiğim için olabiliceğine inanıyorum.
Herkes sen değil ama..
O yüzden başlamadan bitirmek. Ben bu yüzden başlamadan yolu gösteriyorum
İnanırım. Aksine inananın kalbi geniş bir pez… olması lazım. İnsan sosyal bir canlı. Arap ülkesi de değiliz yani. Kadınlar erkeklerle, erkekler kadınlarla her ortamı paylaşıyorken etkileşim kaçınılmaz oluyor ve bu etkileşim sonucu ortaya arkadaşlık ilişkisi çıkıyor.
İnansam bile o şekilde bir arkadaşlığa izin vermezdim. Bana göre erkeğin kız kankası, kadınında erkek kankası olamaz.
Aynen
Bizde bi laf var.
"Ben horozum, işime bakar, öter geçerim"
İnanıyo dururum, o kişi, nerde lazımsa kullanırım, sonra, müzeye..
Hayatlarınızdan frost geçmediği için hem şanssız hem şanslısınız.
Ben diyorsam doğrudur.
Başkası diyorsa inanmam 🐜
Hade ordan
Aynen aynen sana arkadaşlarınla mutluluklar ben mağaramda mutluyum der döner giderim. Karşı cinsle samimi olan kadın gördüğümde yolumu değiştiriyorum 🥱
İnanmam, mesafe koymayı bilemeyen insanı da hayatıma alamam açıkçası. İlişki huzur vermeli bana kalırsa, sinir stres değil.
Katiyyen inanmam, yemezler diyorum. Sevgilimin veya eşimin kadın arkadaşı olamaz, varsa ben zaten olayı derhâl anlar gereğini yaparım.
''Onlar sadece benim arkadaşım'' cümlesini söyleyerek kendini ele veriyor zaten, inanmak için sebep kalmıyor...
Benden daha çok ilgi gösterirse şüphe ederim ki öyle olsa bile sadece arkadaş karşı cins ile olmasını istemem 😅
Arkadaşlarıyla devam etsin o zaman. Hayatında birisi olan kişinin karşı cinsle çok mıç mıç olması doğru ve doğal değil.
Belki de karşı cins tarafından çok samimi bulunur ama tabi ki hemcinslerimizin geneli sapmaya meyilli olduğu için ben bu durumda istesem de inanamam
İnanırım ama arkadaşlıkları aşırı samimiyse biraz azaltmalarını isterim, yapmıyorsa keyfi bilir, yapıyorsa devam ederim.
İnanmak inanmamak bi yana karşı cins samimi arkadaşı olması ne demektir. Olmaz olamaz. İnansam da kabul etmem. O kadar net.
Ben de asla inanmam ya duygu beslemiştir ya da beslemeye başlamıştır bu kadar basit.
İsterse samimi olmasın arkadaş olsun yine vardır bi halt
Hayır çok samimi bir karşı cins arkadaşa neden ihtiyacı olsun ki kendimizi kandırmayalım…
Genel olarak kadinlara inaamayi tercih ediyorum 😀
Hayır inanmam. Çünkü karşı cinsler arkadaş olarak kalamıyor.
İlerdeki sevgilimin kız arkadaşı olsun istemem
Ben erkeklerin güzel bir kızla olan arkadaşlıklarına güvenmiyorum.
Mesafeli olmalı.
Hayır ister istemez şimdi olmasa da sonra gönül kayıyor, şeytan dürtüyor başka şeyler yaşayabiliyor. Karşı cinsle samimi arkadaşlık olmaz bence.
Tırışkadan nağmeler adlı çalışma..😃
🤣🤣
Genel olarak karşı cinsin sözlerine pek inanmam 😅
En mantıklısı
Karşı cinsle çok samimi cümlesinden sonra inanmamaya başladım bile.
Valla samimiyetini koruyup sınırını çizecek
Yok ama konuşuyor hâlâ. Ne yapardin?
kadınlara erkeklerden arkadaş olmaz inansam dahi karşı tarafın niyetini biliyoruz sonuçta
Başıma geldi ve aldatıldım 🤠👍🏻
Bak bak işte. d
İnanmayın kardeşim erkeklerin bu söylediklerine. d
İnanır mıyım? aslaa güvenir miyim aslaa. d
Ben bunu yiyemiycem testo taylan
ne benim ne sevgilimin karşı cins arkadaşı olamaz
Hiiç işim olmaz yallah tırrek der yollarım
Samimi olan herkes sevişmez
Olabilir ama gerçekten seven ztn kendi çekilir
Külahıma anlatsın
Olabilir yanii neden olmasın
Karşı cinsle samimi olan erkekten uzak dururum
Çok samimiyse orada bir sıkıntı vardır : ))
Hayır kesinlikle inanmam.
Hayır inanmam, mesafe olmalı her zaman 😊
Gitsin başkasına uydursun o yalanları yemezler
Genel olarak kıyameti koparırım😌
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?