Sevgilinin karşı cinsten arkadaşları olmasını sorun eder misin?

Samimiyet çok olmadığı sürece sorun yok. Olabilir.
Sorun ederim. Geniş davranamam bu konuda
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Yok yaa sorun etmem😳😳gayet normal olabilir 😱😱ben ve sorun etmek 😠😠
Fevride değilim ben gayet sakinim 🤕🤕bişey olmaz😤😤kıskanç değilim ki ben🤬🤬
Eğer kardeş duzeyindeyse etmem
Etmem
Sorun tabiki.
Kıskancımdır ancak bir gün sevgilim olursa onun hiçbir şeyine karışmam. Çünkü sevgilim serbest iken "benim açımdan" doğru şeyleri yapıyorsa sevgilim olarak kalabilir. Benim onu kısıtlamam demek onun kendi doğrularını yapamaması demek. Benim doğrularımla onun doğruları uyuşmuyorsa, ilişki yanlış bir ilişki demektir. Bunları şunun için anlattım;
Karşı cins arkadaşları olmasını, aralarındaki ilişkiye göre sorun ederim ya da sorun etmem. Hiçbir karşı cins arkadaşıyla aşırı samimi olamaz. Olamaz dediğime bakma, buna karışırım anlamında söylemedim. Yine karışmam ama hayatımda da barındırmam. Benim sevgilim olacak kişi, ben kendisine demeden bu tip şeyleri yapmaması gerektiğini bilmeli. Ben kendisini uyardıktan sonra bir anlamı yok.
21ci yüzyıldayız be... Normal tabiki, yani neden bazıları bunu sorun ediyor anlamış değilim... Başka şeylerde "biz arap mıyız" diyorsunuz, e madem neden karşı cins arkadaş dert oluyor anlamış değilim hala... Belki de bazılarının özgüven eksikliği var, belki de arkadaşları daha yakışıklı/güzel diye mi? Bi salın ya
Sorun olur normalde bakmıyorum içinde yaşadığımız bu pislik devirde kurda kuzu emanet etmezsin ya kurdu çeker vurursun ya da kuzuyu yanından ayırmaz adeta kangal gibi dolanırsın ortalıkta ve evet bu kadar basit.
Resimdeki anime ismi ne acaba😅😍
Ederim eğer beni tanistirmazsa ederim. Önce benim tanıyıp elekten geçirmem lazım ondan sonrasına bakariz
Hayır etmem. Arkadaşlarıyla arkadaş çerçevesinde iletişim kuramayacağını zannetmiyorum. Samimiyeti abartan karşı cinsine tutumuna bakarım. Bu konularda güven problemim yok.
En fazla kuzenleri olabilir karsi cinsten arkadasi ama mesela varsa bile onunda sevgilisi veya esi varsa 4 lu olarak takilmak gezmek isterse pek sorun etmem
Etmem çünkü benim de karşı cins arkadaşım var ve ben arkadaşlığımı bitirmediği sürece baki kalacak türden ,
Sevgili ile arkadaş ayrımı yapamayanda ilişki yaşamasın
Karsi cinsle aramda arkadas olsam dahi, bir mesafe, bir saygi olur, bir erkek arkadasim samimiyeti olmaz, bunu sevgilimdende beklerim eger olmuyorsa sevgilim olmaz. Atesle barut yan yana durmaz.
sana kız arkadaşlarınla konuşma der ama o erkek arkadaşlarından vazgeçmez , eğer geçmiyorsa sen ondan geçeceksin.
Akraba veya ailesi ise sorun yok ama öyle çok işe bundan başka sorun olur. Çünkü benim karşıt cins çevrem fazla olmaz.
Samimiyet Tabii ki de önemli ölçüyü bilmeli insan benim için sorun olur gerçi kıskanırım
Benden önceki arkadaşları yine neyse de benden sonra öyle samimi arkadaşlık vs kabul etmem ben
Etmem sadece evlenince olmaz olacaksa da senede bir merhaba, merhaba
Mümkünse evlenince de olmasın ya fikrimi değiştirdim devir kötü tanıdığım kişiler hep bu yüzden kocalarını aldattı ben evliyim aldatılmak istemem başkası da istemez ne ikmet ise kadın geliyor 1 konuşma ile oğlanı kendine bağlıyor sevgili oluyor karısını ya da sevgilisinden ayrılıyor
Is arkadaslari , o da sadece is yerinde kalmak kaydiyle olabilir.
Arada bir sınır olmalı.
O sınırı koruduktan sonra beni çok rahatsız etmez bu durum
Evet sorun ederim olmasın karşı cins arkadaşı hemcinsleri yok mu bu adamın arkadaş olarak
En İyi Kız Görüşü