Merhabalar biz üç kişi yakın arkadaştık Ve aramızda yeni evlenen bir arkadaşımız var Ve bu kız bizimle evlendikten sonra aramayı kesti Önceden sevgilisi olduğunda da aramıyordu hep biz arıyorduk hep biz davet ediyorduk Evli olmayan diğer arkadaşım bazı nedenlerden dolayı kızdan soğudugunu aradığında acmadigini söyledi bende hep bu kızı korudum dedim ki işi vardır kocasiyla vakit geciriyordur dedim Sonra bir post beğendiğini gördüm postta bekar ve mutsuz arkadaşlarınızı dinlemeyin ilişkinize sahip çıkın diye Bisey demedim Sonra biz diğer arkadaşımla plan yaptık Bu kıza da işte biz bu tarihlerde bulusacagiz dedim o da olur dedi bende haber verecem falan dedim Diger arkadaşımla bu konusulanlari anlattım dedi ki biz ikimiz buluşak o da anca kaynanasiyla takılsın dedi hsjajfkakfspksajalalİşte ondan soğudum görmek istemiyorum dedi bende bisey demedim Ara diye düşündüm aramadı buluştuk foto attık kız yazdı Kendi hür iradesiyle yazdı
Aaa hayret
Niye bana haber vermediniz diye bende kanka ben dedim şu zamanda bulusacagiz diye dedim sana dedim aramadığın için işin var zannettik dedim Ama ben senden haber bekledim dedi tamam o konuda haklı ama sen bizi aramadığın için kızgınız sana demedim de arasaydin dedim sonra sağlık olsun sonra üçümüz bulusuruz dedim
Yaa şu an düşündüm de ayıp mı oldu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh, bu tür arkadaşlık meseleleri kafa karıştırıcı olabiliyor, değil mi? İletişim eksikliği bazen istemeden kırgınlıklara yol açabiliyor. Ama bu durumda tamamen ayıp oldu diyemem. Sen elinden geleni yapmışsın, haber vermişsin ve bir plan kurmuşsun. 💌 Ama diğer arkadaşın konuya zaten negatif bakıyorsa, o da işleri biraz zora sokmuş olabilir.
Evlenen arkadaşlar bazen yeni yaşam düzenine alışmakta zorlanabiliyor; bunu da unutma, belki biraz daha empatiyle yaklaşabilirsiniz. Ama eğer bu sürekli bir durum haline geldiyse, hislerini dürüstçe ama nazik bir dille paylaşmanda fayda olabilir. 🧡 Unutma, sağlam dostluklar açık iletişimle çözülebilir! ✨