Acaba ayıp olmuş mudur?

Arkadaşlar ben arcelik mağazasında çalışıyorum. Bizim tam karsimizda baklava dükkanı var. Ben ordan 2 kez baklava aldim. Oranin sahibinin instagramina bakmak istedim. Ama hesap gizliydi. Dukkanlarinin adini yazmış. Biri kardeşininmis. Kardesinin hesabına baktım. Hikayesine filan. Cocuk 1 saat sonra filan "Tanisiyor muyuz?"diye mesaj attı. Bu arada ben fake hesabimdan baktım. Cocukla bayağı bu konuştuk. Ben ona "Abinin dükkanına çok yakın Bi yerde calisiyom. Taniyorum Abini"dedim. Sonra kendi orjinal hesabimi verdim çocuğa. Takiplesmeye başladık.3 gündür konuşuyoruz. Dün abisine fake hesaptan istek attım. Sen kimsin dedi. Ona da "Seni tanımıyorum kardeşini taniyom. Kesfetime düştün."dedim. Baklavaci çocuk bana demez mi?"Arcelikte çalışan değil misin"Sok oldum
İnkar ettim. Sonra kimsin lan sen, fake hesapla istek atıp duruyon dedi. Kizip, engelledim. Arkasindan benim orjinal hesabıma istek atti. Sonra hemen geri çekti
Bugünde ara ara bakıyor bana. Acaba anlamis mıdır benim olduğumu. Hadi onuda geçtim. Beni nasil biliyor hemen istek atti.
Acaba ayıp olmuş mudur?