Arkadaşlar ben arcelik mağazasında çalışıyorum. Bizim tam karsimizda baklava dükkanı var. Ben ordan 2 kez baklava aldim. Oranin sahibinin instagramina bakmak istedim. Ama hesap gizliydi. Dukkanlarinin adini yazmış. Biri kardeşininmis. Kardesinin hesabına baktım. Hikayesine filan. Cocuk 1 saat sonra filan "Tanisiyor muyuz?"diye mesaj attı. Bu arada ben fake hesabimdan baktım. Cocukla bayağı bu konuştuk. Ben ona "Abinin dükkanına çok yakın Bi yerde calisiyom. Taniyorum Abini"dedim. Sonra kendi orjinal hesabimi verdim çocuğa. Takiplesmeye başladık.3 gündür konuşuyoruz. Dün abisine fake hesaptan istek attım. Sen kimsin dedi. Ona da "Seni tanımıyorum kardeşini taniyom. Kesfetime düştün."dedim. Baklavaci çocuk bana demez mi?"Arcelikte çalışan değil misin"Sok oldum
İnkar ettim. Sonra kimsin lan sen, fake hesapla istek atıp duruyon dedi. Kizip, engelledim. Arkasindan benim orjinal hesabıma istek atti. Sonra hemen geri çekti
Bugünde ara ara bakıyor bana. Acaba anlamis mıdır benim olduğumu. Hadi onuda geçtim. Beni nasil biliyor hemen istek atti.
İnkar ettim. Sonra kimsin lan sen, fake hesapla istek atıp duruyon dedi. Kizip, engelledim. Arkasindan benim orjinal hesabıma istek atti. Sonra hemen geri çekti
Bugünde ara ara bakıyor bana. Acaba anlamis mıdır benim olduğumu. Hadi onuda geçtim. Beni nasil biliyor hemen istek atti.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet olmuştur bence
Ney olmustur
Abi kardeş herşeyi paylaşıyor 🤣 cidden bunu tahmin etmeyecek kadar saf misiniz
Cocukla aramizda bisi mi varda paylaşacak.
Var ya da yok. hos sev boşandım diye kandırılan birisin 🤭🤭 sana bunu nasıl anlatabiliriz ki🤭
Amann ne komik zeka küpü
🤭🤭🤭
bence tahmın ettı farkındalar keşke bırısıne ataydın ikisini neden yaptın
İkisine atmadım ki. Ben önce fake hesapla kardeşiyle konuştum. Sonra onu orjinal hesabıma çağırdım. Abisinj tanıdığımı, komsu oldugumuzu söyledim.
abısıne soylemış o zaman
Nasil söyledi iste. Acaba sizin karşı dukkandaki kızla takiplesiyom mu? dedi. Yoksa fake hesaptan yazinca bu kız kim diye sordu mu
sormuştur oda soylemiştir
takıp edermısın
İstek atıp niye geri çekti o zaman
anlasın dıye takıp edermısın beni
Knk şimdi rahat ol anlamıştır ama sende inkar etme deki ben baklavalarınizi seviyorum de sayfanıza bakarkende altta önerilere elim yanlışlıkla değdi de
🤣🤣🤣
Knk o çocuk seni artık kendine aşık olarak görüyor geçmiş olsun
Hahaha. Oldu
Kızım sende manyakmisin fakeden yazmıştın zaten fake hesabını en başta kapatacaktin olay bitecekti
Lan manyak. Niye kapatayım. Zaten çocuğu orjinale çağırdım. Orjinal hesaptan takiplesip konusuyoz
yakında ikisi ile olursun
Hihi oldu canim
çünkü her ikisine de gönlün var senin :)
Yav he hee. Sacmalama
böyle diye genelde dediğimi yapar çünkü önce abi ile muhabbet etmek istedin sonra başka bir şeyde kardeşi çıkıyor onun ile konuşuyorsun
Yooo abisiyle tanisiyom zaten
Ne alaka
peki ama abisini arar iken kardeşi ile konuşmaya başladın doğru mu
Abisini aramadim. Ben zaten gördüm hesabini. Gizliydi hesap. Biosuna isyerlerini yazmış. Bi tanesi kardesininmis. Kardesinin hesabına baktım. Hikayeye bakınca cocuk geri dondu
o zaman hangisi hoş biri ise ondan yola devam et
Tmm🤣🤣
baktın olmuyor diğerine geçersin ben zamanında öyle yapmıştım önce ablası ile çıktım sonra kardeşi ile :)
e kardeşi söylemiştir nereden bilecek
Tamamda bizim takiplestigimizi, daha doğrusu orjinal hesabimi nerden biliyor? Birde fake hesaptan yazarken hemen nasıl sen arcelikte çalışan misin dedi.
Çok belli etmişsin
Yok yaa. Ne belli etmesi
Seninle yatmak istese napcaksın
Offf akliniz hep orada
Hepimizin orada sen nerde yaşıyorsun?
İstanbuldaysan sana yardım edicem
Seninle bir gece geçirmek için hayatımdan bir kaç günü feda edebilirdim :))
Çok güzelsin ya keşke fiziğinide görebilsem