- 1.80 üstü boy
- Geniş omuzlu, kaslı, kalın ense ve kalın kollu hafif göbekli vucut yapısı
- Esmer, kıllı
- +25 yaş
- Bebek gibi sevecek ilgiye boğacak
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)10 ayAslında ne kadar çok kişinin kriterine uyuyormuşum ama denk gelemiyoruz işte 😅 Özellikle uzun boy istiyorum diyenler için 191 boyum, sakalsız yüzüm ve beyaz ile buğday arası tenim var. Karakter, ahlak, efendilik olarak bunu diğer insanlar da onaylıyor. Gel gelelim karşıma kimse çıkmıyor. Benim istediğim ise iç güzellik olarak kendim gibi olsun, dış güzellik olarak sadece saçlara aşırı önem veriyorum. Hafif dalgalı olsun yeterli. Benim sevdiceğim nerelerdesin sennn 😅
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
10 ayEvrene partner değil eş sipariş ederdim.
*Müslüman Türk kadını olsun. Müslüman olması şart. Çocuğumun İslâm bilinci ve ahlakıyla yetişmesini istiyorum.
*Kapalı ve üsturuplu giyime sahip olsun. Çünkü KIYAFET ERKEĞİN TARZI, KADININ KİMLİĞİDİR. Bir kadın, üzerindeki kostüm neyse o yolun yolcusu ya da yollusudur.
* Bireysel sosyal medya hesabı olmasın. Benimle ikimizin beraber çekilmiş pp resimleri olsun.
*Hiçbir işte çalışmasın. Çalışmaya da niyeti olmayan tembel bir kadın olsun. Yemeği de canı isterse yapsın.
* Sadakatinden etmeyeceğim kadar güvenilir olsun. Bir kadında önem verdiğim şey üsturuplu kıyafet, güzel ahlak ve sadakat..
Güzel olup olmaması önemli değil. Ben best model bir erkek değilim sonuçta. E zengin de değilim. Tek isteğim yüzümü kara çıkaracak, başımı öne eğdirecek, namusuma halel getirecek bir şey yapmaması...
21 Yorumla- 10 ay
*Müslüman Türk kadını olsun. Müslüman olması şart. Çocuğumun İslâm bilinci ve ahlakıyla yetişmesini istiyorum.
Türk kadını olmalı. Ben de bir Türk anne babanın evladıyım. Çocuğumun melez olmasını istemem.
- Başkalarını önemseyerek kıskandırarak ilişkiyi ona göre kurmak yerine gerçekten sevmek sevilmek için ilişki kuracak biri olması
- Yeri gelince küçük bir prensesten farkı olmaması ve yeri geldiğinde ise kendini sözlü olarak savunabilmesi (ben olmasam da)
- Çocuğumuz olursa eğer zamane anneleri gibi önemsemez tavırlarının yerine çocuk olduğunu bilip ona harika bir hayat bahşetmesi
- Zor zamanlarda birbirlerimizin yanında olmamız. ve bunu egoya çevirmemesi
- Saygı ve sevgiye önem veren biri olması
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
10 aykarşılıklı duygu besleme
uyum kafa dengi
yanıma yakışsın ben yakışıklı bulayım gözüme Yunan tanrısı gibi gözüksün kafi
böyle toksik olmayan incitmeyen
bi zahmet hem parası olsun bonkör olsun jest severim
(çok şey mi istiyorum vgbgnvbv bi bulamadık ya)
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
10 ay
Ah Aysunur, evrene sipariş vermek güzel bir hayal ama biliyorsun ki evren her zaman ihtiyacımıza göre gönderir; istediğimize değil. 🦋 Enerjini yüksek tut, karşına çıkacak kişinin fiziksel özelliklerinden çok ruhunu hissederek seveceğine eminim.
Ama sana eğlenmek için oynayacağın bir oyun gibi bak diyorum. Yüksek titreşimlerinle bu listeyi oluştururken, gerçekten istediğin duyguları da ekle. Çünkü o duygular, sizi birbirinize çekecek güçlü bağlar oluşturur. Sevgi, samimiyet ve uyum her zaman en önemli detaylardan 🌙✨10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
72
Cevap
122Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kıvırcık saçlı olsun, yüzü de güzel olsun yeterli. 8-10 tane kritere gerek yok.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 10 ayolgun ve büyük bir kadın olması
10 Yorumla Böyle kriterlerim yok, ve hiçbir zaman olmadı, olmaz. Kişinin yüreğinde taşıdıklarıdır benim kriterlerim.
1-Vatanına , milletine, atamıza ve tarihimize ne olursa olsun canını hiçe sayacak kadar bağlı ve sadık olmalı, benim için en önemli kritedir, güvenden bile önce...
2-Sadık ve her koşulda sonuç ne olursa olsun dürüstlük
3-Yalnızca bana karşı değil, ailesine ve çevreye karşı, hele ki hayvanlara ve doğaya karşı da duyarlı ve özverili tutum sergileyen
4-Saygılı ve büyüğünü küçüğünü bilen
5-Anlayışlı, empati yeteneği kuvvetli olan, merhametten yoksun olmayan
Bunlar bir şahısta varsa dış görünüşn zerre önemi yoktur benim için, bunlar zaten kalbime girmesi için oldukça yeterli sebepler.
515 Yorumla- 10 ay
He he bu huylar varsa 160 boyunda dişleri saçları dökük kıllı birini kabul eder misin yani
- 10 ay
@Herelelele Sizin gibi yalnızca dış görünüş çerçevesindeki bir ilişki arayışında olmadığım için benim için sorun olmaz, hijyen olduktan sonra 160 da olabilir saçları dökülmüş de olabilir dişlerinde sorun da olabilir yüz hatları da bir manken gibi olmayabilir. Bunların bazısı değiştirilebilecek şeyler, bazısı ise doğuştan gelen sebepler doğrultusunda oluşan durumlar ve bu doğuştan gelenlere göre asla yarglamam kimseyi, bunları onlar istemedi ne de olsa. Ruhu kararmış biri olacağına, saçı dökülmüş ama temiz ruhlu güzel yürekli biri tercihimdir emin olun.
- 10 ay
Ben dış görünüş aramıyorum ama tipsizim ucubeyim cüceyim İshalli bokka benziyorum boyum 165 diye beni kimse sevmiyor beni görünce kızların midesi bulanıyor kusmaya gidiyor
- 10 ay
Oyle deme dostum bak beni seven genelde tipim icin sevdi ve ikbal hanımın düşüncesine hayran kaldım. Yani şöyle düşün senin gerçekten senin kalbin icin seven birini bulma ihtimalin daha yüksek olabilir. Allaha dua etmek gerek. Allahtan bizi cennete girmemize vesile olacak hanımlar nasip etmesini iste yoksa ne guzeller gördüm.. ayrica kendini sürekli gelistir ilim ogren kültürünü arttır spor yap vs vs. Ben de uzun değilim ama inan uzun boyululardan daha fazla dikkat çektim. Ozguvenli ol. Her sey tip değil..
- 10 ay
@Levent751 teşekkür ederim, hayatımda
ve gönlümde yer edinen biri var @Kirmizizevk - 10 ay
@ikbal3406 Ne güzel güvendiğin birisinin olması onu etiketliyor olman ben burada düzgün birine denk gelmedim sizin için her şey gönlünüzce olsun mutlu olsun birlikte olun ben gidip ağlicam bir köşede
- 10 ay
@Güzelbirkız_34 Dua etmek gerek nasip..
- 10 ay
@Güzelbirkız_34 çok çok teşekkür ederiz , umarım öyle olur çok sağolun gerçekten, dilerim kalbinize yakışır biri çıkar karşınıza ❤️
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kafası çalışan, güzel espri patlatan 🤓 Beni ben yapan her halimi seven ❤️Sakin, sadık, huzur veren enerji taşıyan. Dış görünüşten önce iç güzelliği ön planda tutan ✨ Maceracı, hayatı beraber keşfeden. İyi yemek yapan, temizliğe ve hijyene çok önem veren.
Fazla yazdıysam bonusum olsun 😏🤌🏼
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
10 ayKalın ense ne ya o da yeni mi çıktı 🤣 ha öyle biri seni bebek gibi sever ilgiye boğar bekle 🤣
41 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. - 1.85 en az. Çünkü ben uzunum,
- Zeki ve özellikle matematiksel zekası yüksek olan birisi,
- Benim maddi durumum iyi ve karşımdakinin de iyi olması,
- Kılsız, baby face ve yakışıklı,
- Sağlık sorunu olmayan ya da az olan birisi bla bla...
Bu liste sonsuza kadar uzar. Özetle adam gibi adam olsun. Elf ya da Roma sütunu da olabilir 😂21 YorumlaYanında ben yokken ben varmışım gibi davranacak
Sözlerimi onemsiyecek
Kişisel alanıma müdahale etmeyecek
Esprili yeri geldiğinde ağır başlı
Zeki sorgulayan gelişi güzel yaşamayan
Sorumluluk sahibi
Merhametli kişilere karşı saygılı
Dürüst
Sadık
Yemek yapmasını bilen
Empati kurabilen
Hafif kıskanç olabilir aşırısıni çekemem falan filan çok var 😄😄 yalnız kalacağımı biliyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ay1. 173 üzeri boy
2 . Siyah saçlı siyah gözlü ( kahve göz de olur ama koyu kahve ) saçta esneme yapamam siyah olacak illah saçı ten rengi beyaz olsun esmer olmasın belki buğday olabilir ama siyah tenli asla olmasın
3 temiz olsun takı taksın düzgün takılar filan
4 beni bebeği gibi sevsin bana çok aşık olsun adeta tapacak sekilde benim için gerekirse hatta gerekmezse bile olsun istiyorum
5 zengin olsun bonkör olsun bana zengin olsun çok zengin olsun asirii zengin olsun
11 Yorumla
Cevap sahibi10 aySakallı demeyi unuttum
Gizli Üye(18-24)10 ayHocam ilk maddeler okeyde en son madde sizin kendinizi sevmenizle ilgili. O açligi kimse kapatamaz kendinizden baska. Kendini sev kendinle ilgilen ama bunu dogru sekilde yap ego ile karistirma.
Birde ilgiye bogulmak isteyen biri ilgiye boguldugu an ilgiye bogan kisiye tekmeyi basar , o yuzden basit ama muhim bir konu. Neyse , biraz daha buyuyup olgunlasmaniz dileği ile.
Ben ne dilerdim, kendim gibi biri, olgun, agirbasli, oturakli, saygili, guclu, duygusal olarak kontrollu , zeki, ve fiziği iyi biri isterdim. Daha cok kendim gibi biri yani.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ay*Özgüvenli, "ben hallettim" erkeği
*İletişim becerisi yüksek ve çözüm odaklı
*Maddi gücü yerinde olsun bu da bir erkek için güç göstergesidir lüx için değil..
* 25 yaş üzeri
*1.75 üzeri boy olsa kafi
*Üni. eğitimli ya da kendi işinin sahibi (bende üni. mezunuyum)31 Yorumla
Cevap sahibi10 ay7. Maddeyi de ekliycem en önemlisi prenses olmayan. "Eril" bir adam.
10 ay1. zeki
2. empati yetisi güçlü
3. ogrenmeye açık
4. her zaman pozitif
5. seksi
70 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ay- Benim karakterimde olsun, sadece bendeki yokuş huyu olmasın ve korkutuculuğumla barışık olsun.
- Fiziği benimki gibi çekici olsun ama daha kaslı ve benden yaklaşık 5 cm daha uzun olsun.
- Benzer kafa yapısında olsun ve ondan zeki olduğumu kabul edip yolu göstermeme izin versin.
10 YorumlaBiraz fazla nokta atışı olmadı mı bu ısmarlama 😅 Bu kadar belli etmesen mi bana aşık olduğunu
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
10 ay1 tane japon olsun
İkincisi Venezuellali. olsun
Üçüncüsü tam siyahi olmayan, çikolata renkli fit 1.70 boylarında Afrikalı olsun.
4. Cüsü sarışın uzun boylu 55 kiloda Ukraynalı olsun
5. Cisi ise cıtayi yukseltiyorum uzaylı eli yüzü düzgün degişik düğüşük olmayan hoş bir şey olsun 😁
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı. Böyle takıntıları olmayan
Beni karakterim ve kişiligim için seven
Zeki hazır cevap tripsiz Çocuk ruhlu
Her ortama uyum sağlayan
Aşkla bakan gözleri hep bana sadık kalacak
10 Yorumla
10 ayKarakterli
Zengin
Çok iyi bir aileden gelen Soylu
Beni çok seven bana çok aşık
Yatı katı olan Uçağı olan Birine talibim40 Yorumla
10 ay- Renkli kalın dudaklı
- yapılı (orantılı kas yeterli)
- dominant ama sözde değil. Mıymıntı adam sevmem
- uzun boylu
- AKILLI
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 630 cevap paylaştı. 1. Zeki
2. Kendini geliştiren kültürlü
3. Kol kası ya da geniş omuz jdhd (tercihen sporcu)
4. Merhametli
5. Kıymet bilen
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ay- Yakışıklı
- İyi bir işe sahip olmalı (çünkü her geçen gün geçim derdine düşmek istemiyorum)
- Ahlaklı
- İmanlı
- Hanımcı
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ay•kesinlikle mavii gözlü
• boyu biseksenlerde olursa iyi ya
• yabancı dil bilmesi gerek biraz kültürlüde olursa iyidir
•kendine saygısı olmalı ve ortamda bı ağırlığı olsun
• dürüst ve ciddi olsun.30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ay180 üstü
Problem çözebilen
Sorumluluk alabilen
Esmer ya da kumral
21cm32 Yorumla1,90
İyi huylu
Bir de yatakta iyi olsun tamam.
Bu 3 seçenek yeter😂😂😂42 Yorumla- 10 ay
@Çorumluspurting Aynen kanka.
- 10 ay
osama bin ladin tam senlik
Gizli Üye(30-35)10 ay-her şeye doymuş sadece bana aç
-gözü benimle bürünmüş dışarıya kapalı
-fiziksel olarak her koşulda yanında ufak kaldığım
-maddi açıdan her istediğimizi yapacabilecek güce sahip olduğumuz
-sadece bana karşı temas bağımlısı ve gıdıklamaktan zevk alan00 Yorumla
10 ayTek kelimeyle bayıldım bi de master olsun tamam yani daha ne
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 961 cevap paylaştı.
10 ayMerhametli
Anlayışlı
Sigara içmeyen
Sadık
Çalışkan30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayBu sandıkların bende mevcut. Ama göbekli sayılmam pek. baklavamsi
113 Yorumla
Cevap sahibi10 ayÜst kısım sert baklava alt kısım tam sekillenmedi
Cevap sahibi10 ayGerci herkesde aynı yemek yiyince bi minik göbek olusur
Cevap sahibi10 ayKalın korkutur mu?
Cevap sahibi10 ayAci esigin iyi mi
Cevap sahibi10 ay4 5 den sonra itme..
Cevap sahibi10 ayYanlış hatirlamiyorum dimi? ozamanlar küçüktün diye mi?
Cevap sahibi10 ayAciyor diye yarim bıraktığın?
Cevap sahibi10 ayCanin acidi diye saçını okşayarak teselli etti mi? olgun erkekten beklentin de bu mu?
10 ay180 üstü boy , kumral, sayısal zekaya sahip, sadık, romantik
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı. Ciddiye alip cevaplayan bir erkek yok butun kizlar metiyeler dizmis lafa gelince erkekler dis gorunuse bakar sizin ben beyninize kurban olim masallah hepsinin de ilk madesi 1.80 boy bunu diyenin boyu da 1.60 🤣🤣🤣 harbiden malsiniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 26,9b cevap paylaştı.
10 ayBitter olmayan cikilata tenli menekşe gözlü uzun kıvırcık saçlı geniş omuzlu 180+ boylu yuvarlak belirgin hatları olan eli beli dili kuvvetli koluma takınca yakışacak duvara vurunca yapışacak haşin dinamik sert hatun olacak
02 Yorumla- 10 ay
Böylesini isteyen de ilk defa görüyorum, erkekler beyaz tenli dişi kadınları beğenir genelde. Sizinki bayağı olmuş
- 10 ay
@CoffeeBrownn zevkler ve renkler tartışılmaz derler
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. sarışın saçları, mavi gözleri ve beyaz teniyle doğal bir çekiciliğe sahip, bakımlı ve temiz, güvenilirliğiyle huzur veren, empatiyle seni anlayan ve hem mutlu günlerinde hem zor zamanlarında yanında durup destek olan kişidir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
10 aybizde ince bek iri gögüs seftalı vajınalı beyaz tenli kumral iri gözleri dolgun dudaklı isterdik ama insan olmasını birazda bakımlı olmasını tercih ederim böyle bi kadının olmuycagını olsada bize düsmüycegini bilecek yastayım
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 989 cevap paylaştı.
10 ay- Hamarat
- Zarif
- Yapıcı
- Sadık
- Dürüst
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ay175 üstü boy.
geniş omuzlu, beli ince, bacak boyu uzun, hafif kaslı, açık tenli
kumral, kılsız
25 yaş üstü
kendini geliştirmiş, destekleyici ve samimi biri.
15 Yorumla- 10 ay
Açık ten dışında beni tarif etmişsin 😆
Cevap sahibi10 ayaçık ten en önemlisi
- 10 ay
Sorma, koyu ten kadar sıkıntılı bir şey yok. Azıcık güneşe çıkınca hele davulcular gibi oluyoruz 😅
Cevap sahibi10 ay@Demirrsözz boyun kaç?
- 10 ay
Önemi yok
10 ayEvren kim, site görevlisi falan mı sdfsdf 😃 ben ellerimi açar Allah'a dua ederim her zaman nett 😃
10 Yorumla
10 ayBenim hoşlandığım adam Kazakistan Cumhurbaşkanına benziyor hiç öyle hayal etmiyordum oysaki😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
10 ay5 maddeye de onun adını yazarım eheh romantik beni
10 Yorumla
10 ayMavi gözlü- yakışıklı- fit- eğlenceli- sadık
10 YorumlaMerhametli olsun
Anlayışlı olsun
Sadık olsun
Sabırlı olsun
İyi günümde kötü günümde yanımda olsun.
Yüzü güzele 40 günde doyarımda gönlü güzel 40 yılda doyamam.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 ayResmen beni tarif etmişsin. Bende hem kaslı hem hafif göbekliyim ama bu göbeği eritme peşindeyim. Yorumunu görünce acaba böyle kalsam mı dedim😅
01 Yorumla- 10 ay
Bu arada bende 5 madde sayayım
Beyaz ya da açık bir ten
Dolgun kalça-meme
Konuşkan , ilgili, eğlenceli, neşeli birisi
istekli ve doyumsuz biri 🥳👍
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Alfa betta sigma hepsi bir yana , sokağın ortasında bir muzik duyunca "gel dans edelim"dediğimde mızıkçılık yapmayan biri olsun , yanında da ben bir ömür el-ele.🧸💗
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
10 ayMental olarak olgun, merhametli, bakımlı, sarışın ya da kumral, fazla kısa olmayacak. İlk aklıma bunlar geldi ama çok var benim kriterim, yaş konularına giremedim daha
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Böyle bir şey olsa yeterli asdjddk
00 Yorumla
10 ayRecev ivedik gibi kıllı değilim ama 🤣 1.94 olarak 1.75 üstü renkli gözlü beyaz tenli 20 yaş üstü bir kızçe lazım siparişe kaldıysa o işler mümkünse bizim oralardan balkanlardan olsun 😎
00 YorumlaBeni tarif etmişsin sanki..
- Esmer
- 1.65+
- Zeki
- Ince yapili
- Yaramaz
Benim kriterlerim böyle sanirim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayİlgimi anlayacak kadar zeki ve karşılık verecek anlayışlı bir kadın
genç olması
biraz çekingen olması
bazen benle inatlaşması ki ben onu sakinleştireyim
bir de güler yüzlü olması
04 Yorumla
Cevap sahibi10 aycinsellik anlamında mı?
Cevap sahibi10 ayHmm onu buradan yazamam. Biraz sert gelir modlara ağlaşırlar hemen :D
- Aşk İlişkileri konusunda 792 cevap paylaştı.
10 ay• ayva göbekli
• hafif esmer
• yine ayva göbekli
• fiziksel ölçüleri kadın gibi olsun
• yine ayva göbekli olursa ne güzel olur06 Yorumla- 10 ay
Ne zaman küstük biz
- 10 ay
Güzel bir sabahtı
- 10 ay
İyi ama sebep neydi ve ben neden güzel bir şekilde ayrıldık diye hatırlıyorum
Gizli Üye(30-35)10 aysarışın ya da kumral, beyaz tenli, benden uzun ve üçgen vücutlu, hem Atatürkçü hem de dinine bağlı, yetişkin olabilmiş, en fazla 33 yaşında bir adamla ömür boyu evli kalmak ve bol bol seks yapmak.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayBeyaz tenli sarışın olsun,
180 cm ve üstü boyda olsun,
Dırdır etmesin,
İtaatkar olsun,
Dini bütün Müslüman olsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayBen ilk madde olarak
" Memnun kalmadığımız zaman geri iade garantisi" isterdim.
Gerisi teferruat 😎
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
10 ayTrendyol dan ürün mü sipariş ediyoruz belli bı kriterim yok insan olsun yeter ( nefes alsın Yeter değil 😅)
10 Yorumla
10 ay- Kariyer hayatında başarılı hırslı
- Beni maddi manevi şımartan
- Boylu poslu
- ağırbaşlı
- her işimi halleden, cevval
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 660 cevap paylaştı.
10 ayYorumları okumaya geldim 🤧
Millet kafayı yemiş 🤣🤣🤣22 Yorumla- 10 ay
Ahah ağzına sağlık, en iyi yorum :)
- 10 ay
Paralel evrende hayaller 🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı.
10 ayTüysüz ve gobeksiz bebek yuzlu ve benden güçlü olsun 🙂
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. 170+
İnce belli fit vücut
Lazerli
Yüzü gözü güzel olsun bu kadar yeter 😄
Evren bana bunu göndermezsen adam değilsin..00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı. Kısa boylu en fazla 1.59
Kısa saçlı
Minyon
Gözlüklü
Baliketli 🤣😂🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ay1-78 / 1.83 boy/40- 43 yaş
Koyu kumral - kahve göz- sakalsız cilt yüz
Mühendis
Evlenip ayrılmış çocugu yok
Kadınlardan ümidi kesmiş , her açıdan tüm ilgisi sonsuza dek bende10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı. Allah'tan dilemeyip de evrenden yardım dileyen müslümanların haline acıyorum 😒
10 Yorumla
10 ayDerin bakışlı, güzel gülüşlü, esprili ve kaliteli konuşan, zeki, karakteri..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ay155 boy
48 kilo
Mavi gözlü
Küçük veya orta memeli
Aşırı sadık10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
10 ayKadın evrene torbacı sipariş etmiş.. işte size kadınlarının çoğunun vizyonu …
10 Yorumla - Devamını Gör (134)
Devamını Gör(179)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evrene partner sipariş vereceksiniz. 5 madde hakkınız olsa listeye ne yazarsınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler