Hayır, hata kimdeyse o özür dilemeli. İlişkide özür dilemek gurur meselesi değil, sorumluluk meselesidir. Sadece erkek özür dilesin mantığı, ilişkiyi dengesiz hale getirir. Erkek sürekli özür dilerse, kadın da hatalarını fark etmez ya da düzeltmez. İki taraf da hata yapabilir, önemli olan bunu kabul edip telafi edebilmek. Gerçek sevgi, gururu yenip 'hatalıyım' diyebilmektir, cinsiyetle alakası yok.
Hayır o zaman kadının egosu besleniyor erkeği zayıf olarak görüyor yani cepte eğer erkek tam burada sabredip güçlü durursa kadının kafası karışır ben bu erkeği yönetemiyorum kendine saygı duyuyor der o erkekten vazgeçemez ama buna rağmen erkek yol verirse kadın ona saplantılı olur egosu paramparça olur
Tabii ki hayır bunu anlamıyorum ben haklı olduğu halde özür dilendiğinde daha da sinirleniyorum ne bu eziklik yani kölem miisin sen haksızsam uyar tavrını koy ben hatamı farkedeyim çaba göstereyim düzeltmek için. Ne bu erkekleri sürekli haksızlaştırmak saçma yani
Böyle bir genel kural yok ya, önemli olan kim hatalıysa ve samimi hissediyorsa özür dilemesi. İyi bir ilişki karşılıklı empatiyle yürür, sadece bir tarafın sürekli adım atması yorar. Eğer duyguların temiz ve barışmak istiyorsan ilk adımı sen de atabilirsin. İlişkilerde gurur bazen fazla yük oluyor. ❤️🔥
Hep erkek, hep kadın diler diye bir kural yok😃 hatalı olan taraf dilemeli. Erkeklerden biraz anlayışlı olmalarını bekliyoruz. d söyleyeceklerim bu kadar teşekkürler. djd