Bence çok gereksiz.

Yaptığın hatalardan dolayı neden erkeklerden özür diliyorsun ki? Yaptığın hata bir kadına karşıysa kadından özür dilersin ya da bir erkeğe karşı olursa bir erkekten veya bir gruba karşı hatan olduysa o gruptan özür dile ;) tüm erkeklerden özür dilemen çok saçma ve gereksiz. 😎
Biboot teşekkür ederim topraamm en iyi görüş seçmemiş ama sen unutmadın gene beni 😂
Neden dilenmesin ki? Ortada özür dilenicek bir şey varsa dilenir. Lütfen bazı insani davranışları kadın ve erkek diye ayırmayın. Bu özür dileme insani bi eylemdir.
Cevap
88Cevap
Hatalı olan kişilerden özür dilenmez.
Kadın hatalıysa😄 tek elle anca bu kadar yazılıyor ghjfsg
Fark etmez kadın erkek çocuk yaşlı falan haksız olan özür diler 😅
Erkeklerden ve yaşlılardan erkek çoçuklardan özür dilemem😄
O da senin ayıbın olur 😅
Olsun😄
Cinsiyete göre yorum yapılması mantıksız.
Senin bu erkek düşmanın nereden geliyor böyle bilmiyorum 😃 ama eğer ortada bir haksızlık veya yanlış bir anlaşılma varsa erkek kadın fark edilmez bence özür dilemeli.
😄Yenidoğan yeğenim sırf erkek diye sevmiyorum ben.
Sevmiyorum işte napiyim. 😐
Feministlik yaparak bir şey elde edemezsin. Özür dilemek bir erdemliktir. Fakat kendin için özür dileyeceksin. Kalpsiz sevgisiz insanlarla konuşmak zaten hata.
Kimseden özür dilemem ben.
Ahahha. d Dilenir hatta benden özür dilemelisin, kalpsiz, sevgisiz, ruhsuz gibi birtakım genellemelere maruz kaldım 🥳
😄
Feministlikten yarar yok dedik ya. Al sana misilleme 😂
Söylediklerini de kabul etmiyorum. Bak işte minnoş kalbim gücendi 😅
Hepsi senin suçun😄
Ne gerek vardı sabahın köründe feminist damarımı kabartmaya😄
Ben kaybetsemde kazanırım Aslaaaan 😎😄
kusura bakmada senin gibi insanlar genelde hic bir iliskisinde mutlu olamiyor sen ozur dilememekle hemde hatali olarak dilememekle buyuk biri oldygynu mu dusuyorsun bence ozur dilemeyi bilmeyen insan acizdir acinasi haldrdir bu kadar kibi iyi degildir dilemeye gerek yokmus gereksiz insanin gereksiz sorusu
ha birde burada seni hakli bulan erkekler sirf bir kadin onlari begensin diye karaktersizlik yapiyotlar acinasi durum bence
Elinden gelse hepmızı öldürürsün değil mi? Erkeklerı bende sevmıyorum 😂

hı hıııııı😄
katliam yapardım ama mümkün değil 😒😒😒
Görselin hissi olur mu olurmus. Mumkun degıl dıye üzüldü ya 😂
Üzücü bir durum çünkü.
Erkekler kötülüğün babasıdır 😝
Annesı olsak işte o gerçekten bir mıktar sıkıntılı olurdu. Ne bıcım ya bu erkekler 😂😂
Hepsi ölsün tez vakitte 😄
Şey desene , sen hariç ya da en son sen öl falan 🥺
Bir kaç kişi hariç 😄
Net hedef yok. Umarım yanlış kısıler en son ölmez. Dinimiz amin 😂
Amin amin doğru kişilere ulaşsın beddua 😄
🤦🏽 erkeklere dair en ufak iyi niyet yok ya 😂
Amacın beni linç ettirmek mi?
Efendi efendi sorumu sordum kimseye bulaşmadım 😄
Linç mi? Lütfen burada herkes elit , kültürlü ve son derece modern anlayışlı ınsanlar. Ihtımal bile vermen üzdü benı 😂😂
Azmettirici olduğun belli, lütfen inkar etme 😄
Lütfen yazdın mecbur kabul edecem 😂
Dileme 🤣 uyuz kedi gibi davran bu erkeklere uzak tut veterinerin kapasına bırak kaç
😄
Saydığınız karakterde ki insandan bırakın özür dilemeyi selam bile vermem ben efendim
😄İşte bu
Özgür dilemek hiç bir zaman karşıdakini düşünerek yapılan bişey olmamalı.
Kişi kendisi için özür dilemeli..
Yani ""sana karşı bu hatayı yaptığım için özür dilerim"" kalıbından düşüncesinden çıkarıp,
""Böyle bir hata yaptığım için özür dilerim"" düşüncesine sahip etmeliyiz özür dilemeyi..
Medeniyet bunu gerektirir.
Çünkü ben yanlışlıkla akşama kadar susuz bıraktığım köpeğimden de özür dileyebilirim..
Kızlar Bir Adım Öne
Yaptığım hata ise karşındakinin kişiliği beni alakadar etmeden özrümü dilerim.
@Ben_arıza 🙆🏻♀️🤗
Hatalı isem dilerim, bu özrü duymayacak kadar sağır ise bir daha bok dilerim.
Kalpsiz ruhsuz ve gereksiz olanı bilmem. Ama kişi yaptığınınn yanlış olduğunu biliyor ve pişmanlık duyuyorsa. Kız ve ya erkek farkketmeksizin özür dilemeli bence. Özür dilemek asla biri küçültmez aksine daha da yüceltir..
Hata hatadır, isterse kalpsiz olsun. Madam bu kadar kötü bu adam özrünü dilersin, yoluna bakarsın. Birileri kötü diye, sen de kötü olmana gerek yok. Diğer insanlar bizi kötülükleriyle şekillendirmemeli.
Erkekleri bende sevmiyorum ama daha yaşanabilir bir dünya için özür dilenmeli mecbur 😄😄
Vicdana ve sağlıklı düşünce yapısına bağlıdır bu sorunun cevabı.
Kindar bir kişiye göre gerek bile yoktur; zaten haketmiştir.
İyi niyetli bir insana göre bu durum değişebilir
Aslında özür dilemek için karşımdakinin cinsiyetine, yaşına felan bakmam. Hatalıysam ve o bunu hakediyorsa özrümü dilerim🤷🏻♀️
Kalpsiz, sevgisiz, ruhsuz bir erkek ile neden yaşıyorsun kı.. bunlar tamamen doğru ise bence yanlış partner ile yaşıyorsun.
Kabak her zaman erkeklerin başına patlıyor kadınlar suçsuz ve hatasız kaportası sağlam boyasiz emsalsiz bayandan temiz
Bu erkekler neymiş ya Allah belamızı versin bizim hepimiz aynıyız beş parmağın beşi de bir çünkü doğru
Erkeklerden özü dilenir. Çünkü kadın veya erkek farketmez eğer karşısındaki kişinin kalbini kırdıysa onu üzecek davranışta bulunduysa özür dilemeli.
Haksız olan özür diler net.
Eğer özür dilemekten gocunuyorsa o zaman kendi yoluna bakıp özür dilemeyeceği birisini bulsun.
Teşekkür etmeyi ve özür dilemeyi bilmeyen insanlara, hayatının tüm kapılarını kapatma işlemine "sağlıklı yaşam" diyorum ben❗
İşte bahsettiğim asi ruh bir tek memleketi şaşırmışım
Doğru soruyu mu cevapladın aceba 😄
AA tamam doğru soru doğru kişi doğru cevap oki 😄🖐️
Maşallah nazar değmesin 😄
Anlıyorum
Hatalıysam ara, diye kamyon arkası sözü geldi aklıma.😅 hatalı olduğumu bilirsem cinsiyet fark etmeksizin özür dilerim. Fark etmezsem arayın şkljlk
Yanlış yapan özür dilesin.
Gerek yok özür dilenecek bir şey yapılmasın sorun kalmaz.
Sen erkekler den uzak dur yazık olur seninle yakın olan erkeğe
Hatalıysa tabi dilenmeli. bir şey eksilmiyor özür dilenince.
Tabi öyle geçiştirmeli değil
Özür dilemek kişinin kendisine duyduğu saygı ile ilgilidir bence. Karşındaki kişi teferruat
kalpsiz, sevgisiz, ruhsuz diyorsun bu insan değil sen insanla konuştuğuna emin misin?
Herkesin bir kalbi vardır gizleniyo diyo kalpsiz olunmuyo
😂 Dilenmeli. Erkeklerinde kalbi taş değil sonuçta bizlerde insaniz
Yanlış yapan kimse özür dilemeli. Şunu erkek/kadın diye ayırmaya gerek yok.
Erkek değil de insan olarak düşünmek lazım. Tabi bazıları insan olmayı bile beceremiyor ama neyse...
Kalpsiz, sevgisiz, ruhsuz böyle birisiyle konuşmak bile hata sen özür diyorsun.
Yok biz insan değiliz özür falan dilemeyin hatta sövün bize 😂😂
Herkes herkesten özür dileyebilir eğer gerçekten haksız ya da hatalıysan. Tabi karşı tarafında özrü hak etmesi gerekir. Bazılarından özür dileyince aşırı ego yapıyolar pişman oluyorum dilediğime gerek yok böyle şeylere
Neden özelden genele bir görüşe varıyorsunuz?
Sen kalpsiz sevgisiz ruhsuz birine denk gelmişsen bizim suçumuz ne?
Tabikide kız veya erkeği yaşlı ya da genci yok bu olayın. dinlemelisiniz !!!
Bu kadınlar erkekleri bu kadar değersiz görürken nasıl değer görmeyi bekliyor bi türlü anlamıyorum
Dilemek isteyen diler
İstersen dilemezsin senin ayıbın olur sorun değil😂
Erkeklerde insandır. 😂
Erkeklerde haklı olabilir. 😂
Haksız durumdaysan kim olursa olsun özür dilemeli bunun cinsiyeti de yoktur yaşıda.
Özürün cinsi olmaz dilemek erdemliktir kibir insana öğrenme yetegini unutturur
Mecbur kalmadıkça asla
Mecbur kalmak? Ne manada?
Eğer gerçekten hatalı isem yani
Benden çok güzel dilenir bence..
Her insan hata yapar ve yine hatasını anlayıp özür diler bunun erkeği kadını olmaz
Her erkekden dilenmez özür dileyerek sen karsindakininde onu haketmesi lazım
Erkekler seni sağlam incitmis hazımsızlığın ondan..
Asla dilenmemesi gerekiyor bu onların bir yerlerini kaldırır
Sen dilemesen de olue
Dilemiyorum zaten
Özür dilemek erdemdir ve cinsiyet ayrımı yapılmaz
Özür dilemek erdemdir
Hatalı olan özür dilemesini bilmeli
Özürün cinsiyeti olmaz. Şartı da olmaz.
İsteyen dilemesin şart değil
ne bu erkek düşmanlığı
niye erkekler insan değil
Özrün erkeği kadını olmaz bu bir erdemdir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?