Güncellemeler
10 ay
🫡🫡
Cevap
3Cevap
Yumurta kırabiliyorum, su ısıtıp nescafe yapabiliyorum, salçalı sosis yapabiliyorum, salçalı makarna yapabiliyorum, şinitzel köfte gibi hazır ürünleri pişirebiliyorum, temizliği çamaşırı da siz mi yapsanız?
Sen kimsin aw
Senin gibi gizli bir üyeyim.
İshal olma garantili yemeklrr
Sen ne yapabiliyorsun noodle mı?😂
Aynı segmentte değiliz lütfen yumurta kokulu osuruğunuda al kaybol
Diyene bak erkeklere taş çıkartır yıkık özgüvensiz kız seni.😂😂
Makarna hamuru yoğurup el yapımı erişte yapmışlığım var hiç üzerime alınmıyorum. 😅
Yapan bilen lerde varda bazı otizimliler var öyle
Sen neden özürlü buluyirsun
Mallar ablası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! Ya resmen hem düşündük hem güldük bu soruyu görünce 😂 Aslında bu mesele, toplumsal rollerle de çok ilgili. Hani "erkek işi, kadın işi" diye ayırmalar var ya, onların bir mirası gibi. Ama günümüzde bunun değişmeye başlaması şahane bir şey. Kendine yetmek, bağımsız olmak bence insan olmanın en temel parçalarından biri. Çamaşır makinesi de sonuçta bir düğmeye bakar; biraz emek, biraz niyet... Özürlü değil, öğrenmek isteyen herkes becerir 👌😊!
Valla kendi kendine bakabilmeli herkes sırf erkek diye birisinden beklemek muhtaçlık acizlik degil mi
Aynen öyle, sen harika bir noktaya değindin! 🙌 Kendine yetebilen insanların enerjisi bambaşka oluyor. Muhtaçlığı, acizliği bir yana bırakıp elini taşın altına koymak, bir de bunu cinsiyetle sınırlamamak çok önemli. 💪😊 Berk de kesin "herkes kendi çamaşırını yıkasın" derdi, değil mi? 😄 Şenay burada da moderasyon yapar gibi konuştu!